![]() |
|
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
تشکرهای ایشان: 3,540
4,150بار در1,537پست از ایشان تشكر شده است
|
عــلی کـریمـی در جمـع کـودکـان بـی سرپــرسـت ![]() ![]() ![]() علی کریمی در کنار بابک معصومی – زمانیکه کسی کمکی به بابک معصومی نکرد علی کریمی تمام مخارج بیمارستانشو پرداخت کرد ![]() بابک معصومی: زمانی که پزشکان از من قطع امید کرده بودند، علی کریمی تمام هزینه های درمانی ام را پرداخت کرد ![]() و این هم علی کریمی در کنار بلندقدترین پسر ایران که در برنامه ماه عسل شرکت کرد. از بلندی قد خودش دچاره عارضه شده بود. مجری ازش پرسید چه آرزویی داری. گفت سه تا آرزو دارم. یکی اینکه سالم باشم. لپ تاپ داشته باشم. و علی کریمی رو از نزدیک ببینم. همون شب علی کریمی یه لپ تاپ براش خرید و رفت به دیدنش و گفت هزینه درمانت هم میدم بری آلمان. هر سه تا آرزوشو برآورده کرد ![]() حمید استیلی: کسی که بچههای یتیم را سرپرستی میکند، آدم بدی نیست، صادقتر از علی کریمی ندیدهام محمد خاکپور: نباید کسی را به روزهگیری مجبور کرد فردوسیپور از گفتوگوی زنده با کریمی منع شد با دستور مدیران صدا و سیما ، عادل فردوسیپور تهیه کنده و مجری برنامه تلویزیونی ۹۰ دوشنبه شب گذشته از گفتوگوی زنده با علی کریمی منع شده بود. به گزارش ایلنا به نقل از سایت جهان ورزش ، اگرچه کریمی تاکنون در هیچ برنامه زنده تلویزیونی حاضر نشده و احتمالا تمایلی برای حضور در برنامه دوشنبه شب گذشته ۹۰ هم نداشته، به فردوسی پور توصیه شده بود از دعوت او به استودیوی برنامه یا تماس تلفنی زنده خودداری کند
عبادت ،بسیاری نماز و روزه نیست؛ بلکه بسیار اندیشیدن در کار خداست. امام رضا (ع) امپراطور يونان به کوروش بزرگ گفت: ما براي شرف ميجنگيم شما براي پول. کوروش پاسخ داد:" هرکس براي نداشته هايش ميجنگد ![]() ![]() چارلی چاپلین: افسوس...!! هرچه سعی كردم مردم بفهمند، فقط خندیدند [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] ویرایش توسط h.a : 03-04-2011 در ساعت 00:05 دلیل: دوبل بودن عکس ها |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#3 |
|
عضو فعال
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
تشکرهای ایشان: 610
469بار در228پست از ایشان تشكر شده است
|
واقعاًً خجالت داره که آبروی کریمی رو تو رسانه های ملی بردن!
|
|
|
#4 |
|
اخراجی
تشکرهای ایشان: 136
256بار در154پست از ایشان تشكر شده است
|
آفرین به علی کریمی .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2010
تشکرهای ایشان: 448
605بار در391پست از ایشان تشكر شده است
|
با چندتا عکس و یا گزارش تلویزیون نمیشه به باطن کسی پی برد...
نظری ندارم..... ![]() الله اعلم
|
|
| این2کاربر از Fanoos 941 بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
عضو عادی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
تشکرهای ایشان: 74
140بار در79پست از ایشان تشكر شده است
|
شده حکایت حاج فتاح
![]() البته باید بگم کسی نیستم که قضاوت کنم الله و اعلم
|
|
|
#7 |
|
عضو عادی
تشکرهای ایشان: 14
99بار در58پست از ایشان تشكر شده است
|
نه خانم،حاج فتاح كه روزه خواري نميكرد!من نميدونم جون علي كريمي محبوبه نبايد باهاش برخورد كرد؟
|
|
|
#8 | |
|
عضو عادی
تشکرهای ایشان: 74
140بار در79پست از ایشان تشكر شده است
|
نقل قول:
در کل منظورم یه سری از کاراش بود که به خاطر .... بگذریم بابا چش به من و شما
|
|
|
|
#10 | |
|
عضو عادی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2010
تشکرهای ایشان: 207
378بار در139پست از ایشان تشكر شده است
|
نقل قول:
به اونا چه مربوط که دارن آبروشو میبرن؟
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 16
|
|
| .:SAYED:., 100af, gandom, h.a, icon, love-me, mahdi ir, Neutron, Rayan, REZA JOON, RoobinaA, Roya, S@har, sanaz20, SÆED, victory |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|