تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > موضوعات عمومی > خانواده و زندگی > آشپزی

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-02-2010   #11
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض ژله آكواريوم


مواد لازم :
ذکر این نکته لازم هست این مقادیر مناسب ظرفی هستند که در تصویر مشاهده می فرمایید شما می تونید به تناسب ظرف دسرتون مقدار آنرا کم وزیاد بفرمایید
مواد لازم برای کرم وانیلی (لایه اول )
شیر :یک و نیم لیوان
شکر :یک سوم لیوان
خامه صبحانه :50گرم
وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین :12 گرم (یک ونیم قاشق غذا خوری سر خالی )
موادلازم برای ژله آبی (لایه دوم )
ژله بلو بری (تمشک آبی ):یک ونیم بسته
شکلات سنگی :به میزان لازم
پاستیل به شکل ماهی و سبزه و ستاره و غیره :به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا لایه اول را درست می کنیم که همان کرم وانیلی هست ..در واقع این لایه باعث می شه که محتویات آکواریوم مشخص تر جلوه کنه وهم مزه ژله را بهتر می کنه ..البته اجباری نیست .طرز تهیه آن هم به این صورت هست که کمی آب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .تصاویر انرا می تونید [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ]ببینید .شیر وشکر را هم روی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه وبعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم ،ژلاتین شفاف شده را به آن می افزاییم و وانیل و خامه را هم با آن مخلوط می کنیم و بعد آن را در ظرف ژله می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .

اول ژله آبی را درست می کنیم به این صورت که پودر ژله آبی را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .

سپس سه چهارم لیوان آب سرد به ژله آبی اضافه می کنیم ودر یخچال می گذاریم تا ژله حالت سفیده تخم مرغ پیدا کنه .
روی قسمتی از لایه اول ،شکلات های سنگی را می چینیم

و بعد کمی از ژله آبی(که حالت سفیده تخم مرغ پیدا کرده ) را روی آن می ریزیم .و آنرا در یخچالبه صورت کج می گذاریم تا ببنده .علت اینکار اینه که این شکلات ها، رنگ پس می دهند و با اینکار تیرگی ناشی از رنگ پس دادن شکلات ها به همین لایه نازک مجدود می شه .

حالا نوبت سبزه می رسه ،پاستیل هایی به شکل نوار های سبز که در تصویر زیر دیده می شوندمناسب این کار هست که می تونید با قیچی آنها را از طول برش بدهید و به شکل سبزه در بیاورید .ستاره های دریایی در اشکال پاستیل وجود دارند .

پاستیل ماهی هم در اشکال متنوع زیر وجود داره که هر کدومش را که دوست دارید می تونید انتخاب بفرمایید .

سبزه و ماهی ها و همین طور ستاره های دریایی را روی لایه اول می چنیم

بعد خیلی آرام ژله آبی را روی آن می ریزیم ..خیلی آرام که ماهی ها تکان نخوره .می تونیم در آخر، چند تا ماهی در ژله قرار بدهیم .
این هم یک مدل دیگه از ژله آکواریوم .


اگه دوست دارید روی آکواریوم کمی موج داشته باشه می تونید سه الی چهار قاشق ژله آبی را کمی بیشتر در یخچال نگه داریم تا حالت نیم بند پیدا کنه وبعد در قسمتی از ژله قرار بدهیم .
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این5کاربر از pink panther بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
Sponsored Links
قدیمی 10-02-2010   #12
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض ژله رنگين كمان


مواد لازم :
ژله انگور(بنفش):یک بسته
ژله لیمو(سبز):یک بسته
ژله تمشک ابی(آبی):یک بسته
ژله پرتقال (نارنجی ):یک بسته
ژله آناناس(زرد ):یک بسته
ژله شاه توت (قرمز ):یک بسته
بستنی :یک ونیم لیوان
طرز تهیه :
دوستان خوب، من از مارک دراژه استفاده کردم

من یک مرحله را توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه .
هر بسته ژله را به دو بخش ۳/۲ و۳/۱ تقسیم می کنیم.معمولا بسته های دراژه ۱۰۰ گرمی ویا ۳۰ گرمی هستند .پس اگه ۱۰۰ گرمی بود یک سوم آن حدود سه قاشق غذاخوری واگه ۳۰ گرمی بود یک سوم آن ،یک قاشق غذا خوری می شه .در این تصویر کاسه محتوی ۳/۲ ولیوان شامل ۳/۱ هست .

به محتوی کاسه ،نصف لیوان آب جوش و به محتوی لیوان ،یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم .خیلی خوبه در این مرحله مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری بگذاریم تا شفاف بشه .

ابتدا به بخش دو سوم (کاسه )،نصف لیوان آب سرد (یخ خرد شده ) اضافه می کنیم .وبعد در قالب ژله می ریزیم .بهتره آن در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته بشه .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشه .در همین حین بخش یک سوم را با یک چهارم لیوان بستنی مخلوط می کنیم (البته بستنی باید در حرارت بیرون کمی آب شده باشد ومخلوط ژله وآب جوش هم کمی خنک شده باشد ) وبعد از بستن ژله روشن ،ژله بستنی از همون رنگ را به آن اضافه می کنیم .

چند نکته مهم :
برای اینکه کارتون زودتر راه بیفته در موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست لطفا رنگ بعدی را آماده کنید .
می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.
اگه می خواهید لایه ها یک اندازه بشه باید رنگ های اول را کمی کمتر بریزید ولی من اینکار را نکردم.واز نظر سایز لایه ها هم زیاد تفاوت نمی کرد.
لطفا لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .
وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.
راستی قالب من دیگه برای ژله بستنی شاه توت (لایه آخری )جا نداشت ولی تاثیری در ظاهرش نداشت .
برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ۳۰ ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم .
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این7کاربر از pink panther بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
قدیمی 10-02-2010   #13
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض دسر شيشه خورده



مواد لازم :
شیر :۴ لیوان
شکر :یک پیمانه
خامه:۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین :۲۵ گرم
وانیل کیک قاشق چای خوری
ژله میوهای به رنگ دلخواه :یک بسته
طرز تهیه :
ابتدا ژله میوه ای را طبق دستور روی پاکتش درست می کنیم (معمولآ پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم وبعد با یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالبی که قبلآ در فریزر گذاشتیم می ریزیم وبه مدت حدود ۴-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غیر هم اندازه مثل خورده شیشه می بریم .ودر یخچال قرار می دهیم .

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود

.وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .و مواد در قالبی که قبلآ کمی خیس کردیم ودر یخچال گذاشتیم می ریزیم وآنرا حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا نیم بند بشه

قالب دسر را از یخچال در می آوریم وتکه های ژله میوه ای را هم جای دسر قرار می دهیم.

مجددآ ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد ودر نهایت اونرا در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .راستش این ژله اینقدر خوشگله که نیاز به تزیین نداره .من که از این به بعد برای مهمونی ها اون را درست می کنم .
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این6کاربر از pink panther بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
قدیمی 10-02-2010   #14
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض دسر موزاييك قهوه


موادلازم :
برای خورده شیشه نسکافه:
نسکافه :دو قاشق غذا خوری سر خالی
شکر :هشت قاشق غذا خوری سر پر
پودر ژلاتین :12 گرم (حدودا 5/1 قاشق غذا خوری سر پر )
آب جوش :5/1 لیوان(یک لیوان ونیم )
برای خورده شیشه شیر نسکافه:
کافی میکس :دوبسته (هر بسته 18 گرم بود )
شکر :4 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین :12 گرم (حدودا 5/1 قاشق غذا خوری سر پر)
آب جوش :5/1 لیوان(یک لیوان ونیم )
برای دسر پایه :
شیر :سه لیوان
شکر :4/3لیوان
خامه :100 گرم
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
پودر ژلاتین : ۲۵گرم(۳ قاشق غذا خوری سر پر )
طرز تهیه :
ابتدا طرز تهیه ژلاتین را توضیح می دهم که در هر سه قسمت ژله یکسان هست .به این ترتیب که پودر ژلاتین را با 2-3 قاشق غذا خوری آب سرد مخلوط می کنیم به طوریکه حالت اسفتنجی پیدا می کند .وبعد آن را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری حل بشه وحالت شیشه ای پیدا کنه وشفاف بشه .

برای تهیه قسمت نسکافه ای ،نسکافه را باشکر خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب جوش مخلوط می کنیم تا کاملا حل بشه ودر آخر ژلاتین آماده شده را به آن اضافه می کنیم در ظرف مسطحی می ریزیم (برای راحت برش دادن آن )ودر یخچال می گذاریم .

به همین ترتیب دوبسته کافی میکس وشکر را با آب جوش مخلوط می کنیم وخوب هم می زنیم تا کاملا حل بشه وبعد هم ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم ودر قالب می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده .

وقتی دو تا ژله فوق کاملا بست آنها را برمی گردانیم وبه قطعات 1-2 سانتی متر برش می زنیم و در یخچال نگهداری می کنیم .

حالا می رویم سراغ دسر پایه به این ترتیب که ابتدا شیر وشکر راروی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه .بعد از روی حرارت برمی داریم وخامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر حالیکه مخلوط شیر وشکر نیم گرم هست (اگه شیر داغ باشه می بره )ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .
برای قرار دادن خورده شیشه ها در دسر پایه دو راه دارید .
اول اینکه دسر پایه را در قالب ژله بریزید ودر یخچال به مدت حدود یک ساعت ویا بیست دقیقه در فریزر (البته زمان به برودت یخچال فریز تون بستگی داره )قرار دهید تا ژله پایه کاملا نیم بند بشه وبعد خورده شیشه ها را در آن قرار می دهیم .وهر جا که خواستیم مخصوصا در اطراف قالب قرار می دهیم تا دیده بشه.
راه دوم اینه که دسر پایه را در ظرف دیگه می ریزیم ودر فریزر می گذاریم تا کاملا مثل سفیده تخم مرغ بشه .بعد خورده شیشه ها را در قالب ژله می چینیم ودسر پایه نیم بند شده را به آرامی روی آن می ریزیم به طوریکه خورده شیشه ها تکان نخورند .

در نهایت به هرروشی که اینکار را کردیم قالب را به مدت 4-5 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد .
برای برگرداندن ژله ابتدا دور ژله را بانوک چاقو آزاد می کنیم و بر می گردونیم .اگه برنگشت 30 ثانیه قالب را در آب گرم فرو می کنیم وبعد بر می گردونیم .البته دسر من راحت بدون فروکردن در آب گرم برگشت .
یک نکته مهم :اگه می خواهید دسر را بعد از برگردوندن در ظرف سرو به راحتی جا به جا کنید قبل از برگرداندن دسر ظرفتون را خیس کنید
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این6کاربر از pink panther بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
قدیمی 10-09-2010   #15
voroojak
عضو رسمی
 
voroojak آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
محل سکونت: خيلي دور خيلي نزديك
نوشته ها: 389
تشکرهای ایشان: 326
485بار در197پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض كيك بستني

البته هيچ ربطي به بستني نداره .

مواد لازم :
پودر كارامل : يك بسته
خامه : يك بسته
دريم ويب : يك بسته
كيك وانيلي به مقدار لازم .
شير : 2 ليوان


طرز تهيه :
اول پودر كارامل رو با دو ليوان شير (طبق معمول هميشه ) درست ميكنيم و ميزاريم توي قسمت بالاي يخچال ، جايخي تا ببنده ، حدودا سه ساعت طول ميكشه ( وقتي ميخواييم كارامل درست كنيم در حالت عادي با چهار ليوان شير درست ميكنيم ولي براي اين دسر بايد شير كمتر بريزيم تا يه كمي غليظ تر باشه و سفت تر. )
بعد ،‌ كارامل رو با دريم ويب و خامه با همزن ميزنيم تا كاملا صاف و يه دست بشه و مخلوط نرمي بشه .


كيك وانيلي كه البته بهتره خودتون درست كرده باشين تا اينكه اماده اي بخرين رو توي ظرف مورد نظر بچينين (طوري كه قطري حدود 4 يا 5 سانت داشته باشه . )


و اون موادي رو كه با هم مخلوط كردين رو روش بريزين . و بزارين تو قسمت بالاي يخچال تا حالت بستني به خودش بگيره .




پيشنهاد : دستور اصليش همينطوره ولي خب اگه طبعتون شيرينه ،‌ بهتره موقعي كه ميخواين مواد رو با همزن برقي بزنين يه كمي پودر قند هم بهش اضافه كنين تا شيرين بشه .
چون اينجوريش انگار هيچ مزه اي نميده و شيرين نيست . البته اگه دوست دارين شيرين باشه .

ویرایش توسط pink panther : 10-11-2010 در ساعت 00:39 دلیل: كوچك كردن سايز عكس
voroojak آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این8کاربر از voroojak بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
قدیمی 10-11-2010   #16
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض ژله رز سيب



مواد لازم :
آب : دو ونیم لیوان
شکر :یک و یک پنجم لیوان
آبلیمو :چهار قاشق غذا خوری
سیب قرمز :سه عدد
سیب سبز :یک عدد
ژله اناناس یا پرتقال : دو تا سه بسته
توت فرنگی :7-8 عدد (دل به خواه هست )

طرز تهیه :

ابتدا هسته وسط سیب را با وسیله ای شبیه به تصویر زیر خارج می کنیم ..اگه این وسیله هم موجود نبود می شه با چاقو هم همین کار را انجام داد .



سپس سیب را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم به طوریکه ضخامت ورقه ها حدود یک تا دو میلیمتر باشه .من برای اینکار از رنده هایی که سبزیجات را به شکل حلقه ای برش می دهند استفاده کردم ..البته این کار توسط یک چاقو ی تیز و با کمی حوصله امکان پذیر هست .



آب وشکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .و بعد آبلیمو را اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم چند تا قل که زد آنرا از روی حرارت بر می داریم .



حلقه های سیب را در آن می ریزیم و با کمک یک قاشق ورقه های سیب را در ان غوطه ور می
کنیم .و در ان را می گذاریم و نیم ساعت صبر می کنیم تا شربت خنک بشه .



حالا ورقه های سیب را به دونیم می کنیم و به ارامی آنرا به شکل گل رز در کنار همدیگر قرار می دهیم .(به شیوه گلسازی با خمیر چینی ) ..بهتره مرکز گل ها برجسته تر باشه تا زیبا تر به نظر برسه .
ورقه های سیب نرم و قابل انعطاف شده و کمی چسبنده هم هست و خیلی راحت در کنار هم قرار می گیره .



از سیب سبز هم چند تا برگ وساقه درست می کنیم .



اگه دوست داشتید ژله ها را در ظرف های تک نفره سرو بفرمایید (من این شکل را برای مهمونی ترجیح می دهم ) در هر ظرف یک تا دو گل قرار می دهیم ودر کنار آن از ساقه وبرگ سبز استفاده می کنیم و سپس کمی ژله اناناس ویا پرتقال آماده شده (فقط به ارتفاع یک سانتیمتر ) در هر ظرف می ریزیم .و بعد آنرا در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا ببنده و گل های رز ثابت بشه و بعد مجددا آنقدر ژله در هر ظرف می ریزیم تا فقط کمی از لبهای گل بیرون بمونه (می تونید آنقدر بریزید تا گل رز را کاملا بپو شونه )



می شه به این صورت هم درست کرد وحتی از میوه های دیگه برای تزیین استفاه کرد .به این صورت که اول یک لایه نازک ژله در ته قالب می ریزیم ومی گذاریم نیم بند بشه . من توت فرنگی فریز شده داشتم .آنها را به صورت ورقه ورقه برش دادم و اطراف قالب چیدم .گل رز را به صورت برعکس در وسط قرار دادم و سپس مثل روش قبل یک لایه نازک ژله روی ان ریختم .و گذاشتم تا ببنده و دوباره ظرف را از ژله پر کردم .



حتی می شه از شربتی که سیب ها را در آن انداختید هم استفاده کنید به ازای هر لیوان شربت یک قاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و به جای ژله روی آن بریزیم ...خیلی خوشمزه و خوش طعم هست .
سپس بعد از بستن ژله در یخچال (بعد از دو ساعت ) آنرا بر می گردونیم .نحوه برگردوندن آن هم به اینصورته که ابتدا با چاقو لبه های ژله را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب جوش می گذاریم و راحت بر می گردونیم .نوش جان ..
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این5کاربر از pink panther بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
قدیمی 10-15-2010   #17
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض ژله ميوه

مواد لازم

- پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
- آب 2 پیمانه- شکر 150 گرم
- اسانس مورد نظر 8/1 قاشق چایخوری
- میوه فصل مخلوط حدوداً 1 کیلوگرم



طرز تهیه
میوه ها را پوست کنده هسته آن را جدا کرده و برحسب نوع میوه به صورت تکه های هم اندازه برش دهید قالب مورد نظر را با آب سرد شستشو داده آب اضافه را خالی کرده بمدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس قالب را با میوه پرکرده مجدداً بمدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کرده روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود مواد را کنار بگذارید تا خنک شده و در عین حال سنگین شود.
مواد آماده را روی میوه ها ریخته و قالب را بمدت 2 ساعت در یخچال قرارداده سپس در ظرف مورد نظر برگردانید از این ژله می توانید به همراه بستنی بعنوان یک دسر خنک تابستانی استفاده کنید.

[نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ]
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
یک کاربر از پست مفیدpink pantherتشکر کرده است:
قدیمی 10-24-2010   #18
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض معجون كيوي موز

دو تا كيوي با دوتا موز +يك قاشق غذاخوري سرپر شكر + يك پيمانه آب خنك و چند قطعه يخ و توي مخلوط كن ميريزيم و بلافاصله نوش جان ميكنيم

__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
یک کاربر از پست مفیدpink pantherتشکر کرده است:
قدیمی 11-13-2010   #19
pink panther
عضو فعال
 
pink panther آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Apr 2010
نوشته ها: 679
تشکرهای ایشان: 939
613بار در248پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض ژله بستني

اول يه ليوان و نيم آب ميذاريم جوش بياد بعدش شعله رو خاموش ميكنيم و يه بسته پودر ژله رو ميريزيم و وقتي ذرات ژله تو اب حل شد دوتا بستني ليواني وانيلي يا ميوه اي با توجه به نوع ژله رو ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم




بعد اونا رو توي كاسه ميريزيم و ميذاريم حداقل 5 ساعت تو يخچال بمونه



اينم آماده شدش



خيلي خوشمزس امتحان كنين مخصوصا اگه ژلتون با طعم توت فرنگي باشه
__________________
m.Gh
pink panther آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
یک کاربر از پست مفیدpink pantherتشکر کرده است:
قدیمی 02-22-2011   #20
sogand
عضو ویژه
 
sogand آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: شیراز-نبض فردا
نوشته ها: 17,111
تشکرهای ایشان: 3,635
5,111بار در3,611پست از ایشان تشكر شده است
پیش فرض روش تهیه خمیر فوندانت ساده و رنگی و آموزش کاربرد آن

مواد لازم

پودر شکر الک شده 480 گرم
آب 3 قاشق سوپخوری
ژلاتین 3 قاشق چایخوری
گلوکز 2 قاشق سوپخوری
گلیسیرین 2 قاشق چایخوری
وانیل و یا اسانس دلخواه به میزان لازم


طرز تهیه

ژلاتین را روی آب بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنج درآید سپس روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود . گلوکز و گلیسیرین را بیفزائید و مخلوط کنید. پودر شکر را در کاسه ای بریزید و مایه را کمی خنک کنید و به پودر شکر اضافه کنید. حالا با یک قاشق چوبی خوب به هم بزنید تا به صورت خمیر درآید . خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده اید ورز دهید تا یکدست و براق شود . جهت جلوگیری از خشک شدن خمیر آن را در کیسه نایلونی نگهداری کنید . در صورت تمایل می توانید از رنگهای مجاز خوراکی برای رنگ کردن خمیر فوندانت استفاده کنید.

ازاین خمیر برای تزئین کیکها استفاده میشه
__________________
شبی با خیال تو هم خونه شد دل
نبودی ندیدی چه ویرونه شد دل
نبودی ندیدی پریشونیامو
فقط باد و بارون شنیدن صدامو
sogand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این2کاربر از sogand بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند
پاسخ

برچسب ها
#, (, ), 000, 1, 10, 100, 1020, 11, 12, 120, 124, 125, 128, 13, 14, 15, 150, 16, 17, 173, 18, 19, 2, 20, 200, 2009, 2010, 21, 213, 22, 23, 24, 2405, 25, 250, 26, 28, 29, 3, 30, 31, 32, 35, 37, 38, 4, 40, 41, 43, 45, 48, 480, 5, 50, 500, 52, 55, 6, 62, 69, 7, 70, 700, 71, 72, 73, 74, 75, 8, 80, 82, 9, 90, 902, 93, 98, a, admin, b, black, cl, com, dos, e, gela, h, line, nabzefarda, net, online, persia, ـ, فقط, فوق, فاصله, فر, فرنگی, فرو, فری, قهوه, قالب, قالبی, قابلمه, قبل, قبلی, قرمز, قرار, قسمت, قطعات, كنيد, كه, كيك, ليوان, لایه, لازم, لطفا, مقدار, ممکن, من, مناسب, مهم, مواد, مواد لازم برای, مواظب, مورد, می, میکس, میزان, میشه, میشود, ماهی, مایه, مارک, متوسط, متصل, مثل, مجاز, مخلوط, مختلف, مدل, مدت, مراحل, مرحله, مرغ, مزه, مستقيم, مشاهده, مشخص, نكات, نمی, چند, نهایت, چهار, چهارم, نوار, چوبی, نيم, نیم, نیاز, نکات, نکته, نگه, نگهداری, چاقو, چای, نارنجی, نازک, ناشی, نحوه, نداره, نشوند, نشود, نظر, هفت, هم, همون, همین, همان, همزمان, هنگام, های, هایی, ها،, هر, هست, هستند, هشت, هشتم, و, وقت, وقتی, ولی, ویا, وارد, وبا, وجود, ورق, يك, يا, یک, یکسان, یا, یخ, یخچال, ژله, ژله زنگین کمانی, ژله طبقه ای, ژلاتین, کم, کمتر, کنم, کنه, کنیم, کنید, کند, که, کوچک, کیک, کیسه, کاملا, کاربرد, کارتون, کاغذ, کج, کدو, کرم, کردن, کرده, کسی, کشد, گلوله, گلاب, گاز, گرفته, گرم, گرد, ۱, ۲, ۲۵, ۳, ۳۰, ۴, ۶, پنج, پودر, پی, پیدا, پیش, پایه, پخت, پر, پرتقال, پزي, پس, ], _, آموزش, آماده, آمد, آن, آنها, آب, آبی, آخر, آخر،, آرام, آردگندم, آزاد, آسیب, البته, انواع, انگور, انتخاب, اندازه, اهمیت, اول, ای, این, اینقدر, اینکه, اینجا, ایوان, ایجاد, اید, اگه, اگر, ابی, ابتدا, اخر, از, اسفنجی, اساس, استفاده, اشکال, اضافه, اطراف, بقیه, بنفش, به, بهتر, بهترین, بود, بیاد, بیرون, بیست, بیشتر, بیشتری, بگذارید, با, بالا, باید, بادام, بار, باز, باشه, باشید, باشد, باعث, ببینید, بخار, بخش, بدهیم, بدهید, بدون, بدانید, بره, بری, براق, برای, برده, بزنید, بزرگ, بستني, بسته, بعد, بعدی, تفاوت, تقسیم, تمایل, تناسب, تهیه, توان, توانید, توضیح, تیرگی, تکه, تکان, تا, تخم, تخمه, تر, تزئین, تصویر, تصاویر, ثانیه, جلوگیری, جهت, جویی, جوش, جا, جان, جای, جدول, جدا, حل, حلواي, حلوای, حلوایی, حین, حال, حالا, حالت, حتی, حجم, حدود, حداقل, حرارت, خمیر, خنک, خواهیم, خواهید, خواهد, خوب, خوبه, خوری, خوراکی, خورده, خوش, خوشگله, خیلی, خیس, خالی, خام, خانگي, خانگی, خشک, دقیقه, دقت, دلخواه, دهم, دهند, دهیم, دهید, دو, دوم, دوباره, دور, دوست, دیگه, دیدن, دیده, دادن, دارند, داره, داریم, دارید, دارای, داشتن, داشته, داغ, در, درون, دریچه, دریایی, درست, دست, دستور, دسر, رفته, رنگ, رنگهای, رنگين كمان, رنگی, روی, روش, روشن, ریز, را, راه, راحتی, زمان, زمانی, زنیم, زود, زودتر, زير, زیاد, زیر, زحمت, زرد, سنگی, سه, سوم, سی, سالم, سانتی, سایت, سایز, ساده, ساعت, سبز, ستاره, سر, سرو, سرد, سردتر, سطحی, شفاف, شما, شه, شوند, شود, شيرني, شيريني, شيشه, شیر, شیرینی, شیشه, شکل, شکر, شاه, شد, شدن, شده, شش, صورت, صاف, صبحانه, صرفه, طلاق, طول, طور, طالبي, طبق, طرز, طعم, ظرف, علت, عدد, عطر, غير, غیر, غذا


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 66
Afof, ainaz, Ali, ali67, alone..girl, Antirium, asal jon, Asem@n, ASHIL, asma, Atash, cami, Commando, danger2, Faryaad, fatemeh.f, felfel, ferri, Gol Bahar 1, GOld fox, hami-m, iman_tara_125, ιllι ғ α я п α z ιllι, kakajan, Kiarash, liy, lost love, Mah Khorshid, mahnaz_777, mini nami, mitra.taghdossi, MNS, morvarid, nar, NARSIS*, nazdoone, nunu_khm, organoon, OURANUS, pariya22, pink panther, pranses, qeshmi_tanha, R@hgoz@r, raha1392, raze eshgh, Rebeka, rodabeh, rok, roksana902, RoobinaA, sahar1996, SaHeL, selia, setayesh7, SnOw DrOp, solmaz110, somayenami, tina74, UnForGiv3n, VenooS, venus65, voroojak, y@lda, yasi.kh, Zahra*
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 18:10 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.7
.Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd

Free Persian Language By Persian Forum Ver 3.0
« ثبت شده در پایگاه ساماندهی وزارت ارشاد »
مسئولیت متون درج شده در این پایگاه اینترنتی، بر عهده ی نویسنده ی آن می باشد.