![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#21 | |
نام کاربری قبلی : neghar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#22 |
عضو تالار
|
![]()
بهترین کاربر :
مهربون ترین: جدی ترین: آنلاین ترین: دلسوزترین: زیباترین: جذاب ترین: باجنبه ترین: بی جنبه ترین: بیکارترین: باسوادترین: اخمو ترین: جیگرترین: فعال ترین کاربر: فعال ترین مدیر: زیباترین آواتار: زیباترین امضا: زیباترین عکس شخصی: |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
[QUOTE=m@ryam;617712]بهترین کاربر :همه بهترینن
مهربون ترین:همه مهربونن جدی ترین:نمیدونم تا حالا برخورد جدی با کسی نداشتم آنلاین ترین:آنلاین ترینها زیادن نمیشه تک تک اسمشون رو گفت دلسوزترین:تا جایی که من دیدم همه دلسوزن زیباترین:همه زیبان جذاب ترین:نمیدونم باجنبه ترین:والا تا جایی که من میدونم همه جنبه شون بالاست بی جنبه ترین:مگه داریم بیکارترین:من باسوادترین:اینطور که معلوم بود باسوادمون زیاده اخمو ترین:مگه داریم جیگرترین:همه فعال ترین کاربر:همه فعالن من که اینجوری فکر میکنم فعال ترین مدیر:خوشبختانه همه مدیران فعالن زیباترین آواتار:سخته برای هر کسی جای خودش یه زیبایی خاصی داره زیباترین امضا:اینم سخته چون هر امضایی بیانگر یه مطلب خاصیه زیباترین عکس شخصی:من اصلا تو عکس های شخصی نرفتم نمیدونم.................
![]() |
#24 |
![]()
ممنون از تمامی دوستانی که شرکت کردن
از آقا نیما هم ممنون که شرکت کردن منتظر سوالات بعدیتون هستم
![]() |
#25 |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2015
|
![]()
به نام خدا من منم....
خب حالا سوالای من از شما.. 1.اولین رنگی که به ذهنت میرسه بنویس -مادر -خدا -ادمین -نگار -دوست -صداقت -تنهایی -محبت 2.برای هر کدوم یک شکلک بذار -نگار -اورانوس -ارغنون -ادمین -کوروش بزرگ -حدیثه -ونوس65 -یلدا 3.این شکلک ها تو را یاد چه کسی میندازه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
سرپرست تالار
![]() |
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
![]()
به نام خدا من منم....
خب حالا سوالای من از شما.. 1.اولین رنگی که به ذهنت میرسه بنویس -مادر ........سفید -خدا..........آبی آسمانی -ادمین .........سبز -نگار...........آبی -دوست.........سبز -صداقت..........زرد -تنهایی...........سیاه -محبت...........سفید 2.برای هر کدوم یک شکلک بذار -نگار -اورانوس -ارغنون -ادمین -کوروش بزرگ -حدیثه -ونوس65 -یلدا باعرض معذرت متاسفانه شکلک هام غیر فعال هستش 3.این شکلک ها تو را یاد چه کسی میندازه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ببخشید دیر جواب دادم حواسم نبود
![]() |
#28 | |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2022
|
![]() نقل قول:
این سوالا خیلی چالشی هستن ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
*y@lda*, .PARNAZ., Amir khan, antrium, d@rya, danger2, HADISE, ιllι ғ α я п α z ιllι, KalameZiba, KOROSH BOZORG, LORD ArThAs, m.b.boy, m@ryam, Negar69, organoon, OURANUS, P@RIA, S@m!ra, sofijun, Son Aryan, tabasom*, Tina73, , venus65 |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|