تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > کامپیوتر و اینترنت > نرم افزار > آموزش ها و مقالات و برنامه نویسی

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-07-2012   #21
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

setbkcolor و getbkcolor :

setbkcolor برای رنگ کردن پس زمینه است. که ورودی آن همان شماره رنگی است که در setcolor مشخص شد.رنگ مشکی پیش فرض است.برای مثال setcolor(2) رنگ پس زمینه را سبز می کند.

void setbkcolor(int color)

gebktcolor هم مثل getcolorکار می کند و شماره رنگ پس زمینه را بر میگرداند.

int getbkcolor()
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 06-07-2012   #22
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

getpixel : این تابع رنگ پیکسل موجود در نقطه دلخواهی از صفحه نمایش را مشخص می کند.

شکل تابع :
کد:
1 int getpixel(int x , int y);
2


مثال :

setcolor( getcolor(110 ,110) );
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #23
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

Circle : دايره اي به مرکز x,y و شعاع radios رسم مي کند.

شکل تابع :

کد:
1 void circle ( int x , int y , int radios )
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #24
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

Drawpoly : براي رسم چند ضلعي ها بکار مي رود.

شکل تابع :

کد:
1 void drawpoly (int numpoints , int *points )
2


در اين الگو numpoints تعداد اضلاع چند ضلعي را مشخص مي کند.و points به آرايه اي اشاره مي کند که مختصات گوشه هاي چند ضلعي در آن قرار دارند.طول اين آرايه حداقل بايد 2 برابر گوشه هاي چند ضلعي باشد.
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #25
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

Setfillstyle : اين تابع براي تعيين رنگ و پر شدن شکل هاي گرافيکي توپر بکار مي رود.و 2 آرگومان دارد.اولي حالت پر کردن و دومي رنگ پر کردن صفحه است.

شکل تابع :

کد:1 void setfillstyle ( int pattern , int color )
براي انتخاب حالت از جدول زير استفاده مي کنيم:

عدد********مفهوم
0*********پر کردن شکل با رنگ زمينه
1******** پر کردن شکل با رنگي پر رنگ
2******** پر کردن شکل توسط خطوط
3******** پر کردن شکل توسط / روشن
4******** پر کردن شکل توسط /
5******** پر کردن شکل توسط \
6******* پر کردن شکل توسط \ روشن
7****** پر کردن شکل توسط هاشور زني
8******* پر کردن شکل توسط هاشور زني روشن
9******* پر کردن شکل با کارکترهاي گوناگون
10****** پر کردن شکل توسط نقاط تو خالي
11****** پر کردن شکل توسط نقاط تو خالي
12******* الگوي انتخابي توسط توابع ديگر

نکته : از اين تابع فقط مي توان براي تعيين رنگ استفاده کرد و نميتوان براي line و rectangle و circleاستفاده کرد
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #26
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

Bar : مانند rectangle است و فقط شکل آن تو پر است.

شکل کلی تابع :


کد:
1 void bar(int right , int top , int left , int bottom )
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #27
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

Fillpoly : برای رسم چند ضلعی تو پر استفاده می شود.وکارکرد آن مانند drawpoly است.
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #28
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض



outtext و outtextxy: متنی را در خروجی با فونت مشخص شده نمایش می دهد. Outtextxy دو آرگومان xوy میگیرد که متن را در آن نقطه نمایش می دهد.برای نمایش اعداد به طور گرافیکی باید این تابع رو به رشته تبدیل کنیم.

کد:
1 void outtext ( char * str )
2 void outtextxy ( int x , int y , char *str)
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #29
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

Setfontstyle : برای تعیین نوع فونت استفاده می شود.و 3 آرکومان دارد .آرگومان اول font است و مقدارش از صفر تا 13 است.و آرگومان دوم جهت است که اگر صفر باشد از چپ به راست و اگر یک باشد از بالا به پایین است.و آرگومان آخر سایز فونت است.

شکل تابع :

کد:
1 void settsxtstyle ( int font , int direction ,int size )
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-07-2012   #30
Mino
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Feb 2012
محل سکونت: خوزستان، اهواز،
نوشته ها: 802
تشکرهای ایشان: 22,059
33,363بار در12,628پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

پیش فرض

CLeardevice : صفحه را پاک می کند.

شکل تابع :

کد:
1 void cleardevice();
Mino آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 16
Afof, ASHIL, code-academy.ir, dajes, daryuush, fardin75, Fertax, hassan717, koma1369, KOROSH BOZORG, mehrnosh, Mino, m_ahmad_b, reza300, s@eed, S@m!ra
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 12:44 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.9
.Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd

Free Persian Language By Persian Forum Ver 3.0
« ثبت شده در پایگاه ساماندهی وزارت ارشاد »
مسئولیت متون درج شده در این پایگاه اینترنتی، بر عهده ی نویسنده ی آن می باشد.