![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#41 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() سایت گل- سران دو باشگاه رئال مادرید و لیورپول پرونده انتقال نوری شاهین به آنفیلد را نهایی کردند تا یکی از جنجال های بازار نقل و انتقالات تابستانی نهایی شود. این درحالی است که نوری شاهین در برنامه های فصل جدید ژوزه مورینیو جایی ندارد و حالا با قراردادی قرضی برای لیورپول به میدان خواهد رفت. سران باشگاه لیورپول با انتشار بیانیه ای رسمی خبر جذب این ستاره ترکیه ای را اعلام کردند. توافق به عمل آمده از یک انتقال قرضی حکایت دارد که تا ژوئن 2013 معتبر خواهد بود. حالا شاهین باید تست های پزشکی را پشت سربگذارد و بعد از آن این قرارداد را به صورت رسمی به امضا خواهد رساند این اتفاق در حالی رخ داد که سران آرسنال هم بی صبرانه برای جذب شاهین تلاش می کردند ولی در پی تاکید مورینیو برای انتقال شاهین به لیورپول برای کار کردن زیر دست برندان راجرز که دستیار سابق مورینیو در چلسی بود، این اتفاق نهایی شد. در بیانیه رسمی منتشره، صحبتی از احتمال انتقال دائم شاهین به لیورپول مطرح نشده و ازاین رواحتمالا شاهین تابستان آینده به مادرید بازخواهد گشت. این ستاره ترکیه ای فصل پرچالشی را پیش رو دارد.ا و باید با اثبات توانایی هایش در آنفیلد به مورینیو ثابت کند که در مورد او اشتباه می کرده و درخشش هایش در بوروسیا دورتموند را فراموش نکرده است
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#42 |
عضو ویژه
|
![]()
توقف اورتون مقابل ليورپول
ديدار تيمهاي اورتون و ليورپول در هفته نهم ليگ برتر انگليس به تساوي انجاميد. ![]() اورتونيها که در ورزشگاه خانگي خود از ليورپول پذيرايي ميکردند در ابتدا با 2 گل عقب افتادند؛ اما در ادامه آبيهاي ميزبان به بازي برگشتند و موفق شدند گلهاي خورده را جبران کنند. ليتون بينز در دقيقه 14 به اشتباه دروازه خودي (اورتون) را گشود و در ادامه لوئيز سوارس دقيقه 20 اختلاف را به 2 گل افزايش داد. اورتونيها که چيزي براي از دست دادن نداشت حملات گستردهاي را بر روي دروازه ليورپول تدارک ديدند تا اينکه عثمان در دقيقه 22 موفق شد گلزني کند و اختلاف را به يک گل رساند. در ادامه هم ناياسميت 35 دومين گل اورتون را زد تا دربي مرسيسايد برنده نداشته باشد. البته در دقيقه 93 سوارز گلي ديگر را براي ليورپول زد که داور به دليل اعلام آفسايد، گل را نپذيرفت. اورتون با اين تساوي 16 امتيازي شد و به مکان چهارم بازگشت. ليورپول هم با 10 امتياز در مکان دوازدهم قرار گرفت. حساسترين بازي اين هفته را از دقايقي ديگر تيمهاي چلسي و منچستريونايتد در استمفوردبريج برگزار خواهند کرد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
بالاخره اقامون یورگن کلوپم اومدش به امید قهرمانی
+زین پس این تاپیک اپدیت میشه
![]() |
![]() |
#44 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
طرفداری- مدافع 35 ساله فعلی باشگاه دینامو دهلی هندوستان(تحت هدایت روبرتو کارلوس)، در سال 2001 توسط ژرارد هولیه از باشگاه موناکو با 4 میلیون پوند خریداری شد. او در هفت سال حضور در ترکیب قرمزها به هفت جام رسید که مهم ترین آن ها قهرمانی در لیگ قهرمانان سال 2005 در استانبول بود. پس از گل به خودی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان سال 2008 بود که رافائل بنیتز تصمیم به فروش این مدافع پر قدرت گرفت. ریسه پس از لیورپول به رم رفت و پس از آن برای باشگاه های فولهام و آپوئل نیکوزیای قبرس نیز بازی کرد. ریسه با 110 بازی ملی، پر سابقه ترین بازیکن تیم ملی نروژ است.
جرج: چرا 65 ساله به نظر می آیی؟ ریسه: واقعا؟ من فکر می کنم 25 ساله به نظر می آیم. ریس: انگوگ را در دفاع چپ به تو ترجیح می دادم. ریسه: موفق باشی! نیل: من ریسه را در خط حمله به انگوگ ترجیح می دهم. ریسه: ممنون دوست من. کنی: مبارزانِ "کیبورد به دست" به ریسه حمله کرده اند! ریسه: این ها باعث می شوند توئیتر بامزه باشد! گریم: نظرت در مورد فینان؟ آیا او همیشه دست کم گرفته می شد؟ ریسه: او یک مرد فوق العاده بود. همینطور یک بازیکن عالی. oldPoem: وضعیت دوندگی دنیل استوریج به این شکل بوده که به طور متوسط 11.7 کیلومتر دویده است. ریسه: این فوق العاده است. امیدوارم با گل های او به بالای جدول بازگردیم. کلوپ: آیا یورگن کلوپ ناجی لیورپول می شود؟ ریسه: کلوپ فوق العاده است. مارین: آیا هنوز بازی های لیورپول را اگر بتوانی می بینی؟ ریسه: همیشه می بینم. لارا: وضعیت لیورپول در پایان فصل؟ ریسه: حداقل اینکه بین 4 تیم خواهیم بود. لوک: لحظه محبوبت در فوتبال؟ ریسه: فینال استانبول. ![]() ریسه: خودت چطور فکر می کنی؟ جیمز: قبرس چطور بود؟ ریسه: عالی بود. دبل کردیم. کریس: بازیکن محبوبت در لیورپول فعلی؟ ریسه: جیمز میلنر. او 100% بازیکنی در کلاس بازی من است. #TheNormalOne: گل به خودی محبوب؟ ریسه: ضربه سری که در ساوتهمپتون زدم. آنتونی: بهترین گلی که برای نروژ زدی؟ ریسه: گلی که در خانه به یونان زدم. suthetLFC: آیا کرگر و جرارد مربی های خوبی در لیورپول خواهند شد؟ ریسه: بله. با حضور من به عنوان مربی بدن ساز! نیمیت: آیا کلوپ در لیورپول به قهرمانی در انگلستان می رسد؟ ریسه: بله. دیل: آیا روبرتو کارلوس هنوز فوق العاده است؟ ریسه: او همیشه فوق العاده است. ![]() ریسه: مردم. آن ها بسیار دوستانه رفتار می کنند. #DareToDeJan: اگر پسرت بگوید طرفدار یونایتد است؟ ریسه: برایش یک شماره 6 لیورپول با نام ریسه می خرم. بنتزیمو: بهترین مهاجم تاریخ لیورپول؟ ریسه: تورس و اوون. ریس: نظرت در مورد اوزیل؟ ریسه: با هم تفاوت داریم. اسکاتین: جذاب ترین بازیکن فعلی لیورپول؟ ریسه: من آنجا نیستم، پس کسی در لیست نخواهد بود. لوک: با کرگر در دفاع بودن، چه احساسی داشت؟ ریسه: احساس بسیار خوبی بود. او مدافع بزرگی بود. لی: نظرت در مورد مینیوله؟ ریسه: طرفدار او نیستم. آدتیا: بهترین لحظه ات در فوتبال پس از قهرمانی در استانبول؟ ریسه: وقتی به لیورپول پیوستم. ![]() ریسه: لیورپول و رم. مارک: وضعیت گلف کریگ بلیمی؟ (شکلک خنده) ریسه: تا جایی که من می دانم، ضعیف! مرتن: می گویی که میلنر بازیکن بزرگی است اما اوزیل نیست؟! اوزیل به اندازه داوید سیلوا پاس گل داده است. ریسه: اوزیل بدون شک بازیکن بزرگی است. او کارهای زیادی انجام می دهد اما با سبک من مغایرت دارد. من کسی بودم که در تمام نود دقیقه با تمام توان می جنگیدم. آدام: اگر ساوتهمپتون تو را بخواهد، به این تیم می پیوندی؟ ریسه: اول باید آن ها زنگ بزنند. TBW: دو بار در حین نگاه کردن فوتبال گریه کردم. یک بار وقتی بود که مقابل چلسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان گل به خودی زدی. ریسه: از این بابت متاسفم. Kloppmania: مورنو، ریسه جدیدی می شود؟ ریسه: مورنو می تواند مورنوی بزرگی شود. gerrardlucas: هواداران لیورپول هنوز نامت را صدا می زنند. ریسه: افتخار می کنم. احساس فوق العاده ای دارد. از آن ها ممنونم. جکس: بهترین بازیکنی که با او بازی کردی؟ بعد از جرارد ریسه: توتی. ![]() ریسه: گلادیاتور. برتولینو: رم می تواند قهرمان ایتالیا شود؟ ریسه: امیدوارم که بتواند. Kloppmania: تصمیم به فروش اگر؟ ریسه: عجیب! دیدیت: شباهت هایی بین بازی آلبرتو مورنو و خودت می بینی؟ ریسه: بله عاشق او هستم. anfieldYNWAchat: کلوپ در ژانویه باید به دنبال کدام بازیکنان برود؟ ریسه: بد نیست که نگاهی به هند بیندازد! جیمز: بازگشت خوزه انریکه به ترکیب؟ ریسه: امیدوارم اینطور نشود. دیوید: دوست داری روزی به عنوان مربی لیورپول انتخاب شوی؟ ریسه: البته. نپکت: لیورپول یک مدافع کناری دیگر نیز می خواهد. کدام بازیکن مناسب است؟ آیا ریسه جوانی وجود دارد؟ ریسه: یعنی من پیر شده ام؟ سن فقط یک عدد است رفیق! Entrie: شوت کدامتان بهتر بود؟ تو یا جرارد؟ ریسه: امیدوارم استیوی قبول کند که در این یکی بهتر بوده ام. تمام زمینه های دیگر مال او! ![]() ریسه: خودش می داند. رفتاری مانند آن که خودش انجام می دهد. تروجا: مدال قهرمانی ات در استانبول را فروخته ای؟ ریسه: ابدا. آن مدال مربوط به بهترین شب زندگی من بود. چاد: نظرت در مورد گرت بری؟ ریسه: خدای من، آیا او هنوز در لیگ برتر بازی می کند؟ تیفانی: اگر فرصت دوباره بازی در لیگ برتر به دست بیاید، استقبال می کنی؟ ریسه: خدای من، بله! بری: آیا پس از اینکه باعث شکستگی پای آلن اسمیت شدی، با او حرف زدی؟ ریسه: بله ما با هم حرف زدیم. اسد: گل محبوبت برای لیورپول؟ ریسه: گلی که به منچستر یونایتد زدم. ![]() ریسه: بدون شک! شانتا: اخیرا با بلیمی گلف بازی نکردی؟ ریسه: او در سطح من نیست. هیل: انریکه خود را مدافع بهتری به نسبت تو می داند. ریسه: شرط می بندم همینطور است! شانتا: در بازی سوپر ماریو، کدام یک از بین تو و انریکه برنده می شوید؟ ریسه: "من" روی فوتبال تمرکز کرده ام. لیدیات: فیرمینو باید وقتی آماده شد به ترکیب اصلی بپیوندد؟ ریسه: او نیاز دارد که کیفیت بیشتری را نشان دهد. نس: اگر کلوپ تو را در کادر فنی بخواهد حاضری به باشگاه بازگردی؟ ریسه: حتی اگر مسئول تدارکات بخواهد! آیدن: اگر مربی بودی از بین خودت و بیل کدام را انتخاب می کردی؟ ریسه: بیل! اسپوکس: آیا پیش تر توسط یک چوب گلف مورد ضربه واقع شده ای؟ ریسه: بله! Lentopalo: نظرت در مورد سامی هیپیا؟ ریسه: او فوق العاده بود. بدون سامی موفق نمی شدیم. عمر: بدترین روز در دوران حضور در لیورپول؟ ریسه: وقتی باشگاه را ترک کردم. حسنیو: آیا گل لوئیس گارسیا مقابل چلسی از خط رد شده بود؟ ریسه: چه کسی اهمیت می دهد؟ ما برنده شدیم! ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
طرفداری- یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه لیورپول اذعان کرد که در صورت آماده بودن دنیل استوریج از او استفاده خواهد کرد.
به گزارش espn، استوریج که به دلیل مصدومیت جزئی، بازی با تاتنهام را از دست داد، امیدوار است که در بازی های بعدی بتواند به تیم کمک کند و کلوپ معتقد است در صورتی که کاملا آماده مسابقه باشد، از او استفاده خواهد کرد. او در این خصوص بیان کرد: من به او صد در صد اطمینان دارم. اگر دنیل آماده باشد، پس بدون مشکلی می تواند برای ما بازی کند. اما اگر اینطور نباشد پس آن وقت شرایط فرق خواهد کرد. اگر پزشکان و فیزیوتراپ های باشگاه بگویند که او آماده نیست، پس نمی توانیم از او بهره مند شویم. من در این چند روز با دنیل کار کرده ام. او واقعا در تمرینات فوق العاده است. چیزی که ما در او دیده ایم، توانایی و قدرت بالای او است. برای او مشکلی نبود که بازی تاتنهام را از دست دهد، اما برای بازی پنجشنبه در لیگ اروپا، ما باید کاملا مطمئن شویم که او آماده بازی است و سپس از توانایی های او استفاده کنیم.
![]() |
![]() |
#46 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
طرفداری- جیمز میلنر، هافبک باشگاه لیورپول اذعان کرد که یورگن کلوپ چند ماه لازم دارد تا بتواند سبک خود را به باشگاه تحمیل کند.
به گزارش لیورپول اکو، کلوپ در اولین بازی خود روی نیمکت لیورپول به تساوی بدون گل مقابل تاتنهام دست یافت و هافبک انگلیسی باشگاه لیورپول معتقد است که هیچ کس انتظار موفقیت سریع را ندارد و اگر به کلوپ زمان کافی داده شود، می تواند موفقیت های بسیاری برای باشگاه به ارمغان بیاورد. او در این باره گفت: او چند روز است که در این جا حضور داشته است. این برای او بسیار دشوار بوده است زیرا آمدن به فوتبال انگلیس خیلی سخت است چون که فشار و انتظار بالا در این جا روی او و روی تیم است. او به این جا آمده است تا ایده ها و روش های خود را پیاده کند و این زمان زیادی را خواهد برد. او گفته است که ما را آماده برای مسابقه خواهد کرد ولی او نمی تواند همه چیز را تغییر دهد و ما باید خودمان را به او اثبات کنیم. چندین ماه زمان می برد تا دقیقا ببینیم او چه هدفی دارد. شروع کار او در این جا شروع خوبی بود. اگرچه مصدومان بسیاری داشتیم و خیلی ناامید کننده بود، اما شما می توانستید ببینید که درون زمین و روی نیمکت، ما بازیکنان با کیفیتی داریم.او همچنین در مورد مصدومان تیم ادامه داد: روسیتر با مشکل همسترینگ پیش ما برگشت و بازی های ملی برای او خوب نبود. من برای دنی اینگز بسیار ناراحتم. او واقعا در چند بازی اخیر ما خوب بود و در تمرینات همیشه به دنبال توپ می دوید. بازی های تیم ملی برای آن ها خوب نبوده است . من به دنی گفتم که این می توانست برای تو بدتر نیز باشد ولی تو قبل از آن برای باشگاه عالی بودی و باید زودتر خوب شوی تا پیش ما برگردی. مصدومیت جو گومز نیز برای ما ناراحت کننده بود. من امیدوارم جو و دنی زودتر بهبود یابند و به باشگاه بازگردند.
![]() |
![]() |
#47 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
طرفداری- یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه لیورپول معتقد است که تیم برای سازگاری با روش های او، احتیاج به زمان دارد.
به گزارش FourFourTwo، کلوپ در اولین بازی خود روی نیمکت لیورپول، به یک تساوی مقابل تاتنهام دست یافت و اذعان کرد که از نتیجه به دست آمده راضی است و به زمان برای تقویت تیم و تطبیق روش های خود در باشگاه احتیاج دارد. او در این خصوص گفت: ما قطعا می توانیم فوتبال بهتری از بازی مقابل تاتنهام ارائه دهیم. این حرف من نیست، این چیزی است که ما قادر به انجام آن هستیم. وقتی ما توپ را در اختیار داریم، تیم حریف تلاش می کند تا آن را از ما بگیرد و در این جا مهمترین نکته این است که بازیکنان خود را برای درگیری با حریف آماده کنید. ما سه روز با هم قبل از بازی بودیم و شما دیدید که یک سری چیز ها در تیم تغییر کرده است. ما نمی خواستیم زیاد اوضاع را برای بازیکنان پیچیده کنیم، زیرا این فیزیک نیست، این فوتبال است.همچنین او در خصوص چند بازیکن خط هافبک خود اضافه کرد: من نمی دانم شما چند بازی از لالانا دیده اید. خودتان چه فکر می کنید؟ من او را از زمانی که در ساوتهمپتون بود می شناسم و می دانم که او 20 الی 30 درصد بهتر از زمان حال می تواند عمل کند.
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
Ali, ASHIL, Atash, KOROSH BOZORG, KOROSH BOZORG4, Notrika, sahar1996, sara13 |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|