![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#651 | ||
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() دوستان عزیز سعیده جان و سپهر خان هر کدوم از شما کمتر از 500 تا پست ارسال کردین ... سپهر جان شما که درخواست مدیریت کل تالار بازی ها رو دادین،شما باید بیشتر روی بازی بپردازین اخرین موضوع شما به 1 هفته قبل برمیگرده که ارسال کردین با این فعالیتی که میکنین به شما امیدی نیست . فعالیتت رو بیشتر کن یا اخی اما شما سرکار سعیده شما نسبت به سپهر جان فعالیت قابل توجهی داشتین ولی این اندازه هم کافی و وافی و شافی نیست. ازتون میخوام که برای کسب سمت مدیریت شما هم به فعالیتتون بیافزونید. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#652 |
عضو رسمی
![]() ![]() |
![]()
ممنون
![]()
![]() |
#653 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
هااااااااااااا
با سلام بنده تمایل دارم مدیر تالار نظامی بشم زود بررسی کنید ![]()
![]() |
#654 |
عضو تالار
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2013
|
![]()
سلام من میخوام سرپرست تالار باشم میشه آیا؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Nov 2016
|
![]()
با سلام و خسته نباشيد خدمت محسن مدير كل نبض فردا و مديران ارشد كه نميشناسم و ميدونم حتما زحمتها كشيدن كه به اين سمت رسيدن اينو گفتم چون قبلا كسايي ديگه بودن به هر حال اومدم فعاليت كنم به شوق قديم قديما به شوق خاطرات درخواست مدريت تالارنظامي رو ميدم برام مهم نيست مديريت رو بدين يا ندين ولي بخدا يه شوقي دارم در اين سايت كه نگو تشكر از همتون
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
نام کاربری قبلی : MeysaM2Joker
![]() |
![]()
سلام ایمان جان .
میثم هستم . در خدمت شما . به شدت به مدیریت نیاز داریم . اما محسن جان چند مدتی اصلا من نمیتونم باهاش تماس داشته باشم . اما حتما پیگیر درخواستت باش . من از دیدگاه خودم قبولت دارم . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
«یک خانواده محترم» مدیریت فرهنگی را رسوا کرد | P@nisa | فيلم و سینما | 0 | 12-12-2012 16:51 |
آی تی، بهینه ساز روابط کاری | Faryaad | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 | 01-29-2012 09:19 |
روز شمار اخبار مهم جهان و "بیداری اسلامی" در سال 2011 | Atash | اخبار ایران و جهان | 0 | 01-03-2012 10:18 |
كارت ارزيابي متوزان bsc | tak pesar | مهندسی صنایع | 0 | 04-20-2011 11:10 |