![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1 |
مدیر تالار ورزش
![]() تاریخ عضویت: Apr 2013
|
![]() تمامی اخبار و حواشی باشگاه " رئال مادرید " تو همین تاپیک . . .
![]()
![]() لحظات بزرگ آن لحظاتی نیست ک دیگران برایت هورا بکشند ! آن لحظاتی بزرگ است ک تنها مانده ای و هیچ کس ب تو اعتقادی ندارد و تو تصمیم گرفته ای پیشرفت کنی .. " کریستیانو رونالدو " ویرایش توسط ~ֆαƦα~ : 11-03-2015 در ساعت 03:43 |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#2 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() سرمربی ایتالیایی رئال مادرید گفت که تیمش در دربی اول سوپرجام اسپانیا، بازی را تماماً تحت کنترل داشته است. ![]() به گزارش خبرگزاری تسنیم، کارلو آنچلوتی پس از تساوی خانگی یک بر یک تیمش در بازی رفت سوپرجام اسپانیا، گفت: فکر میکنم تیم خوب بازی کرد و با یک ریتم خارقالعاده بازی را تماماً تحت کنترل داشت. ما از یک سوم دفاعی اتلتیکومادرید پرس را شروع کردیم و فکر میکنم سه هافبکمان این کار را خوب انجام دادند. اتلتیکو تا حدودی نسبت به ما برتری داشت، با این حال در بازی برگشت تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا جام را ببریم. سرمربی ایتالیایی کهکشانیها در ادامه به شایعاتی که درباره آینده آنخل دیماریا، بال آرژانتینی تیمش وجود دارد و همچنین اظهار نظر اخیر دیهگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید که گفته دیماریا بهترین بازیکن فصل گذشته رئال مادرید بود اشاره کرد و گفت: دیماریا یکی از بازیکنان خوب پرشماری است که داریم اما فکر میکنم که او (سیمئونه) کریستیانو رونالدو (برنده توپ طلا) و همچنین گرث بیل که در لیسبون گلزنی کرد را از یاد برده است. دیماریا بازیکن رئال مادرید است و من هر طور که بخواهم از او استفاده میکنم. آنچلوتی سپس فاش کرد که تصمیم گرفته برای شروع فصل کدام از یک از دروازهبانان خود را در ترکیب اصلی قرار دهد. او با اشاره به عملکرد کاپیتان تیمش که در دربی مادرید زیر ذرهبین قرار گرفته بود، خاطرنشان کرد: ایکر در گلی که ما در این بازی خوردیم هیچ کاری از دستش ساخته نبود چون یک بازیکن دیدش را گرفته بود. اشتباه ما در تیر یک رخ داد. من دروازهبان اصلی تیم را برای فصل جدید انتخاب کردهام اما الان آن را اعلام نخواهم کرد. ورزش 11
![]() |
#3 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() ![]() در جریان دیدار رفت تیمهای رئال مادرید و اتلتیکومادرید در سوپرجام اسپانیا در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو، کریستیانو رونالدو در دقایق پایانی نیمه نخست از ناحیه همسترینگ آسیب دید و مجبور به ترک میدان شد. کارلو آنچلوتی، سرمربی کهکشانیها با تایید مصدومیت مهاجم پرتغالیاش اعلام کرد که برترین بازیکن دنیا در سال 2013، به زودی تحت معاینه قرار خواهد گرفت تا شدت مصدومیتش مشخص شود. رونالدو در اولین دربی فصل جدید فوتبال اسپانیا، در دقایق زیادی از نبرد دو تیم در نیمه اول محو بود و در نهایت هم از میدان بیرون رفت. آنچلوتی در این باره گفت: کریستیانو رونالدو از ناحیه همسترینگ زانوی چپ خود کمی درد داشت و به راحتی نمیتوانست بازی کند. ما امروز (چهارشنبه) وضعیت او را بررسی خواهیم کرد. فعلاً که به نظر نمیرسد اتفاقی جدی برای او رخ داده باشد. مصدومیت رونالدو در حالی او را میدان خارج کرد که رئالیها بامداد شنبه باید به خانه اتلتیکومادرید بروند تا بازی برگشت سوپرجام اسپانیا را انجام دهند. منبع : ورزش11
![]() |
#4 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() ![]() جیمز رودریگز که شب گذشته (سهشنبه) در اولین بازیاش در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو برابر اتلتیکومادرید در دیدار رفت سوپرجام اسپانیا گلزنی کرد، درباره اولین تجربهاش از بازی در خانه کهکشانیها اظهار داشت: من خوشحالم، چون توانستم به رؤیایم برسم. رفتهرفته و با حضور در تمرینات تیم، در حال هماهنگ شدن با همتیمیهای جدیدم هستم. در حال پیشرفتم و فکر میکنم که بعد از این هم گلهای زیادی برای رئال مادرید به ثمر میرسانم. رودریگز که با سایت باشگاه رئال مادرید گفتوگو میکرد، افزود: من گل زدم اما برایم مهمتر این بود که رئال بازی را ببرد که البته اینطور نشد. در یکقدمی کسب پیروزی بودیم اما حالا باید به ورزشگاه ویسنته کالدرون برویم و آنجا شانس خود را برای کسب پیروزی امتحان کنیم. در آن بازی باید صبر و حوصله به خرج دهیم، به دنبال فضاهای خالی باشیم، توپ را با دقت رد و بدل و سعی کنیم، گلزنی کنیم. هافبک هجومی 22 ساله کهکشانیها افزود: به عنوان یک تیم بزرگ، از ما انتظار میرود که تحت هر شرایطی بازی را ببریم. امیدوارم که در ویسنته کالدرون هم بتوانیم گل بزنیم. رودریگز سپس به مصدومیت کریستیانو رونالدو، در نیمه نخست بازی برابر اتلتیکومادرید اشاره داشت و گفت: کریستیانو در طول بازی در پای خود دردی احساس میکرد. امیدوارم که آسیبدیدگیاش جدی نباشد و خیلی زود به جمع ما برگردد. ورزش11
![]() |
#5 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() به نقل از سایت رسمی باشگاه، لوکا مودریچ قرارداد جدیدی امضاء کرده است که طبق آن در 4 سال آینده در باشگاه ماندگار خواهد بود.
مودریچ در طول 2 سال حضورش در رئال مادرید 106 بازی انجام داده و 6 گل نیز به ثمر رسانده است. مودریچ ۲۸ ساله در سال ۲۰۱۲ به رئال پیوست و در این مدت موفق شده که بیش از صد بازی رسمی برای باشگاه اش انجام دهد . مودریچ با رئال لیگ قهرمانان، سوپر کاپ اسپانیا، کوپا دل ری و سوپر کاپ اروپا را فتح کرده است . ![]()
![]() |
#6 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() ستاره پرتغالی رئال مادرید به تمرینات عادی تیمش بازگشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، رئال مادرید آخرین جلسه تمرین خود را پیش از دیدار امشب در دور برگشت سوپرجام اسپانیا مقابل اتلتیکومادرید انجام داد. خبر خوش برای هواداران این تیم این بود که کریستیانو رونالدو که در دور رفت به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد، توانست بدون مشکل در تمرینات تیمش شرکت کند. کادر پزشکی نگران بود که مشکل رونالدو به مصدومیت همسترینگ وی در فصل گذشته مربوط شود. کریستیانو به فهرست 22 نفره آنچلوتی برای بازی امشب اضافه شد. ترکیب کامل رئال مادرید به این شرح است: دروازهبانان: کاسیاس، ناواس و پاچکو مدافعان: واران، پهپه، راموس، کوئنترائو، مارسلو، کارواخال، آربلوا و ناچو هافبکها: خدیرا، کروس، جیمز رودریگوئز، بیل، ژابی آلونسو، مودریچ، دیماریا، ایسکو و ایارامندی مهاجمان: کریستیانو رونالدو و بنزما
![]() |
#7 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() پيروزي رئال مادريد با گلزني بنزما و رونالدو
تيم فوتبال رئال مادريد در نخستين ديدار فصل جديد رقابتهاي لاليگا مقابل کوردوبا به پيروزي رسيد. در یک دیدار دیگر از هفته نخست رقابتهای فوتبال دسته اول باشگاهی اسپانیا موسوم به لالیگا، از ساعت 22:30 شب گذشته تیم فوتبال رئال مادرید در ورزشگاه خانگی خود سانتیاگو برنابئو پذیرای کوردوبا بود. این مسابقه در نهایت با نتیجه 2 بر صفر به سود شاگردان کارلو آنچلوتی به پایان رسید. کریم بنزما در دقیقه 29 قفل دروازه میهمان را گشود و رئال را یک بر صفر پیش انداخت. در دقیقه 90 بازی نیز کریستیانو رونالدو موفق شد خیال هواداران را راحت کرده و اختلاف را به دو گل برساند. رئال مادرید با این برد 3 امتیازی شد و کوردوبا بدون امتیاز باقی ماند.
![]() |
#8 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() رونالدو با گلزنی مقابل کوردوبا به رکورد ۱۷۸ گل لالیگایی رسید و با گوروستیزا ، بازیکن اسبق بیلبائو و والنسیا برابری کرد.
حالا او سیزدهمین گلزن برتر تاریخ لالیگاست. هدف بعدی او رسیدن به ۱۸۲ گل است تا با آرزا برابری کند. نفر یازدهم سانتیانا با ۱۸۶ گل است. ستاره پرتغالی علیرغم مصدومیت همچنان یک ابرستاره است. او از چهار بازی رسمی در رئال سه بار گلزنی کرده است. او دوشنبه گذشته در لالیگا در برنابئو گلزنی کرد تا باز هم خودی نشان دهد.
![]() |
#9 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() ![]() نماینده رئال مادرید به موناکو سفر کرد تا درباره ی انتقال رادامل فالکائو با نماینده ی او خورخه مندز صحبت کند. به گزارش رسانه های اسپانیایی نظر رادمل فالکائو برای فعالیت مجدد در لالیگا اسپانیا به طور قطع مشخص نیست . اما گزارش ها حاکی از علاقه ی این مهاجم کلمبیایی برای بازی در لالیگا میباشد فالکائو وارد دومین سال از قرار داد پنج ساله ی خود با موناکو شده است. ورزش 11
![]() |
#10 |
مدیر تالار ورزش
|
![]() آنخل دی ماریا، ستاره آرژآنتینی در نامه ای سرگشاده با هواداران رئال مادرید وداع کرد.
![]() متن نامه وی در زیر آمده است: مادریدیسموهای عزیز دوره ام در رئال مادرید بسر رسیده است. غیرممکن است که همه اتفاقاتی که رخ داده است را در چند خط خلاصه کرد اما دوست داشتم این نامه را بنویسم و حسم را توصیف کنم. در این چهار سالی که افتخار داشتم پیراهن رئال را بپوشم، هیچ چیز به جز غرور حس نکردم بع خاطر تلاشی که انجام دادم و پیشروی هایی که با هم تیمی هایم داشتم… متاسفانه امروز باید جدا شوم اما می خواهم بگویم که این هرگز خواسته من نبود. مثل هر کسی که مشغول به کاری است، همیشه می خواستم پیشرفت کنم. پس از بردن دسیما با امید موجج انگیزه از سوی کادر مدیریت به جام جهانی رفتم و هرگز این موج از سوی آنها ساطع نشد. حرفها و دروغهای زیادی در این مدت گفته شد. همیشه می خواستند که من و اراده ام را عامل جدایی از باشگاه بدانند اما این گونه نبود. متاسفانه برخی افراد درون باشگاه ذائقه فوتبایشان به سبک فوتبال من نمی خورد. من فقط می خواستم که در موردم غدالت برقرار شود برای من برخی مسائل خیلی ارزشمند هستند که بسیاری از این مسائل هیچ ربطی به دستمزدم ندارند. امیدوارم که بتوانم در منچستر یونایتد، یکی از باشگاه های جهان به چیزهایی که در رئال کم داشتم دست یابم و تاریخ سازی کنم. خوشبخت بودم که با بازیکنان بزرگی هم تیمی بودم که هم تیمی های خارق العاده ای بودند. به نظرم کلید دسیما همین بود.به خاطر برخی اشتباهاتی که بیرون و درون زمین انجام دادم عذر می خواهم . هرگز هدفم ضربه زدن به کسی نبود. در هر بازی بری این پیراهن عرق ریختم، طوری که انگار آخرین بازی من است. گاهی اوقات اوضاع برایم خوب پیش رفت و گاهی دیگر این طور نبود اما فقط می توانم بگویم که همه چیزم را درون زمین گذشتم. باید از اسپانیا به خاطر همه چیز یکه به من داد، تشکر کنم، به خصوص به این خاطر که دخترم در این کشور پا به دنیا گذاشت. افراد بسیار خاصی بودند .از هتل پرنس مونته متشکرم که تا ابد در قل من می مانند. همسرم ، دخترم و من همیشه از آنها متشکر خواهیم بود. از هم تیمی هایم به خاطر حمایت همیشگی شان در لحظات خوب و بدم متشکرم از مربی بدنسازها متشکرم ، همین طور از همه افرادی که هر روز برای باشگاه زحمت می کشیدند و رابطه خوبی با آنها دارند.امیدوارم رئال فصل خوبی داشته باشد و به دنبال رسیدن به اهدافش باشد. زمانی که در سوپرجام اسپانیا وارد چمن شدم و برنابئو برخوردی گرم با من داشت را فراموش نمی کنم. ممنون، به نظرم این بهترین وداع برای اخرین بازیم بود. زنده باد رئال تا ابد.
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
.PARNAZ., KOROSH BOZORG, LORD ArThAs, Son Aryan, ~ֆαƦα~ |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|