![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#21 | |
مدیر کل
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
![]() |
![]() نقل قول:
این مشکل رفع شد، تست کنید ببینم رفع شده یا خیر.
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#22 |
عضو عادی
|
![]()
منم اين مشكلو دارم. جالبه فقط واسه اين فروم اينجوريه. بقيه درسته!
![]() |
#23 |
مدیر کل
![]() |
![]()
ظاهرا یک سری مشکلات هست، در حال پیگیری هستیم که هر چه سریعتر این مشکلات رو رفع کنیم.
انشاالله، بزودی خبرهاش رو توی همین تاپیک قرار میدم.
![]() |
#24 |
مدیر ارشد
|
![]()
خوب بنده یه پیشنهاد هم دارم،راجع به سایز کلمات،از نظر من سایز کلمات تا 4 باشه کافیه،سایز بزرگتر باعث به هم ریخته شدن ساختار و نظم و انضباط پستها میشه و قشنگی و زیبایی فرم پستها از بین میره!
بهتر نیست سایز تا 4 باشه؟ ** امکان راه اندازی نظر سنجی رو من ندیدم،محسن جان خودت زحمتش رو بکش! ** کارکرد "لیست سیاه" هم خوب بود و کار میکرد،امیدواریم دوستان گذرشون به این قسمت نیفته!
عبادت ،بسیاری نماز و روزه نیست؛ بلکه بسیار اندیشیدن در کار خداست. امام رضا (ع) امپراطور يونان به کوروش بزرگ گفت: ما براي شرف ميجنگيم شما براي پول. کوروش پاسخ داد:" هرکس براي نداشته هايش ميجنگد ![]() ![]() چارلی چاپلین: افسوس...!! هرچه سعی كردم مردم بفهمند، فقط خندیدند [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
مدیر ارشد
|
![]()
در دید کلی تالار،پائین قسمتی برای مشاهده ی افراد انلاین ان قسمت وجود داشته باشد plz!
قسمت مدیر ان تالار هم فک کنم بخاطر انتخاب نشدن مدیران فعلا لزومی نداشته باشه!
عبادت ،بسیاری نماز و روزه نیست؛ بلکه بسیار اندیشیدن در کار خداست. امام رضا (ع) امپراطور يونان به کوروش بزرگ گفت: ما براي شرف ميجنگيم شما براي پول. کوروش پاسخ داد:" هرکس براي نداشته هايش ميجنگد ![]() ![]() چارلی چاپلین: افسوس...!! هرچه سعی كردم مردم بفهمند، فقط خندیدند [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
مدیر ارشد
|
![]()
دوستان یک پیشنهاد: بهتر نیست وقتی تاپیکی میزنیم پشت سرش چنتا نقطه چین نذاریم؟
مثلا "فلانی اینجوره ....." این نقطه چین ها به نظر خود دوستان اضافی به نظر نمیرسه؟
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
مدیر کل
![]() |
![]() نقل قول:
sam هم این مورد رو گفته بود اما بنده متوجه نشدم از کدوم قسمت اعمال میشه. خدا رو شکر الان این مشکل رفع شده... (البته نیازمند تست هم هست.) در مورد نظرسنجی : ساخت و ایجاد نظر سنجی ظاهرا مشکلی نداره!
![]() |
![]() |
#28 |
نام کاربری قبلی : LOVER
![]() ![]() |
![]()
نمیتونم پستمو ویرایش کنم!!!
![]() |
#29 |
عضو رسمی
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#30 |
عضو رسمی
![]() ![]() |
![]()
انجمن بازی و گیم و از چیزا پس کو ؟ :RpS_ohmy::RpS_wink:
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
همه چیز در مورد سیستم عامل آندروید | inana | آندروید android | 0 | 12-25-2012 10:19 |
نحوه دریافت صورتحساب تلفن همراه با پیامک | Mino | اخبار تلفن همراه | 0 | 12-23-2012 22:17 |
نحوه دریافت صورتحساب تلفن همراه با پیامک | OURANUS | اپراتور ها - تلفن ثابت | 0 | 12-23-2012 08:54 |
تأثير كتابهاي الكترونيكي همراه بر افزايش انگيزه مطالعه دانشجويان | Atash | اخبار دانشگاهی | 0 | 07-26-2012 10:03 |
خـوب و بـد تلفـن همـراه برای کـودکان | Atash | مطالب جالب و خواندنی | 0 | 01-24-2012 21:10 |