تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > موضوعات عمومی > ورزش > فوتبال جهان

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-16-2015   #151
~ֆαƦα~
مدیر تالار ورزش

~ֆαƦα~ آواتار ها

رونمایی از بازیکنان جدید منچستر / پیراهن شیاطین بر تن اسطوره مونیخی (+عکس)

سه بازیکن جدید منچستر یونایتد پیراهن این تیم را بر تن کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، منچستر یوناتید موفق شد در روزهای اخیر بازیکنانی نظیر دارمیان، اشنایدرلین و باستین شواین اشتایگر را به خدمت بگیرد.

بازیکنان جدید منچستر امروز لباس‌ های تیم جدید خود را بر تن کردند.

لحظات بزرگ آن لحظاتی نیست ک دیگران برایت هورا بکشند !
آن لحظاتی بزرگ است ک تنها مانده ای و هیچ کس ب تو اعتقادی ندارد
و تو تصمیم گرفته ای پیشرفت کنی ..

" کریستیانو رونالدو "

~ֆαƦα~ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 11-03-2015   #152
~ֆαƦα~
مدیر تالار ورزش

~ֆαƦα~ آواتار ها

فن خال: در حال کار کردن روی گلزنی و شیوه بازی تیم هستیم

لوییز فن خال در کنفرانس پیش از بازی با زسکا مسکو اعلام کرد که 3 تساوی بدون گل مقابل منچسترسیتی، میدلزبرو و کریستال موجب شده است تا او و بازیکنانش بر روی شیوه بازی و امور تهاجمی تیم با جدیت بیشتری کار کنند.

طرفداری- به گزارش سایت رسمی باشگاه منچستریونایتد، لوییز فن خال که در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با زسکا مسکو شرکت کرده بود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. چکیده ای از این کنفرانس را مرور می کنیم.

ما برای انجام این کار تلاش می کنیم، اما فکر می کنم ریتم بازی در لیگ برتر بالاتر از آن است که بتوانیم پیشرفت زیادی را در این زمینه داشته باشیم. شما در هر هفته مشاهده می کنید که نه تنها منچستریونایتد، بلکه هر تیمی ممکن است به تیمی دیگر ببازد یا پیروز شود. شاید انجام این مهم در لیگ برتر سخت تر از جاهای دیگر باشد، نمی دانم، اما ما برای انجام این کار تلاش می کنیم. امیدوارم که بتوانیم تاریخ سازی کنیم، اما این به زمان نیاز دارد. من این جمله را قبلاً نیز گفته ام و نمی خواهم خودم را تکرار کنم، در غیر این صورت رسانه ها تیتر می زنند: "فن خال باز هم وقت خواست".

ما تاکنون تنها و تنها پیشرفت کرده ایم. من به شما رسانه ها می توانم یادآوری کنم که می گفتید: "دفاع کردن، دفاع کردن، مشکل اینجاست".خیر، خیر، دفاع کردن از مهاجمان شروع می شود، این به تمام تیم بستگی دارد. حالا که ما به بهترین خط دفاعی لیگ برتر تبدیل شده ایم، شما می گویید که ما نمی توانیم حمله کنیم. خیر، این درست نیست. ما تنها در یک برش کوتاه از این پروسه هستیم. صدرنشینی در جدول لیگ برتر را تجربه کرده ایم. اکنون در مقطع بدی به سر می بریم. مقطع بدی است، زیرا گل نمی زنیم و فوتبال یعنی گل زدن.

فوتبال یک پروسه نیست. فوتبال خلق موقعیت نیست. فوتبال تنها یعنی گل زدن، زیرا این است که تفاوت ها را رقم می زند. ما باید خود را در این بخش بهبود ببخشیم. مشغول این کار هستیم و امیدوارم که فرداشب مقابل زسکا مسکو گل بزنیم. با این حال می دانم که این امر بسیار سخت خواهد بود، زیرا زسکا مسکو بسیار سازمان یافته است. آن ها احتمالاً تدافعی تر از کریستال پالاس بازی خواهند کرد، بنابراین کار بسیار سخت خواهد بود، اما ما همچنان سعی خواهیم کرد که گل بزنیم.

افتی را در نتیجه هایمان داشته ایم و باید از این افت خارج شویم. به همین دلیل است که به حمایت هواداران نیاز داریم و تاکنون همواره از حمایت برخوردار بوده ایم. با وجود همه صحبت هایی که (در رسانه ها) در جریان است، آن ها باید از بازیکنانم حمایت کنند، زیرا بازیکنانم به حمایت شدن نیاز دارند. بازی کردن در درون زمین بسیار سخت تر از کار من - یعنی هدایت کردن تیم از بیرون زمین - می باشد. بازیکنان من باید بازی کنند و هواداران باید از آن ها حمایت کنند. با این حال از شرایط بسیار خوشحال هستم، زیرا هواداران همواره حمایت کرده اند و امیدوارم که در بازی فردا، یار دوازدهم ما باشند.

" کریستیانو رونالدو "

قدیمی 11-03-2015   #153
~ֆαƦα~
مدیر تالار ورزش

~ֆαƦα~ آواتار ها

پیش بازی منچستریونایتد - زسکا مسکو؛ تئاتری که رویای دیدن شبی پر گل را دارد

طرفداری- از شب اول هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم منچستریونایتد و زسکا مسکو به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

زمان و مکان مسابقه

سه شنبه (دوازدهم آبان)؛ 23:15 به وقت تهران
استادیوم اولدترافورد

شرحی از وضعیت دو تیم

منچستریونایتد در حالی برای این دیدار آماده می شود که روزهای خوبی را پشت سر نمی گذارد. عدم خلق موقعیت و گلزنی به اندازه کافی موجب شده است تا بسیاری از کارشناسان و هواداران فوتبال به روند پیشرفت شیاطین سرخ تحت نظر لوییز فن خال با دیده شک نگاه کنند. بر خلاف ضعف های یونایتد در فاز هجومی، خط دفاعی این تیم اما روزهای خوبی را پشت سر می گذارد. آن ها در 3 دیدار اخیر اجازه گلزنی را به حریفان نداده اند و چه از لحاظ یکپارچگی دفاعی و چه از لحاظ عملکردهای انفرادی، در فرم خوبی به سر می برند. خبر بد برای هواداران یونایتد در آستانه این دیدار، از دست دادن مورگان اشنایدرلین به دلایل شخصی و نامشخص می باشد. غیبت این هافبک فرانسوی در مقابل زسکا می تواند موجب بازگشت مایکل کریک به ترکیب اصلی یونایتد شود. فن خال در مصاحبه پیش از بازی خود اعلام کرد که روی شیوه های تهاجمی تیمش در حال کار کردن است و انتظار می رود که در بازی فردا شب، تغییرات قابل توجهی را از جمله عدم حضور وین رونی در خط حمله این تیم شاهد باشیم.

در سوی دیگر میدان، زسکا مسکو همچنان به یکه تازی خود در لیگ روسیه ادامه می دهد و وضعیت خوبی را در جدول لیگ این کشور دارد.شاگردان اسلاتسکی در 14 دیدار خود در لیگ روسیه هنوز متحمل شکستی نشده اند و با 36 امتیاز در رده اول قرار دارند. عملکرد خوبی این سرمربی روس که همزمان عهده دار سمت سرمربی تیم ملی روسیه نیز می باشد موجب شده است تا حتی از او به عنوان یکی از کاندیداهای جانشینی ژوزه مورینیو در چلسی نام برده می شود. البته که هم وطن بودن او با رومان آبراموویچ در به وجود آمدن چنین شایعاتی نقش داشته است. اسلاتسکی برای دیدار فردا شب تیمش در اولدترافورد به جز واسیلی برزوتسکی، مصدوم دیگری ندارد.

وضعیت دو تیم در جدول گروه

پیش بینی سایت WhoScored از نتیجه بازی

" کریستیانو رونالدو "

پاسخ

برچسب ها
#, 000, 1, 10, 100, 12, 15, 18, 19, 2, 20, 200, 2005, 2008, 2009, 2012, 24, 25, 26, 3, 36, 4, 40, 5, 6, 60, 69, 7, 8, 9, =, «, », فني, فوق‌العاده, فوتبال, فينال, فینال, فیزیک, فکر, فاصله, فتح, فروش, فراموش, فرانسوي, فصل, فعلی, قهرمان, قهرمانی, قول, قادر, قاره, قبل, قرار, قرارداد, قراردادهای, لیگ, لیست, لازم, لذت, مقابل, ملي, ملی, ملاقات, من, منچستر, منچستريونايتد, منابع, مهم, مهمترین, مهاجم, موفقیت, موجب, مورد, مورد علاقه, موضوع, مي, مي‌تواند, مي‌شود, ميليون, می, می‌ماند, می‌کند, می‌گوید, می‌اندازد, می‌توان, می‌توانم, می‌خواهد, می‌دهد, می‌رود, می‌شود, میلیون, میدان, میزان, ماه, مادرید, متعلق, مجله, محبوب, مخالفت, مدیر, مدیران, مدافع, مدت, مذاکره, مرا, مربوط, مربي, مربی, مربیان, مسئله, مسئولان, مسائل, مسائلي, مشکلات, مشتری, مطمئن, مطرح, معادل, معطوف, نفرات, نقل, نقل و انتقالات, چقدر, نقش, نمي, نمی, چند, چه, نهایت, چهار, چون, نوشته, نياز, نيز, چيزي, نيستند, نیکی, چیز, چیزی, نکنید, نکته, نگه, چپ, نام, نابغه, ناراحت, نتیجه, نخواهد, نداد, ندارد, نداشته, نشود, نشان, چطور, نظر, نظرسنجی, هفت, هفته, هم, همچنان, همه, همواره, هميشه, همین, همیشه, همان, همانند, همراه, همسرش, هنوز, هوادار, هواداران, هيچ, هیچ, هیجان, های, هدايت, هدایت, هر, هرگز, هزار, هستم, هستند, هشتم, وقت, وقتی, ولی, ويژه, ویژه, واقعا, وب, وب سایت, وجود, وضعيت, وظيفه, يک, يکي, یونایتد, یک, یکی, کل, کم, کمک, کنم, کنند, کنیم, کنید, کنار, کنترل, کند, که, کهکشان, کاملا, کاپ, کارشناسان, کاشف, کریستیانو, کرد, کردم, کردن, کردند, کرده, کسی, کسانی, کسب, کشور, کشته, گفت, گفت:, گفتم, گفته, گفتگو, گفتگوهای, گذاشت, گذشته, گرفت, گرفتن, گرد, گزینه, گزارش, پل, پنهان, پنج, پول, پوند, پوش, پیوست, پیراهن, پیش, پیشنهاد, پايان, پای, پایان, پاسخ, پدیده, پس, پسر, ], ،, آمیز, آماده, آن, آنها, آنجا, آورد, آورده, آینده, آیا, آگاهي, آخر, آزمایش, آسان, آغاز, افتخار, افتخاری, افراد, افزایش, البته, امور, اما, امر, امروز, امضا, امضای, انکار, انگلیسی, انگلیس،, انگیز, انتقالات, انتخاب, انجام, اندازه, انسان, او, اول, اولین, اين, اينجا, ايجاد, این, اینکه, اینتر, ایجاد, اگر, ابراز, اتفاقی, اجازه, اجتناب, اجرایی, احتمال, احترام, احساس, احساسات, اخیر, اخباري, اختلاف, اختيار, ادامه, اروپایی, از, اسپری, اساس, است, استخدام, اسطوره, اش, اشاره, اشتباه, اشتراک, اصلي, اضافه, اطمینان, اعلام, اعضای, بماند, به, بهای, بهتر, بهترين, بهترین, بود, بودم, بوده, بودجه, بين, بيايد, بی‌نهایت, بیماری, بین, بیشترین, بکام, بپردازد, با, بال, بالا, بالاتر, باور, باید, بارسلونا, بازي, بازيکن, بازی, بازیکن, بازیکنان, بازیگری, باشند, باشگاه, باشد, باعث, بحث, بخش, بدنی, بر, برمی‌گردد, براي, برای, برترین, برجسته, برخي, برخی, بزرگ, بزرگان, بزرگترین, بسياري, بسیار, بست, بعدي, تقويت, تلویزیونی, تلاش, تمام, تمایل, تمدید, تمرین, تنها, تهدید, توپ, تواند, توانست, توجه, تيم, تیم, تا, تاکنون, تابستان, تاريخ, تاریخ, تازه, تبلیغاتی, تبدیل, تجمع, تجاری, تجربه, ترین, ترکیب, ترجیح, تشکر, تصاویری, تضمینی, جلسه, جمله, جهانی, جوان, جام, جام جهانی, جانبي, جاي, جایزه, جديد, جدید, جدیدی, جدایی, جذاب, جذب, حفظ, حقوق, حقیقت, حمله, حمایت, حال, حالا, حاصل, حاضر, حتی, حد, حذفی, حساس, حضور, خواهم, خواهد, خوب, خود, خودم, خوش, خوشحال, خیلی, خانه, خارج, خاص, خاطر, خبر, خدمت, خداحافظي, خروج, خريد, خرید, خرید بازیکن, خشم, خشمگین, خط, دليل, دلیل, دنيا, دنياي, دنیا, دنیاست, دنبال, دهد, دو, دوران, دوست, ديگري, دیلی, دیوید, دیگر, دیگری, دیگران, دیده, دیدار, دیروز, دانند, داد, دادند, داده, دارم, دارد, دارد،, داشت, داشتم, داشتن, داشته, در, دریافت, درکنار, درباره, درباره‌ي, درخواست, درست, دست, دستان, دغدغه, رقابت, رنگی, رونی, روند, روی, رویایی, رود, روز, روزنامه, روزهای, روزی, روشی, رئال, را, راهنمایی, رابطه, رسمی, رسید, رسیده, رسانه, رسانی, رساند, زمین, زندگی, زود, زير, زیادی, زیر, زدن, سه, سوی, سال, ساله, سایت, ستاره, سر, سرمربي, سرمربی, سرخ, سرعت, شما, شمار, شناخته, شنبه, شهر, شود, شکست, شانس, شاید, شایسته, شب, شد, شدند, شده, شدت, شروع, شرايط, شرایط, شش, ششم, صورت, صادق, صادر, صحبت, صدر, ضربه, ضعف, طول, طور, طرفدار, ظاهرا, علاقه, علاوه, علت, عمل, عنوان, عالی, عضو, غلبه, غیرقابل

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 26
*LOVELY_BEAUTY*, .:SAYED:., Ali, Asal729, ASHIL, Atash, baranjoon, bfn, h.a, Hamid7, jonobei, korosh90, Mahdi71, mesibook, NASTARAN13, Notrika, Radesh_5, reza.shams54, S@m!ra, Saeed_258, Sam, Tak Self, ump45, yasi joon, zelzeleh, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش