تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > موضوعات عمومی > ورزش > فوتبال جهان

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-18-2010   #21
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض "دل پيه رو" قراردادش را با يوونتوس تمديد مي‌کند

دل پیه رو که 17 سال در تیم تورینی به سر می برد بتازگی از سوی باشگاه های آمریکایی مورد توجه واقع شده است. این بازیکن 35 ساله که روز پنج شنبه در دیدار با لخ پوزنان لهستان در رقابت های لیگ اروپا نمایش چشمگیری هم داشت، قرارداد خود را با این تیم تمدید خواهد کرد.
لوییجی دل نری، سرمربی یووه، در این خصوص اظهار داشت: الساندرو در یووه بازی می کند چون بازیکن خوبی است و هنوز قابلیت بالایی دارد و این دلیل دیگری ندارد. مردم باید سن این بازیکن را فراموش کنند چرا که او خوب بازی می کند.
Sam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 10-09-2010   #22
PaNjAreH
عضو ویژه

PaNjAreH آواتار ها

مديربرنامه هاي بوفون: جدايي او از يوونتوس شايعه است

سيلوانو مارتينا، مدير برنامه هاي جيان لوئيجي بوفون، جدايي اين دروازه بان باتجربه از يوونتوس را شايعه اي بي اساس دانست.

بوفون که مدت ها از دیسک کمر رنج می برد، در جام جهانی برای ایتالیا به میدان رفت اما در همان دیدار اول مقابل پاراگوئه مصدومیت اش شدت یافت و مجبور شد د تابستان زیر تیغ جراحی برود. ا و در حال حاضر دوران نقاهت را سپری می کند.
در چنین شرایطی مارتینا معتقد است او از یوونتوس جدا نخواهد شد.
او در مصاحبه با سایت فوتبال ترانسفر گفت:" لیگ برتر؟ همیشه افرادی هستند که شب می خوابند و صبح که بیدار می شوند می گویند بوفون به این تیم یا آن تیم می رود.
بوفون در حال حاضر روی بهبودی اش تمرکز کرده است. فکر نمی کنم در چنین شرایطی باشگاهی به دنبال او باشد. بوفون تا سه سال دیگر با یوونتوس قرارداد دارد و نباید به شایعات نقل و انتقالات توجه کرد."

* اقیانوس خالی . . .*
PaNjAreH آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-12-2010   #23
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض بوفون در جلسه تمريني آتزوري

جیانلوئیجی بوفون، دروازه بان مصدوم یوونتوس و تیم ملی ایتالیا هم تیمی هایش در اردوی آتزوری را سورپرایز کرده و در جلسه تمرینی آنها پیش از مصاف با صربستان در رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 حاضر شد
بوفون که به دلیل عود کردن دیسک کمرش، از رقابتهای جام جهانی به بعد از میادین ورزشی دور مانده، در جلسه تمرینی آتزوری حاضر شد تا به هم تیمی هایش در آستانه این دیدار حساس روحیه دهد.
بوفون در صحبتهایی به اسپورتال گفت:« آنتونیو کاسانو اولین نفری بود که پس از رسیدنم، مرا در آغوش گرفت. او گفت که من نزدیکترین فرد به او هستم و به او گفتم که اینجا هستم تا قهرمانان را در حال تمرین ببینم.»
این دروازه بان 32 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که اشتیاق فراوانی برای بازگشت به تیم ملی دارد ولی همه چیز به تصمیم چزاره پراندلی بستگی دارد:« تیم ملی؟ پراندلی در این رابطه تصمیم می گیرد. من تمریناتم را برای بازپس گرفتن پیراهنم آغاز کرده ام و می خواهم بار دیگر به میادین بازگردم.»
قدیمی 10-18-2010   #24
Mahdi71
عضو ویژه

Mahdi71 آواتار ها

Mahdi71 به Yahoo ارسال پیام

دل پیرو:به رکورد تازه ام افتخار می کنم

الساندر دل پیرو کاپیتان تیم یوونتوس بیان می کند از اینکه توانسته با رکورد گلزنی بونیپرتی در یوونتوس برابری کند،بی نهایت خوشحال است.
دل پیرو در پیروزی روز گذشته یوونتوس در برابر لچه از روی نیمکت به میدان آمد و توانست یکی از گلهای تیمش را به ثمر برساند.او با این گل توانست با رکورد ۱۷۸گل جیامیپرو بونیپرتی در یووه برابری کند.
او در اینباره می گوید:بی نهایت از این رکوردی که بدست آورده ام خوشحال و احساس غرور و افتخار کنم.بونیپرتی همواره می گفت خوشحال می شود اگر روزی من به رکورد گلزنی وی دست پیدا کنم حالا یقین دارم که او می تواند از آرزوی خود لذت ببرد.من امروز با وی صحبت می کنم تا احساسش را درباره این لحظه بدانم.
دل پیرو که اکنون بین ده فوتبالیست تاریخ ساز کالچو قرار دارد در ادامه می افزاید:از اینکه نامم در بین کتاب رکوردها و آمارهای سری Aجای گرفته بسیار خوشحال هستم.ما در این بازی عملکرد بسیار خوبی داشتیم و توانستیم ثبات خود را نشان دهیم.ما از بازی خود لذت بردیم اما باید دیگر آنرا فراموش کرده و خود را برای بازی آینده آماده کنیم.

منبع : برنا
Mahdi71 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-29-2010   #25
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض دل پيرو جايزه فوتباليست نمونه 2010 را دريافت کرد

یک عصر دیدنی و زیبا به همراه برگزاری مراسم خیریه و دوستانه که به اهدای جایزه فوتبالیست نمونه نیز ختم می شد.
به گزارش یوونتوس دات آی ار میلان امروز میزبان مهمانان ویژه ای بود و در مراسم اهدای جایزه بخش ورزشی نیز الساندرو دل پیرو همان طور که از چند روز پیش معرفی شده بود به عنوان فوتبالیست نمونه سال 2010 جایزه ویژه خود را دریافت کرد.
الکس که نمونه یک فوتبالیست موفق و بزرگ در داخل و خارج از زمین فوتبال به شمار می رود با این جایزه یک بار دیگر شایستگی های خود را ثابت کرد و نشان داد او همان طور که یوونتوسی ها معتقدند سمبلی در دنیای بزرگ فوتبال محسوب می شود که میلیون ها کودک و بزرگ را شیفته خود کرده و به انان رسم یک انسان واقعی بودن را فرا می دهد
. گفتنی ست این جایزه به فوتبالیستی اهدا می شود که در ورزش و زندگی شخصی نمونه و الگو محسوب شود و در بازی جوانمردانه نیز حضوری موثر و پررنگ داشته باشد. به طور کل، مهره ای بااخلاق و با روحیه بزرگ و اصلی ورزش همخوانی دارد و می تواند برای جوانان الگوی مناسبی تلقی شود.
قدیمی 10-29-2010   #26
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض آنيلي: جام خود را از اينترميلان پس مي‌گيريم

مالک باشگاه يوونتوس ايتاليا گفت: اجازه نمي‌دهم بي عدالتي در پرونده تورين ادامه پيدا کند و هر طور شده جام خود را از اينترميلان پس مي‌گيريم.

به نقل از رويترز، آندرا آنيلي فرزند آمبرتو آنيلي (مديرعامل پيشين باشگاه يوونتوس) در نشست خبري خود خطاب به خبرنگاران گفت: ماجراي کالچوپولي جدي است و مدارکي در دست است که نشان مي‌دهد موراتي مالک اينترميلان با تغيير روند دادرسي سرنوشت حکم نهايي را به ضرر ما تغيير داده است.
وي افزود: در سالي که يوونتوس به خاطر مسائل مالي و رشوه دادن به داوران به دسته دوم تبعيد شد هيچکسي از خود نپرسيد که چرا مالکان اينتر و ميلان هيچ جرمي مرتکب نشده و پاک هستند.
وي ادامه داد: دادگاه را با تمام قدرت پيگيري مي‌کنم تا به نتيجه برسد. موراتي هم به شدت نگران باشد چرا که روزهاي تلخي را برايش پيش‌بيني مي‌کنم.
قدیمی 10-31-2010   #27
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض دل‌پيه‌رو: از خداحافظي چيزي نپرسيد

دیشب براي هواداران يوونتوس شب به ياد ماندني و فراموش نشدني بود.
تيم یونتوس با نتيجه 2 بر يک برابر ميلان به پيروزي رسيد و مرد اول اين ميدان بدون ترديد دل‌پيه‌رو ملقب به پينتوريکو بود. وي يکي از گل‌هاي تيمش را به ثمر رساند و در طول بازي نيز يکي از بهترين بازيکنان يونتوس محسوب مي‌شد.

کاپيتان پس از اتمام بازي گفت: در سن سيرو مدت زيادي بود که پيروز نشده بوديم. مصدومان زيادي داشتيم اما براي برتري در اين ميدان مبارزه کرديم و اين بسيار ارزشمند است. از خداحافظي از من نپرسيد چرا که اين روزها فقط به بازي و درخشش و موفقيت فکر مي‌کنم و هيچ هدفي براي خداحافظي قطعي ندارم. نمي‌دانم اين آخرين ديدار من در سيرو بود يا نه در هر حال از اين که با پيروزي از آن خارج شده‌ام بسيار خوشحالم.
آلکس در خصوص رکورد شکني و غلبه بر رکورد با ارزش بونيپرتي گفت: دو هفته پيش با گلزني برابر لچه با رکورد بونيپرتي برابري کردم. هواداران مرا مي‌شناسند و مي‌دانند به دنبال اين مسائل نيستم اما خوشحالم که از اين جهت نيز مورد تشويق آنها قرار گرفتم و گل شماره 179 خود را نيز براي تيم اول و آخرم به ثمر رساندم.
قدیمی 10-31-2010   #28
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض دل‌نري: من كمترين سهم در پيروزي باشكوه را داشتم

"لوئيجي دل‌نري" سرمربي يوونتوس در نشست خبري پس از برتري 2 بر يک برابر ميلان در سن‌سيرو گفت: يک بازي فوق العاده را به نمايش گذاشتيم و ثابت کرديم که همچنان مدعي هستيم و براي احياي بانوي پير هنوز هم اميدواريم.
سرمربي يوونتوس افزود: بازيکنانم بسيار احساسي بازي مي‌کردند و جدا از اين که به تعصب آنها غبطه مي‌خوردم نگران بازي منطقي ميلان هم بودم اما در نهايت تعصب مردان من بر اين مسئله غلبه کرد و موفق شديم به پيروزي برسيم.
"دل نري" تصريح کرد: نمي‌شود وقتي آلکس در ميدان فرياد مي‌زند از بازيکنان انتظار بازي منطقي داشت، شايد عامل اصلي ما هم همين تعصب بازيکنان بود در هر حال من کمترين نقش را در اين پيروزي تاريخي داشتم.
سرمربي يووه گفت: حفظ توپ و پاس به موقع خيلي خوب انجام مي‌شد اما اشتباهات فردي به قوت خود باقي است و بايد اين نکات را هر چه سريع‌تر برطرف کنيم.
قدیمی 10-31-2010   #29
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض دل پيه روبعد از رکورد شکني :انگار که اولين گلم را در يووه زدم

شبی که بی تردید قهرمانش الساندرو دل پیرو بود شاید دیگر در سن سیرو تکرار نشود، کاپیتان ارزشمند بانوی پیر که بار دیگر با گلزنی ثابت کرد بی دلیل وفادارترین و محبوب ترین بازیکن بانوی پیر نیست خبر از احتمال اخرین دیدارش در سن سیرو با گلی که به ثمر رساند می دهد.
الکس با یک گل از سد بونیپرتی می گذرد تا خود به تنهایی بهترین گلزن تاریخ یووه در سری ا شود. رکوردی که دو هفته گذشته با گلزنی برابر لچه به ان نزدیک شد و با تعداد گل های بونیپرتی برابری کرد تا به امروز و در سن سیرو رسید و شکست شد.

به نقل لز یوونتوس دات آی رکاپیتان پس از اتمام بازی با تکرار پاسخ به سوالی که یک روز پیش از بازی در گفتگو با گاتزتا از او پرسیده شده بود این بحث را بر سر زبان ها انداخت که شاید در پایان فصل شاهد خداحافظی او از یووه باشیم.

اهداف جدیدی دارم
در سن سیرو مدت زیادی بود که پیروز نشده بودیم. مصدومین زیادی داشتیم اما برای برتری در این میدان مبارزه کردیم و این بسیار ارزشمند است. اینکه رکوردهای من اینجا تمام می شود باید بگویم که بله اما به جلو حرکت می کنم و پیش می روم. من همیشه اهداف جدید و تازه ای دارم.

اخرین دیدار من در سین سیرو؟
به همین دلیل همه چیز باید خوب پیش می رفت، شاید این اخرین بازی ای بود که در سن سیرو می کردم. اما پاسخ کامل را در اینده خواهم داد زیرا در این لحظه به ان فکر نمی کنم.
گل.
تصور می کردم که سیسوکو بتواند دروازه میلان را باز کند اما بعد من فکر کردم که باید گل بزنم و فرصت خوبی به دست اوردم. قرار گرفتن در شرایط ایده ال برای من ارزش زیادی دارد زیرا در تیم بزرگی بازی می کنم و یووه دراین دیدار بسیار خوب و اماده ظاهر شد. از فردا باید شادی و هیجان این دیدار را از یاد ببریم و به نتایج اینده فکر کنیم. هنوز راه طولانی و سختی پیش روست و ما نباید در این لحظات بمانیم.

رکورد شکنی و غلبه بر بونپرتی
کاپیتان دو هفته پیش با گلزنی برابر لچه با رکورد بونیپرتی برابری کرد، او از اینکه رکوردم به رکود وی رسیده بود خوشحال بود. امروز در سن سیرو موفق شدم، برابر تیمی بزرگ و مشهور مانند میلان شب به یادماندنی را رقم زدم. بله به یاد دارم نخستین گلم را با پیراهن یووه که در تاریخ 19 سپتامبر 1993 برابر رجینا به ثمر رساندم که با برتری 4 بر صفر ما همراه شد و این حس مشابهی است که به ان علاقه دارم و خوشم می اید.

پاسخ به منتقدان
دل پیرو که در پایان دیدار یووه و رجینا در سال 93 لبخند زنان دیدار را ترک کرده بود همچنان با لبخند به رکوردزنی خود ادامه می دهد و با همین لبخند به منتقدینش می گوید " به کسانی که در تمام این سال ها به من می گفتند که تمام شده ای باید بگویم که هرگز بازگشتی به عقب نداشتم " من تنها و تنها به انگیزه و اهدافم توجه دارم، اهدافی که همیشه تازه و جدیدند و مرا به پیشرفت وا می دارند. نتایج در زمین بازی پاسخی مناسب است و انچه که من می توانم انجام دهم برایم لذت بخش و مهم است. نمی دانم که بتوانم رکود تازه ای را در اینده ثبت کنم یا خیر اما همواره اهداف زیادی در سر دارم.

آخرین بازی در سن سیرو؟
پینتوریکو که ثابت کرده سن و سال برایش مهم نیست و در 9 نوامبر اینده 36 سالگی خود را جشن می گیرد می افزاید: شاید این اخرین حضور من در سن سیرو باشد، به هر حال برای من فوتبال بازی کردن ارزش زیای دارد و مسئله ای مهم به شمار میرود. من می خواهم یووه را یک بار دیگر در صدر ببینم. باید نتایج بهتری بگریم و باید موفق شویم و مانند همیشه به انچه که به دست می اوریم افتخار کنیم.
قدیمی 11-02-2010   #30
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

پیش فرض يووه و پيشنهاد 22 ميليون يورويي براي بويان

طبق گزارش منتشره در کالچومرکاتو، سران باشگاه یوونتوس آماده اند تا بویان کرکیچ، ستاره جوان باشگاه بارسلونا را به خدمت بگیرند.
این ستاره 20 ساله به ندرت در ترکیب اصلی بارسلونا در این فصل قرار می گیرد و در بهره گیری از فرصتهایی که گواردیولا در اختیارش قرار می دهد، ناکام مانده
او که در تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا نیز عضویت دارد،نظر مثبت سران بینکونری را به خود جلب کرده و شنیده می شود که مسئولان یووه آماده اند تا مبلغ 22میلیون یورو را برای خرید او بپردازند.به ویژه اینکه تلاشهای آنها برای جذب ادین ژکو، مهاجم بوسنیایی وولفسبورگ ناکام مانده است.
بویان در اکثر دیدارهای این فصل نیمکت نشین است و تنها در 4 دیدار در تمام رقابتهای تیمش در این فصل به میدان رفته.
پاسخ

برچسب ها
#, 000, 1, 10, 12, 15, 16, 17, 2, 20, 200, 2006, 2010, 2012, 2015, 22, 28, 29, 3, 30, 31, 32, 35, 4, 48, 5, 6, 7, 74, 748, 79, 8, 9, 90, 902, =, «, », com, e, h, pic, picture, فقط, فوق, فوتبال, فوتباليست, فوتبالیست, فکر, فاصله, فرياد, فریاد, فرا, فراموش, فراهم, فرد, فرزند, فرصت, فصل, فضا, فعلی, قهرمان, قهرمانان, قوت, قیمت, قابلیت, قدرت, قرار, قرارداد, قصد, قطعي, كلوپ, لهستان, ليونل, لیورپول, لیگ, لیگ اروپا, لازم, لحظه, مقابل, مقدماتی, ملي, ملی, ملی؟, ممکن, من, منتشره, منجر, مند, مهمانان, مهره, موفق, موفقيت, موقع, موثر, موجب, مورد, موضوع, مي, مي‌کند, مي‌دهد, مي‌رود, مي‌شود, ميليون, ميدان, می, میلیون, میلان, میلانی, میان, مالي, ماند, ماندني, ماه, ماست, مبارزه, متوقف, مدير, مديرعامل, مدیر, مدیران, مدت, مذاکره, مرا, مراسم, مربی, مرحله, مرد, مردم, مردان, مسي, مسئله, مسائل, مستقيم, مشخص, مصدوم, مطمئن, معتقد, معرفی, مغلوب, نفری, نقل, نقل و انتقالات, نقش, نمونه, نمي, نمي‌دهم, نمی, نمايش, نمایش, چند, چنداني, چه, نهايي, نهایت, چون, نيز, چيزي, چیز, نکات, نکته, نگران, نا, نام, نارضایتی, نتيجه, نتیجه, ندارد, چرا, نزدیک, نشان, نشدني, نشده, نشریه, نشست, نظر, ه, هفته, هم, همچنان, همه, همین, همیشه, همکاري, همراه, هنوز, هواداران, هيچ, ها, هاي, های, هایمان, هایی, هایش, هر, هست, هستم, هستند, هستیم, و, وقتي, ولی, وي, ويژه, ویژه, واقعی, وارد, وجود, ورزشی, ورزشگاه, وضعیت, يوونتوس, يورو, يک, يکي, ياد, یک, یکی, یکشنبه, یافت, یافتن, کلیدی, کمبود, کمترين, کنم, کنند, کنیم, کنار, کند, که, کودک, کیفیت, کافی, کامل, کاپيتان, کار, کارهای, کرد, کردم, کردن, کردند, کرده, کسب, گفت, گفت:, گفتم, گفتند, گفته, گل, گوش, گیرد, گذشته, گرفت, گرفتم, گرفتن, گرفته, گریز, گزینه, گزارش, گزارشی, پنج, پول, پيدا, پيروزي, پيش, پیراهن, پیش, پیشنهاد, پیشنهادی, پايان, پایان, پاک, پاس, پرونده, پرورش, پرداخت, پس, ], آ, آماده, آمریکایی, آن, آنها, آندره, آهن, آينده, آی, آینده, آخرين, آخرین, آرسنال, آسانی, آستین, آستانه, آغوش, آغاز, افزود, الگو, الگوی, البته, العاده, اما, امتیاز, امروز, امضا, امضای, انتقال, انتقالات, انتظار, انجام, اند, انسان, اهدای, او, اول, اولين, اولین, اوضاع, اين, این, اینکه, اینتر, اینجا, ایتالیا, ایده, اگر, اتفاق, اتمام, اجازه, ادامه, اروپا, ارائه, اردوی, از, است, استفاده, اشاره, اشتباهات, اصلي, اصلی, اعلام, بماند, به, بهترين, بهترین, بود, بودم, بودن, بوده, بودیم, بي, بیست, بیش, بیشتری, بگیرند, با, باقي, بالا, بالایی, بان, بانوي, بانوی, بايد, باید, باتجربه, بار, بارسا, بازي, بازيکن, بازی, بازیکن, بازگشت, بازار, باشگاه, باشگاهی, باشد, بخش, بدون, برنامه, برگزاری, براي, برای, برابر, برابري, برتري, برد, برروی, برطرف, بزنيم, بزنیم, بزرگ, بسيار, بسیار, بعد, تلقی, تلاش, تمام, تمديد, تمدید, تمرین, تمرینی, تمرینات, تنها, تنظیم, توپ, توانیم, تواند, توجه, توسط, تيم, تیم, تیمی, تا, تابستان, تاريخي, تاریخ, تازه, تبدیل, تجربه, ترکیب, ترجیح, ترديد, تصمیم, تعقیب, تعیین, تغيير, ثابت, جلسه, جمله, جنجال, جهانی, جهت, جوان, جوانان, جا, جام, جام جهانی, جايزه, جایزه, جاري, جدي, جدید, جدیدی, جدا, حفظ, حمله, حکم, حکایت, حال, حاضر, حتی, حس, حساس, حضور, خواهم, خواهند, خواهد, خوب, خود, خيلي, خیلی, خیریه, خانگی, خارج, خاطر, خبر, خبرنگاران, خبري, ختم, خدمت, خداحافظي, خرید, خط, خطاب, خطر, دقیقه, دل, دليل, دلیل, دنیای, دنبال, دهد, دو, دوم, دور, دوره, دوست, دوستان, دوستانه, ديدار, دیگر, دیگری, دیدنی, دیدار, دیسک, دیشب, داوران, داخل, داخلي, داد, دادن, دادند, داده, دادگاه, دارم, دارند, داریم, دارد, داشت, داشتم, داشته, در, درمورد, دروازه, دريافت, دریافت, درخواست, درخشش, دست, دسته, رفت, رقابت, رقابتهای, رم, رو, روند, روحیه, رود, روز, روزها, روزهاي, رکورد, را, راه, راه آهن, راهي, رابطه, راضی, رخ, رسم, رسمی, رسيد, رسید, رسیده, رسانه, رساند, زمین, زمان, زمانی, زنان, زندگی, زودي, زیادی, زیبا, زیر, سن, سه, سهم, سوی, سورپرایز, سياست, سیستم, سال, ساله, سالانه, سابق, ستاره, سخن, سر, سرمربي, سرمربی, سرنوشت, سريع‌تر, سری, سران, شمار, شماره, شنبه, شهر, شود, شیفته, شکل, شکست, شان, شايد, شاگردانش, شب, شخصی, شد, شده, شدت, شروع, صورت, صحت, صدا, ضرر, طول, طولانی, طور, طبق, علاقه, عملکرد, عنوان, عامل, عصر, غلبه

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 11
Ali, Atash, g32, h.a, kordavar, Mahdi71, Notrika, Saeed_258, Sam, zelzeleh, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش