![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1 |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
|
![]()
دوستان عزیز اینجا وقتی رونق میگیره که شب باشه،قانون هم میذاریم براش تا یه کم منظم پیش بره!
از ساعت 11 شب بازدید و پست زدن برای عموم ازاد میشه تا ساعت 5 صبح! عزیزان توجه داشته باشند بهترین کمک به اینجا اینه که خوب عمل کنیم و ضوابط رو رعایت کنیم! پس لطفا سر موقع بپستید!:RpS_tongue:
عبادت ،بسیاری نماز و روزه نیست؛ بلکه بسیار اندیشیدن در کار خداست. امام رضا (ع) امپراطور يونان به کوروش بزرگ گفت: ما براي شرف ميجنگيم شما براي پول. کوروش پاسخ داد:" هرکس براي نداشته هايش ميجنگد ![]() ![]() چارلی چاپلین: افسوس...!! هرچه سعی كردم مردم بفهمند، فقط خندیدند [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#2 |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: May 2010
|
![]()
ای به چشم فقط از 2 شب به بعد -18 شد به من ربطی نداره ها
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
مدیر کل
![]() |
![]()
ساعت 3:40 صبح؛ و ما همچنان با نبض فردا همراهیم ...
![]() |
#4 |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: May 2010
|
![]()
ده دقيقه مونده به چهار
حالا چرا نميخوابيم خدا ميدونه خواننده ها يكي يكي دارن ميخونن شاد غمگين بي زبون(خارجي) باحال بي حال همه جوره يه دل ميگه بخواب. يه دل ميگه نخواب. يه دل ميگه بيخيال. (چند تا دل شد؟) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
نام کاربری قبلی : LOVER
![]() ![]() |
![]()
نمی دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند
مثل آسمانی که امشب می بارد.... واینک باران بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد تاشاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم . . . ساعت 3:55 صبح
![]() |
#6 |
مدیر کل
![]() |
![]()
ساعت 4:24 صبح ...
در حال تست Skype هستیم!
![]() |
#7 |
عضو عادی
|
![]()
به من نخند و گريه كن/چرا كه جز نياز تو /هر چه نياز بود و هست/ از در خانه رانده است
اگر به كوتاهي خود/خواب مرا سايه شدي/ به جرم ان داغ عطش/برمن زخود نشاندهام لرزش صداشو حس ميكنم. فرخ ميخونه. از اين خوانده هاي بي در و پيكر نيست. صداش هم محشره. متن اهنگش هم پر و بال داره. سه ربع كم. هرچي ميگردم كتابمو پيدا نميكنم. فردا تعطيل نيستم. شايد خودمونو تعظيل كرديم. بعيد ميدونم. تاريكي اتاقت، نور مانيتور، چشاتو اذيت ميكنه. دوس داري هرچي تو دستت اومد بنويسي. نميشه. ميشه؟ خودم و خودم تو فروم هستيم. 4 مهمان ديگه هم هستن. ولي نيستن. چون خيلي وقته مشاهده يه موضوعي بودن. پس به اين نتيجه ميگيريم كه نگهبان منم. ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ساعت شد ده دقيقه مونده به سه. شب خودم و فروم بخير!
![]() |
#8 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
الآن ساعت 4:54 به وقت کامپیترم میباشد و ما همچنان بیدار هستیم
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2010
|
![]()
سه بيست كم
89/2/28 بريم ادامه درسمونو بخونيم. ![]()
![]() |
#10 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2010
|
![]()
ده دقيقه مونده به سه
98/2/29 درش، مشق، امتحان، گذاشتيم پاي نت. روز خوب و بدي بود. سيستم، نت، فروم، همه چي داره گير ميده. خواننده در حال خواندن است. اما موزيكش به دل ميشينه. متنش عشق و عاشقيه. خوشم نمياد. نميدونم چرا يه ذره احساس و لطافت دختري در وجودم نيست. بهم ميگن ادم نيستم. به خاطر نبود احساس! ميترسم چرت بگم بد ميشه. فعلا برم درسمو بخونم كه از همه چي بهتره. شبمون خوش!
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
پاتوق ها در دوره قاجار | melisa78 | تاریخ و فرهنگ ایران | 0 | 02-09-2013 11:36 |
نقد و بررسی فیلم عقب نشینی نکن ( Won't Back Down ) | P@nisa | نقد و بررسی | 1 | 11-30-2012 10:31 |
نظر آقاتهرانی، مصباحی مقدم، توکلی، نجابت، زارعی و افتخاری درباره خانه نشینی رئیس جمهور/ فیلم | ASHIL | اخبار ایران و جهان | 0 | 03-30-2012 19:24 |
امید اجتماعی ، گمشده جوانان امروز | tak pesar | خانواده و زندگی | 0 | 04-29-2011 18:56 |