تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > موضوعات عمومی > تفریحگاه

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-08-2015   #1291
~ֆαƦα~
مدیر تالار ورزش

~ֆαƦα~ آواتار ها

یادش بخیر قبلنا بعضی شبا بیشتر از ده تا جغد یا همون شب زنده دار تو نبض داشتیم ..
شما یادتون نمیاد!
...

5 و نمیدونم چند دقیقه صبح
بازم خودم و مهمونا
مام بریم بخوابیم .. شبتون قشنگ : )

لحظات بزرگ آن لحظاتی نیست ک دیگران برایت هورا بکشند !
آن لحظاتی بزرگ است ک تنها مانده ای و هیچ کس ب تو اعتقادی ندارد
و تو تصمیم گرفته ای پیشرفت کنی ..

" کریستیانو رونالدو "

~ֆαƦα~ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 12-20-2015   #1292
~ֆαƦα~
مدیر تالار ورزش

~ֆαƦα~ آواتار ها

نزدیکای 4 !
بازم من و خودمو و مهمانان عزیز

خوابم میاد .. شبتون آروم

لحظات بزرگ آن لحظاتی نیست ک دیگران برایت هورا بکشند !
آن لحظاتی بزرگ است ک تنها مانده ای و هیچ کس ب تو اعتقادی ندارد
و تو تصمیم گرفته ای پیشرفت کنی ..

" کریستیانو رونالدو "

~ֆαƦα~ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
%, (, ), 1, 10, 11, 12, 1215, 13, 138, 1389, 15, 18, 19, 2, 21, 22, 24, 28, 3, 30, 304, 35, 37, 38, 4, 40, 45, 47, 5, 52, 55, 57, 6, 62, 69, 7, 74, 75, 8, 80, 89, 9, ;, a, admin, «رگ, «سکوت», b, black, blue, ce, d, e, gf, h, h.a, info, khab, rage, فقط, فهمید, فکر, فاصله, فرق, فرقی, فروم, فرا, فراموش, فرخ, فرد, فردا, فرزند, فشرده, قول, قبل, قدیمی, قدر, قرار, قربانی, قصه, كم, كن, كنيم, كنيد, كنار, كند, كه, كار, كاري, كرديم, كسي, لقمه, لقب, لحظه, لطف, لطفا, ملت, من, منم, منو, مهم, مهمان, موفق, موفقیت, موقع, مواد, مورد, موردی, ميكنيد, می, میگن, میخوام, میخواد, میدونی, میدی؟, میرن, میشه, میشود, میشد, ما, مایه, مادر, مادری, ماشینهای, متن, متر, متعلق, مثل, مجانی, محسن, مخصوصا, مرا, مرد, مردم, مرده, مشکل, مشاوره, معلوم, چقدر, نقش, نمی, نمیاد, نماز, چند, چه, چهره, چون, نوار, نور, نوشابه, نوع, چي, چيه؟, نياز, چيزي, چی, چیه؟, چیکار, چیز, چیزی, نیستم, نکن, نکرده, نگه, نگهبان, نگیره, نگاه, نگاهی, نگران, نا, ناراحت, نبايد, نباید, نبض, نبض فردا, نجات, نخ, نداره, نداریم, چرا, چرا؟, چشم, نشینی, نصیحت, هم, همچنان, همه, همین, همان, همسایه, هنوز, هنوزم, هوا, هوای, هوایی, هيجان, هیچ, ها, هاي, هایی, هات, هر, هزینه, هست, هستم, هستیم, و, وقت, وقتی, ولي, ولی, وگرنه, واقعا, وام, وارد, واسه, وسط, وصیت, يه, يا, ياد, یه, یوزر, یکی, یگانه, یا, یاد, یادتون, یادش, یعنی, ِ, کلی, کم, کمک, کنم, کنم؟, کنیم, کنید, کنار, کند, که, کو, کی, کار, کاری, کجا, کرد, کردم, کردن, کسی, کشور, کشید, کشت, گفت, گفتي, گیر, گذار, گذشته, گرفته, گرفتار, گريه, گریه, گرد, گشت, ۱, ۲, ۳, پول, پيدا, پی, پیر, پیری, پیش, پا, پای, پاتوق, پاره, پاس, پدر, پر, پرسه, پس, پست, voroojak, ،, آفرين, آلبوم, آید, آب, آخه, آخر, آدم, آره, آزاد, افتاب, افراد, افغانستان, المثل, الان, ام, ام اس, اما, امروزی, امشب, انگار, انتظار, انجمن, اند, انداز, اوقات, اول, اومدم, اون, اوضاع, اي, اين, اينكه, ای, این, اینو, اینکه, اینترنت, اینجا, ایی, ایران, اگه, ابرها, اختیار, اخر, ادامه, اداره, ادب, اذان, از, ازاد, ازدواج, اس, اس ام اس, است, استفاده, اش, اشتباه, اصلا, اعضاي, بله, بچه, به, بهت, بهتون, بهترین, بهشت, بوق, بود, بودن, بوده, بي, بيا, بی, بیا, بیایید, بیدار, بیدار بودن در شب, بیداری, بیرون, بیشتر, بیشتری, بگو, بگير, بگیریم؟, با, بال, بالا, بامداد, بايد, باید, باب, بابا, بار, باز, بازی, بازدید, باشند, باشه, باشيد, باشین, باشید, باشد, باعث, ببینین, بت, بحث, بخیر, بخار, بخاطر, بخشید, بد, بدم, بده, بدبخت, برم, بره, برگردد, برا, برای, براتون, براش, بزرگ, بسیار, بعد, بعضی, تقویم, تمام, تنهایی, تو, تونی, توهم, توجه, توست, توش, تیکه, تپه, تا, تاپیک, تاپیکها, تاب, تاثیر, تاخیر, تازه, تجربه, تخمه, ترانه, ترس, تست, تشنه, تصمیم, تصویر, جلوی, جماعت, جون, جواب, جور, جیب, جا, جالبی, جان, جایی, جدا, جدایی, جرم, جغد, حق, حقیقت, حل, حلال, حمایت, حال, حالا, حجم, حدود, حس, خلاف, خمیازه, خونه, خونواده, خوانده, خواهند, خواب, خوابند, خوابان, خواستگاری, خوب, خوبه, خود, خودم, خودت, خودتون, خودش, خورده, خوش, خوشحال, خيلي, خیلی, خیر, خانه, خاص, خاطر, خدا, خراب, خط, دقيقه, دقیقه, دل, دلم, دماغ, دنیا, دنیای, دو, دوباره, دور, دوره, دوس, دوست, دوستان, ديگه, دی, دیوانه, دیگه, دیدم, دیدی, دانلود, داد, دار, دارم, دارن, داره, داري, داری, داریم, دارین؟, داشتم, داشتن, داشته, داغ, در, درد, دست, دعا, رفتن, رفته, رمضان, رو, روی, روزهای, روزانه, ریخت, را, راه, رایانت, راز, رسیده, رعایت, زمان, زمانی, زن, زنده, زندگيت, زندگی, زندگیت, زیاد, زیادی, زیر, زبان, زدن, سنگین, سنت, سوال, سوزن, سينما, سینما, سید, سکوت, سگ, سایه, ساعت, سحر, سخت, سر, سرعت, شما, شه, شیفت شب, شايد, شاید, شب, شب زنده داری, شد, شدم, شدن, شده, صبح, صحبت, صدا, صدای, ضوابط, طلاق, طول, طرف, طرز, عمل, عملی, عمیق, عادی, عربها, عزیز, عشق, غلط, غم, غروب, غریب

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 272
* Zeus *, *samira*, *y@lda*, +30na, .:f@rid:., .:SAYED:., .PARNAZ., 0o0ok, 13rooz, 1947 975 3131, 324amir, 3P!DEH, 72sara, @Eblis, @mohsen@, aavaa, abolfazl74, Admin, adriana13, Afof, AGHA FARIBORZ, Ali, ali-tabriz, ali619, ali67, alikastely, Ami9, Aminy68, amirka20, amor, Antirium, arefeh joon, AREZOO*, Asal729, ASHIL, asma, Atash, aTiSh, Atooosa, Ayl@r, Azerbaijan kizi, ♥I&U♥, bache kord, BAD, Bad Boy2, baran 93, baran2, Baran69, bati gol, Behnaziiii, BERNAS, Biker Boy, BOOOGH, C bar, cami, chIsTa, cm punk, counter, crazy alone, CRUISE, d@rya, dajes, danger2, digaran, DIVAR, eem, ELH@M, ELiiii, Elizabet, ELN@Z, Erika, ESHRAGH, estela, fardin75, Farshad TL, Faryaad, Faryas, fatemeh.f, fereshte7, Fertax, gandom, ggi, Gh@sedak, ghadah, Ghazal_98, giti, golbahar, h o d a, h.a, H4maN, H@mid, HADISE, Hamid7, happy girl, hasan_ebrahimi, hastiiii72, helboy_ali7, hesam tnhay tnha, hiSs, house24, hp722, I am piano, inana, ιllι ғ α я п α z ιllι, janata, javad khan, jina, joojoo123, just only, KAKA, katrin13, kerekht, khalil Fatahi, Kiarash, kordavar, KOROSH BOZORG, korosh90, LeO, lil.wein, lilibit, LoLo khor khore, LORD ArThAs, m a h m o u d, m.keramati, m.r.f, m@ryam, Mah Khorshid, mahdiyar, mahnazed, mahsa 2000, Maniac, MarJi, MaRyAm Is DeAd, Masoum, melisa78, melissa, metanom, mig mig, Mino, MNS, moazami, mohamad03, Mohammad zand, mohsen b, Monika, moshak, Mot@h@rehh, n-m-b, n.one, nabz, NaFaS, nahid, NARSIS*, neGareh, NILOUFAR313, niyayesh, nobody, Notrika, old_y@s, omid.joon, organoon, orkideh, OURANUS, P@nisa, P@RIA, Paniz69, PaParak, Pari.dokht, Pariya, Parva, parvaneh92, PATRIN, pink panther, pon, poone, qahremane perese sine, R@ya13, Radesh_5, raha72, rapid, Rayan, raze eshgh, Rebeka, reyhan-kind, reyhaneh.a, REZA JOON, reza.shams54, reza1391, roksana902, RoobinaA, Roya, s4d4fi, s@eed, S@m!ra, s@mira, saba93, SaeeD ToHi, saeed Z, Saeed_258, saeed_naz, Safir, Sahar, sahar1996, Sam, samroz, sana..., sara, sara13, SATAN, SÆED, selia, Set@re, setareeee, setayesh7, sh@gh@yegh, shaghayegh76, shahab73, shahin_&_FeReshte, shangool, shaparak, shikopik68, shookooh, siavash2013, SnOw DrOp, sofijun, soheil star, sohr@b, somic, Son Aryan, SoN!A, Sorrow's Architect, sosanoo, starr, sun-boy, susa, t.p, T0R@NJ, tabasom*, taekwondo_gerash, tak, TAK BOY, tak dokhtar, tak pesar, tak pesar 10.19, Tak Self, tanhaytanha, tara85, tarkan, ThIs-Is-Me, tina74, titans, Tiyam_F7777777, trOneT, vahiid.f, varesh1064, VenooS, venus65, Violet, wolfs.city, y@s, yamurlu gejeler, yasi joon, yasi.kh, Yasin, yasna, zahra12, zahra63, zahra7-4, zelzeleh, ZeT, ~ sOuDi ‍~, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش