![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
عضو ویژه
|
![]()
انواع خامه ها و کرمهای مخصوص کیک وشیرینی
کرم وانیل مواد لازم: پودر شکر یا پودر قند الک شده:220 گرم کره :60 گرم آب جوش: 2 قاشق سوپ خوری وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: پودر قند( یا شکر )و کره را در ظرفی ریخته وآب جوش به آنها اضافه کنید خوب هم بزنید تاکشدار شود و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه کنید وانیل را به آن اضافه کنید می توانید 30 گرم پودر کاکائو به شکر اضافه کنید تا کرم شکلاتی بدست آید ویا یک قاشق سوپخوری نسکافه به آب جوش بیفزایید تا کرم قهوه درست شود |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#22 |
عضو ویژه
|
![]()
خامه شکلاتی
مواد لازم : شکلات تخته ای : 100 گرم شکر: 175 گرم خامه: 500 گرم طرز تهیه: 500 گرم خامه و175 گرم شکر را مخلوط کرده روی ظرف یخ قرار دهید و آن قدر بزنید تا خامه ای یک دست درست شود سپس آن را در یخچال بگذارید .شکلات را در ظرفی که روی ماهی تابه پر از آب جوش قرار داده اید هم بزنید تا آب شود شکلات را با یک پیمانه از خامه ای که قبلا" در یخچال گذاشته اید و خوب سرد شده است مخلوط کنید .خامه شکلاتی آماده است |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
عضو ویژه
|
![]()
کرم کره
مواد لازم: شکر: 250 گرم شیر:یک چهارم پیمانه کره یا مار گارین :30 گرم پودر شکر :155 گرم طرز تهیه: شکر شیر و کره را در ماهی تابه کوچکی روی حرارت ملایم قرار دهید و آن قدر هم بزنید تا شکر خوب حل شود آن رابه جوش آورید و بگذارید 4-3 دقیقه بجوشد از روی حرارت برداید وبگذارید کمی خنک شود. سپس پودر شکررا با آن مخلوط کنید و آن قدر بزنید تا خامه خوب خودش رابگیرد بلافاصله استفاده کنید. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
عضو ویژه
|
![]()
خامه ژله ای
مواد لازم: تخم مرغ :یک عدد دو قاشق ژلاتین حل شده دریک دوم پیمانه آب داغ پودر قند :155 گرم انتخاب اسانس با خودتان است( هر طعم که دوست دارید) رنگ مخصوص مواد غذایی به دلخواه طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا سفید و پف کرده شود سپس ژلاتین به آن افزوده خوب هم بزنید .پودر قند را همراه با اسانس انتخابی به مخلوط بیفزایید و آن قدر هم بزنید تا خامه سفت و غلیظ شود و سپس رنگ مخصوص مواد غذایی را به آن بیفزایید. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
عضو رسمی
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
|
![]() اين كرم 3 لايه دارد مواد لازم براي لايه اول:
مواد لازم براي لايه دوم:
مواد لازم براي لايه سوم:
روش تهیه : ابتدا رينگهاي تكنفره يا مونوپرشن را براي آماده كردن اين دسر درنظر ميگيريم در اينجا براي مثال من با حلقههاي تكي (رينگ تكنفره) اين كار را توضيح ميدهم. كف سيني موردنظر را چرب كرده دور رينگها زرورق قرار ميدهيم. كيك شكلاتي را با خامه مخلوط كرده، ورز ميدهيم تا خمير شود. از خمير حاصل، داخل حدودا 6 رينگ قرار داده و آن را پهن ميكنيم. دقت كنيد كه رينگها را از ابتدا داخل سيني چرب شده قرار گيرند. براي تهيه لايه دوم شكلات و خامه صبحانه را روي حرارت ملايم گذاشته تا ذوب شده و با هم به صورت يكنواخت تركيب شود. به كرم حاصل كرم گاناش گفته ميشود. اسانس و مرباي پوست پرتقال را به آن اضافه كرده و كرم حاصل را بين رينگها تقسيم ميكنيم به طوري كه 2 سانتيمتر از بالاي رينگ خالي بماند. قالبها را داخل يخچال گذاشته و اجازه ميدهيم 4 تا 5 ساعت بماند تا خودش را خوب بگيرد. فيلههاي پرتقال را با پودرشكر مخلوط كرده ورق ژلاتين را طبق معمول هميشه ذوب ميكنيم با پرتقال شيرين شده مخلوط كرده و روي كرم گاناش داخل رينگها تقسيم ميكنيم. درنهايت وقتي كه دوباره دسر را در يخچال گذاشتيم و خودش را گرفت از قالبها خارج كرده و روي آن را با خامه فرم گرفته و با تراشههاي پوسته پرتقال تزئين آن را انجام ميدهيم.
![]() |
#26 |
عضو ویژه
|
![]()
طرز تهیه دسر ماست و میوه برای کودکان
نیازهای کودکان به میوه، سبزی و کلسیم با مصرف این دسر برطرف میشود اکثر والدین، از اینکه کودکشان از خوردن سه ماده غذایی میوه، سبزی، و کلسیم طفره میروند، شکایت دارند و این دسر، میتواند این گونه نیازهای کودکان را برطرف کند. مواد لازم: میوههایی که کودکان دوست دارند مانند هلو، موز، نارگیل، توتفرنگی، انبه و غیره / نصف پیمانه ماست / سهچهارم پیمانه شیر / یک پیمانه شکر / یک قاشق غذاخوری (در صورت تمایل) طرز تهیه: 1- میوهها را در صورت نیاز پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. 2- تمام مواد را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و آنها را به صورت پوره، درآورید. 3- پوره را درون یک لیوان بریزید و برای خنک شدن، یا مدتی آن را در یخچال قرار دهید یا از تکههای یخ استفاده کنید و یا از فرم یخزده میوهها برای دسر استفاده کنید. 4- با استفاده از نی، دسر آماده شده را، میل کنید. نکات بهداشتی • از ماست کم چرب استفاده کنید. • از شیر کم چرب استفاده کنید. • پوست برخی میوهها مانند سیب و گلابی را نکنید تا از فیبر بیشتری بهرهمند شوید. منبع : همشهری |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
عضو ویژه
|
![]()
مافين نارگيل
مواد لازم آرد: 300 گرم شكر دانهريز: 150 گرم بیكينگپودر: يك و يكدوم قاشق چايخوري دارچين: يكدوم قاشق چايخوري نمك: يكهشتم قاشق چايخوري تخممرغ: 2 عدد ماست رقيق: يك پيمانه پودر نارگيل: 35 گرم كره: 60 گرم روش تهيه: 1 - آرد، پودر نارگیل، شكر، بیكينگپودر، دارچين و نمك را مخلوط كنيد. 2 - در ظرف ديگري تخممرغ، كره و ماست را با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند. 3 - اين مواد را به مواد خشك اضافه كرده و داخل قالبهاي مافين را كاغذ بگذاريد. 4 - حالا دوسوم قالب را با مايه آماده پر كنيد. 5 - قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا كاملا پخته شود و بعد روی پنجره سیني آن را خنک کنید و با ترافلهای مرواریدی تزئین کنید. نکته: از ماست پرچرب استفاده کنید. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
مدیر تالار عکس
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
|
![]()
اسموتی شاه توت
![]() |
#29 |
مدیر تالار عکس
|
![]()
واتـــر مــلونبرى
![]() |
#30 |
مدیر تالار عکس
|
![]()
دسر یخی هلو
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
Afof, ainaz, Ali, ali67, alone..girl, Antirium, asal jon, Asem@n, ASHIL, asma, Atash, cami, Commando, danger2, Faryaad, fatemeh.f, felfel, ferri, Gol Bahar 1, golbahar, GOld fox, hami-m, happy girl78, I am piano, iman_tara_125, ιllι ғ α я п α z ιllι, kakajan, Kiarash, kumiko, liy, lost love, Mah Khorshid, mahnaz_777, mini nami, mitra.taghdossi, MNS, mohamad69, morvarid, nar, NARSIS*, nazdoone, Negar69, nunu_khm, organoon, OURANUS, pariya22, pink panther, pranses, qeshmi_tanha, R@hgoz@r, raha1392, Ranaebra, raze eshgh, Rebeka, rodabeh, rok, roksana902, RoobinaA, rr.kashfi, Sahar, sahar1996, SaHeL, selia, setayesh7, SnOw DrOp, solmaz110, somayenami, Soror, tina74, UnForGiv3n, varesh1064, VenooS, venus65, voroojak, y@lda, yamurlu gejeler, yasi.kh, Zahra* |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|