![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
|
![]()
خرگوش..........................
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#22 |
عضو تالار
|
![]()
میو میو میو
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2011
|
![]()
سگ: وفادار و خواستنی.
هرگز نمی توان در وفاداریتان شک کرد. در کارتان صداقت و خلوص نیت به چشم می خورد. بسیار ساده دل وبی شیله پیله. اهل جرو بحث کردن نیستید. متواضع، خاکی و واقع بین هستيد. به همین دلیل است که دوستانتان دل بسته ی شما می شوند. در انتخاب پوشاک وسواس و سلیقه ی خاصی دارید. اگر لباسهایتان مطابق مد روز نباشد، مسلماً ناراحت می شوید. محبوب، پرطرفدار، خوش برخورد و باگذشت هستید. دوستانی بسیار خوب وقابل احترام دارید، دوستانی که هر کدام شخصیت برجسته ای دارند. ![]() ![]()
![]() |
#24 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
چه جالب بود ماله منو که نداشت فکر کنم جز هیچ کدوم نباشم
![]() من 20 خرداد ولی همچین چیزی نداشت ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
|
![]() هرگز نمی توان در وفاداریتان شک کرد. در کارتان صداقت و خلوص نیت به چشم می خورد. بسیار ساده دل وبی شیله پیله. اهل جرو بحث کردن نیستید. متواضع، خاکی و واقع بین هستيد. به همین دلیل است که دوستانتان دل بسته ی شما می شوند. در انتخاب پوشاک وسواس و سلیقه ی خاصی دارید. اگر لباسهایتان مطابق مد روز نباشد، مسلماً ناراحت می شوید. محبوب، پرطرفدار، خوش برخورد و باگذشت هستید. دوستانی بسیار خوب وقابل احترام دارید، دوستانی که هر کدام شخصیت برجسته ای دارند. ============================ همش میتونه درست باشه..... جز اون 2 جمله ی قرمز.... من هم اهل جر و بحثم!!! هم از مد متنفرم! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
|
![]() نقل قول:
پس این چیه؟؟؟؟؟ این فال شماست..... ================================ لاک پشت: پاک سرشت و نیکو خصال. حدیث مهربانی شما همیشه نقل مجلس است. شما نیز دوستدار صلح و آرامش هستید. هیچ وقت دوست ندارید مقابله به مثل کنید حتی باکسی که خلافکار است. از این رو همه، دوستتان دارند. دلتان نمی خواهد غیبت دیگران را بکنید. مردم عاشق طرز برخورد و رفتار شما با اطرافیانتان هستند. همیشه می توانید عشق بورزید. از همه بهتر اینکه انتظار ندارید کسی این عشق شما را پاسخ بگوید. بسیار بلند نظر و دست ودلباز هستید. اینکه به هر چیز از سمت و سوی واقعی آن نگاه می کنید، بهترین تاثیر را روی طرف مقابلتان می گذارید. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
عضو رسمی
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
|
![]()
گوریل.........
![]() |
#28 |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]()
5 ابان .
پلنگ: شما فردی مرموز هستید. می توانید به راحتی فشارهای زندگی را تحمل کنید و در رویارویی با هر ناملایمتی عنان اختیار از کف نمی دهید و صبر پیشه می کنید. بیشتر اوقات می توانید جدی و مصمم باشید و عاشق شایع پراکنی به همراهی دوستانتان هستید. بسیار مبادی آداب و آراسته. دلتان می خواهد هر موقعیت و هرچیزی به همان شکلی که خودتان دوست دارید، برایتان فراهم شود، که البته گاهی اوقات این کارشدنی نیست. در نتیجه ممکن است در برخی روابط انسانی شکست بخورید. اما ازسوی دیگر دوست دارید هر زمان دیگران نیازمند حضورتان هستند در کنارشان بوده آنها را در حل مشکلاتشان یاری کنید و درسختی ها دوشادوش هم گام بردارید.
![]() |
![]() |
#29 |
عضو عادی
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
|
![]()
من ميمونم!!!!!!!!!! كم حوصله وعصبي
![]()
![]() |
#30 |
عضو تالار
|
![]()
شیر: درست برخلاف اسم شیر، عاشق صلح و آرامش هستید.
ترجیح می دهید از موقعیتهایی که نیاز به جنگ و جدال در آن حس می شود، پرهیزکنید. از بودن در هوای آزاد لذت می برید و از نشستن طولانی مدت دریک جا بیزارید. رهبر به دنیا آمده اید و این استعداد را دارید که چگونه دیگران را به کار کردن وادار کنید. دوست دارید که دوستتان بدارند. هنگامی که می بینید توجه کسی به سوی شما جلب شده است، خود را به تمامی وقف او می کنید! بسیار صفت پسندیده ای است... اما به شما اخطار می کنم: برخی میتوانند با سود جستن از این ویژگی اخلاقی، بیش از حد تملق شما را بگویند و کارشان را پیش ببرند. بنابراین مراقب باشید. |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
*samira*, .:SAYED:., adriana13, angel 90, Antirium, cm punk, ELN@Z, Fertax, I am piano, ιllι ғ α я п α z ιllι, KOROSH BOZORG, MaRyAm Is DeAd, mohamad69, organoon, OURANUS, P@nisa, poone, Sahar, sahar1996, sara13, SATAN, selia, TAK BOY, titans, VenooS, zahra63, zelzeleh |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|