تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > انجمن نبض فردا > انتقادات و پیشنهادات > چگونه مدیر شوم؟

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-13-2010   #1
Admin
مدیر کل

Admin آواتار ها

پیش فرض اعلام کاندیداتوری جهت مدیریت

سلام دوستان و کاربران عزیز؛
در صورتی که درخواست مدیریت یکی از بخش های تالار را دارید، ابتدا از تاپیک "[نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ]" چک کنید که کدام تالارها نیازمند مدیریت می باشند، بعد از انتخاب تالار مورد علاقه تون، کاندیداتوری خودتون رو توی این تاپیک مطرح کنید.

می بخور
منبر بسوزان
مردم آزاری مکن...
Admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 05-13-2010   #2
omid
عضو فعال

omid آواتار ها

سلام ......... من درخواست مدیریت تالار ادبیات و همچنین تالار اخبار رو دارم ...... . ممنون میشم تصمیم گیری بشه ...... .
قدیمی 05-14-2010   #3
YAS
عضو رسمی

YAS آواتار ها

منم درخواست مدیریت کل رو دارم یعنی میخوام جاتو بگیرم .... مشکلی که نیست....

مدیرت گفتگو آزاد...
همچنین درخواست قبلی

با تشکر...

life is a road and you are its passengers so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
YAS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-14-2010   #4
hp722
مدیر تالار فیلم و سینما

hp722 به Yahoo ارسال پیام

منم دوست دارم مدیریت کل تالار نرم افزار رو بعهده بگیرم.البته هرچی شما صلاح بدونید
hp722 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-14-2010   #5
old_y@s
نام کاربری قبلی : LOVER

old_y@s آواتار ها

old_y@s به Yahoo ارسال پیام

منم درخواست دارم Omid مدیر قسمت ادبیات بشه....پستاشو دیدم خیلی خوب بود
قدیمی 05-16-2010   #6
Biker Boy
عضو فعال

Biker Boy آواتار ها

Biker Boy به Yahoo ارسال پیام

من میخوام یا مدیر بخش گفتگو ازاد شم یا شعر و ادبیات
ممنون

(عمران)
Biker Boy آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-18-2010   #7
TARGOL
عضو فعال

TARGOL آواتار ها

سلام من میخوام مدیرتالارعلم ودانش بشم................

میسی
TARGOL آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-18-2010   #8
Admin
مدیر کل

Admin آواتار ها

سلام؛
فعالیت خودتون رو توی این بخش متمرکز کنید، مسئله ی مدیریت شما بین مدیر ارشد های عزیز مطرح میشه و انشاالله بعد از موافقت ارشد ها و دیدن فعالیت شما در این تالار مدیریتتون فعال میشه!

می بخور
منبر بسوزان
مردم آزاری مکن...
Admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-22-2010   #9
Nabze Farda
عضو فعال

Nabze Farda آواتار ها

حالا فعلا اولش درخواست مديريت دو تا تالار علم و دانش و روانشناسي رو داريم تا بعد انشالله بيشتر درخدمتيم
قدیمی 06-28-2010   #10
PARAZIT
عضو فعال

من می خوام مدیر کل بشم با درخواستم موافقت کنید :دی برای برکناری مدیران کم جنبه :دی
PARAZIT آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
), *, 1, 10, 12, 125, 15, 17, 2, 22, 227, 23, 24, 244, 25, 26, 28, 29, 3, 35, 36, 37, 38, 4, 40, 41, 42, 43, 45, 460, 47, 48, 483, 5, 50, 500, 55, 57, 6, 60, 62, 7, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 79, 8, 82, 89, 9, 90, 98, ;, a, admin, af, b, c, com, d, e, game, gif, gmail, h, h.a, hacker, id, morgh, nabzefarda, net, os, pat, sara, show, فقط, فک, فکر, فکرش, فرد, فردا, فعالیت, قول, قوی, قوانین, قانون, قبل, قبلی, قبول, قسمت, قصد, كل, كنيد, كه, كاري, كاربران, لیست, لطف, لطفا, مفید, من, منم, منابع, مند, مهمتر, موقع, موافقت, مورد, مورد علاقه, می, میتونم, میخوام, میخام, میزان, میشه, مکانیک, ما, متمرکز, مثل, مثبت, مجموعه, محمدرضا, مدير, مديريت, مدیر, مدیر ارشد, مدیریت, مدیریت در تالار, مدیریتی, مدیران, مدیران ارشد, مرحله, مسئله, مشاهده, مشخص, مطلب, مطرح, معطوف, نمی, چندین, چه, چيه, چی, چیه, چیه؟, چیکار, نیاز, نیازمندی, نیازمندی های مدیریت, چیزی, چک, نکنید, نگه, نام, نباشم, نباشد, نبض, نبض فردا, نداره, نداریم, ندارد, نرم, چرا, نشان, نشد, چطوری, نظر, نظرتون, هفته, هم, همچنین, همه, همین, همکار, همکاری, هنوز, هنرهای, هک, ها, هاي, های, هاتون, هارو, هر, هرچی, هست, هستم, هستیم, و, وقت, وقتی, ولی, واقعا, واگذار, وارد, واسه, وجود, ورزشی, وسعت, وظیفه, يكم, يه, یه, یک, یکی, یا, یعنی, کل, کم, کمک, کمتر, کن, کنم, کنه, کنیم, کنید, که, کامل, کاملا, کاندید, کاندیدا, کاندیداتوری, کاری, کاربر, کاربری, کاربران, کدوم, کدام, کرد, کردن, کردین, کردید, کس, کسی, گفت, گفته, گفتگو, گفتگوی, گیم, گیج, گیر, گیری, گذاشتن, گذشت, گرفته, گروه, پلیس, پيدا, پیشنهاد, پیشنهادی, پاک, پزشکی, پزشکی و بهداشت, پس, پست, پستی, پشتیبانی, voroojak, yas, ], _, ،, ؟, آقایون, آمادگی, آگاه, آزمایشی, آزاد, افزار, ال, الان, البته, ام, امنیت, اموزش, امیدوار, امکان, اما, انتقادات, انتخاب, انتظار, انجمن, انجام, اول, اون, اونایی, اوضاع, اي, اين, ایمان, این, اینکه, اینا, اینجا, ایجاد, اگه, اگر, ابتدا, اجازه, احداث, اخبار, ادبیات, ارتقاء, ارسال, ارشد, از, از اول, ازاد, اسم, اسپم, استفاده, استخدام, اشکالی, اصرار, اعلام, بچه, بند, بنر, به, بهم, بهتون, بهتر, بهداشت, بهش, بوی, بود, بودم, بودن, بيشتر, بین, بیچاره, بیشتر, با, بالایی, باور, باید, بابا, بازي, باشم, باشند, باشه, باشيد, باشیم, باشید, ببینیم, بحث, بخش, بد, بدونید, بدست, بر, برو, برکناری, برا, برای, براتون, بررسی, بزودی, بس, بعد, تفریحگاه, تمام, تمرکز, ته, تهی, تو, تونم, توجه, توسط, توش, توضیح, تیم, تا, تالار, تالارها, تاپیک, تجربه, تر, تشکر, تصمیم, تعداد, تعریف, ثابت, جمع, جناب, جنبه, جهت, جور, جا, جای, جایی, جدی, جدا, حفاظت, حمایت, حال, حالا, حتما, حس, حسی, خلاف, خلاصه, خوام, خواهم, خواهد, خواستار, خوب, خود, خودم, خودمو, خودت, خودتون, خودرو, خودش, خوش, خيلي, خیلی, خیر, خارجه, خارجی, خبره, خدا, خداوند, خصوصی, دلم, دو, دوست, دوستان, ديگه, دینی, دیگه, دیدم, دیدن, دانش, دادم, دادند, داده, دار, دارم, دارن, داره, داريم, دارید, دارید،, داشت, داشته, در, دریا, درخواست, درخواست مدیریت, درد, دست, رو, روی, روانشناسي, روانشناسی, روز, روزی, را, راه, رایانت, راحتی, رسید, رسیدگی, زمین, زمانی, زودتر, زير, زیاد, زیر, زبان, زدن, سلام, سمت, سایت, سابق, ساعت, سخت, سر, سطح, شما, شه, شوم, شوخی, شود, شورش, شاید, شد, شدم, شدن, شده, شروع, شرایط, شعر, صورت, طرف, علم, علم و دانش, علی, علاقه, عکس, عادی, عجب, عزیز, عزیزی, عضو, غم

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 323
!WARNING!, * Zeus *, *****H@M!D*****H@M!D*****, **gol yas**, *Keyvan*, *LOVELY_BEAUTY*, *samira*, *y@lda*, +30na, .:f@rid:., .:SAYED:., .AmirHossein., .PARNAZ., 100af, 1391, 13rooz, @Eblis, @mohsen@, abj, Admin, adriana13, AИITA, Afof, AGHA FARIBORZ, AghaFariborz, Ali, ali67, ali_P, alone..girl, Al_Günəş, AMETISGOON, Ami9, AMIR HOSEIN SH, AmirHP, amprator, anana, ANCIENT, angelic, Antirium, arefeh joon, AREZOO*, armin_2afm, Asal729, ASHIL, Atash, Ayl@r, azizame bebakhshid, ™Sp|R|T, ♥I&U♥, baaran, bache kord, Bad Boy2, badbakht, BAHARAK1970, baran2, baranjoon, bArOnI, behsa97, Biker Boy, Bita2, bitaa, Blue Rose, BOOOGH, C bar, C.Morgh, C.RONALDO.7, Close, cm punk, Commando, crazy alone, d@rya, dajes, danger2, dokhtare barfi, dxc, 𝒮𝒜𝑅𝒜𝐻, eem, ELH@M, ELiiii, Elizabet, Erika, eror, eshqam, estela, Ex!R, F.B.I, f.m, f.s, Fanoos 941, farah, fardin75, Farshad TL, Faryaad, Faryas, felfel, feranak, Fertax, Freedom, gandom, ggi, Gh@sedak, ghadah, gol yas, h o d a, h.a, h2o2, H4maN, H@CK3R $2H, H@mid, haji, hamyari, Hanieh, happy girl, Harry Potter, hastiiii72, heessam2000, helboy_ali7, hesam tnhay tnha, HICH hich, hp722, icon, iman.1368, iman_tara_125, inana, isaac, is_me, Αzαd, ιllι ғ α я п α z ιllι, janata, javad khan, joojem, just only, K.L, KAKA, Katrin, katrin13, Kiarash, kordavar, KOROSH BOZORG, laila556, LaNTeRn, LeO, lil.wein, lok khosh shans, LORD ArThAs, love-A, love-me, m a h m o u d, M-T, m.kwolf, m.n, m@ryam, Mah Khorshid, Mahdi71, mahnazed, malawane Zebel, Marcopolo, MaRyAm Is DeAd, Maryam1377, mashqedel, masoumeh., masoumeh_3015, maxi7, mehrdad.a, Meisam., melisa78, metanom, meysam.d, mig mig, Mino, Mirgholami, mitra*, moein_mz, mohamad69, mohammad h, mohammad92, Mohsen 68, mohsen b, mohtasham, mostafa_1368, Mot@h@rehh, Mr AliReza, mum, n.one, nabz, nane pari, NARSIS*, nasim-1374, nasim_1374, nastaran123, NAZANIN77, Negar69, niloofarnaz, niloufar 27, NILOUFAR313, nirvana, niyayesh, nobody, Notrika, old_y@s, organoon, OURANUS, P@nisa, P@RIA, PaNjAreH, Pariya, parvaneh92, PATRIN, pejareh, pink panther, poone, poriya, pranses, qahremane perese sine, Radesh_5, rafat, Rahgozar, ramin21, RapSun, rastakhiz, Rayan, RaZoR*, REZA JOON, reza.shams54, rezarezai, roksana902, romina, RoobinaA, S1390, s@eed, S@m!ra, s@mira, SaeeD ToHi, saeed Z, saeedeh, Saeed_258, saeed_naz, saeide, Safir, SaGhi, Sahar, sahar1996, SaHeL, saleh_jafarzadeh, Sam, samira42, samroz, sara, sara13, sara69, sarnaz, sasan34, sasy, SATAN, sej, selia, sepehr2fm, servin, Set@re, shadiiiii, shaghayegh76, shahin_&_FeReshte, SheYda, shokufe, silver girl, Sina haadi, SKYFALL, sofijun, sogand, sogoli, soheil star, sohr@b, sokoot_shab, somic, Son Aryan, soniya, Soror, SOSHA, sweetest, TAK BOY, tak dokhtar, tak pesar, Tak Self, tanhaytanha, tarkan, Tina73, tina74, tinaa, titans, tnhay tnha, Tohid, trOneT, turk kizi, UnForGiv3n, V4I-I!D, Vanoshe, varesh1064, VenooS, venus65, venusian, Violet, webspider, wolfs.city, y@lda, yalqiz, YARAN, YAS, YAS 021, yasi joon, Yasin, yasna, z@hra124, z@hra_f, Zahra*, zahra12, zahra63, Zaytoon, zeinab, zelzeleh, zomorrod, _mohamad, ~ sOuDi ‍~, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش