تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > انجمن نبض فردا > انتقادات و پیشنهادات > چگونه مدیر شوم؟

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-30-2010   #11
rkm4
اخراجی

پیش فرض شرایط مدیریت

شرایط مدیریتتون چیه؟
rkm4 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 08-03-2010   #12
SaeeD ToHi
عضو رسمی

SaeeD ToHi آواتار ها

اگه امکان داشته باشه من می تونم مدیر قسمت تفریحگاه بشم ...
راستی من 24 ساعت که نه ولی در روز 15 ساعت تو نت هستم ...
فک کنم بتونم باهاش سازگاری داشته باشم ...
اگه موافقت بشه من هستم ...

SaeeD ToHi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2010   #13
sokoot_shab
عضو فعال

sokoot_shab آواتار ها

sokoot_shab به MSN ارسال پیام sokoot_shab به Yahoo ارسال پیام

نمیشه من مدیر ارشد بشم
می خوام ببینم چه حسی داره این ارشد شدن
sokoot_shab آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2010   #14
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sokoot_shab نمایش پست ها
نمیشه من مدیر ارشد بشم
می خوام ببینم چه حسی داره این ارشد شدن
فعلا اگه میتونید از گفتگوی آزاد شروع کنید،تا بعد خدا کریمه . . .
Sam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2010   #15
sokoot_shab
عضو فعال

sokoot_shab آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sam نمایش پست ها
فعلا اگه میتونید از گفتگوی آزاد شروع کنید،تا بعد خدا کریمه . . .
گفتگوی آزاد که خودش مدیر داشت
نداشت؟
قدیمی 08-04-2010   #16
Sam
عضو ویژه

Sam آواتار ها

صندوق مدال ها

نقل قول:
گفتگوی آزاد که خودش مدیر داشت
نداشت؟
نه نداره
Sam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2010   #17
voroojak
عضو رسمی

voroojak آواتار ها

اصرار نكنين من بيام
من از مديريت خوشم نمياد
voroojak آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2010   #18
sokoot_shab
عضو فعال

sokoot_shab آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط voroojak نمایش پست ها
اصرار نكنين من بيام
من از مديريت خوشم نمياد
منم مثل تو بودم
ولی از بس اصرار کردن دیگه روشونو زمین ننداختم
قدیمی 08-04-2010   #19
voroojak
عضو رسمی

voroojak آواتار ها

نقل قول:
منم مثل تو بودم
ولی از بس اصرار کردن دیگه روشونو زمین ننداختم
خوب كاري كردي گلم
ولي خب به يه پست اكتفا نكنا ،‌سعي كن مدير كل رو ترورش كني
voroojak آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2010   #20
sokoot_shab
عضو فعال

sokoot_shab آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط voroojak نمایش پست ها
خوب كاري كردي گلم
ولي خب به يه پست اكتفا نكنا ،‌سعي كن مدير كل رو ترورش كني
تو فکرش هستم
اول پست گفتگوی آزاد
بعد ارشدی
بعدشم که ادمینی
پاسخ

برچسب ها
), *, 1, 10, 12, 125, 15, 17, 2, 22, 227, 23, 24, 244, 25, 26, 28, 29, 3, 35, 36, 37, 38, 4, 40, 41, 42, 43, 45, 460, 47, 48, 483, 5, 50, 500, 55, 57, 6, 60, 62, 7, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 79, 8, 82, 89, 9, 90, 98, ;, a, admin, af, b, c, com, d, e, game, gif, gmail, h, h.a, hacker, id, morgh, nabzefarda, net, os, pat, sara, show, فقط, فک, فکر, فکرش, فرد, فردا, فعالیت, قول, قوی, قوانین, قانون, قبل, قبلی, قبول, قسمت, قصد, كل, كنيد, كه, كاري, كاربران, لیست, لطف, لطفا, مفید, من, منم, منابع, مند, مهمتر, موقع, موافقت, مورد, مورد علاقه, می, میتونم, میخوام, میخام, میزان, میشه, مکانیک, ما, متمرکز, مثل, مثبت, مجموعه, محمدرضا, مدير, مديريت, مدیر, مدیر ارشد, مدیریت, مدیریت در تالار, مدیریتی, مدیران, مدیران ارشد, مرحله, مسئله, مشاهده, مشخص, مطلب, مطرح, معطوف, نمی, چندین, چه, چيه, چی, چیه, چیه؟, چیکار, نیاز, نیازمندی, نیازمندی های مدیریت, چیزی, چک, نکنید, نگه, نام, نباشم, نباشد, نبض, نبض فردا, نداره, نداریم, ندارد, نرم, چرا, نشان, نشد, چطوری, نظر, نظرتون, هفته, هم, همچنین, همه, همین, همکار, همکاری, هنوز, هنرهای, هک, ها, هاي, های, هاتون, هارو, هر, هرچی, هست, هستم, هستیم, و, وقت, وقتی, ولی, واقعا, واگذار, وارد, واسه, وجود, ورزشی, وسعت, وظیفه, يكم, يه, یه, یک, یکی, یا, یعنی, کل, کم, کمک, کمتر, کن, کنم, کنه, کنیم, کنید, که, کامل, کاملا, کاندید, کاندیدا, کاندیداتوری, کاری, کاربر, کاربری, کاربران, کدوم, کدام, کرد, کردن, کردین, کردید, کس, کسی, گفت, گفته, گفتگو, گفتگوی, گیم, گیج, گیر, گیری, گذاشتن, گذشت, گرفته, گروه, پلیس, پيدا, پیشنهاد, پیشنهادی, پاک, پزشکی, پزشکی و بهداشت, پس, پست, پستی, پشتیبانی, voroojak, yas, ], _, ،, ؟, آقایون, آمادگی, آگاه, آزمایشی, آزاد, افزار, ال, الان, البته, ام, امنیت, اموزش, امیدوار, امکان, اما, انتقادات, انتخاب, انتظار, انجمن, انجام, اول, اون, اونایی, اوضاع, اي, اين, ایمان, این, اینکه, اینا, اینجا, ایجاد, اگه, اگر, ابتدا, اجازه, احداث, اخبار, ادبیات, ارتقاء, ارسال, ارشد, از, از اول, ازاد, اسم, اسپم, استفاده, استخدام, اشکالی, اصرار, اعلام, بچه, بند, بنر, به, بهم, بهتون, بهتر, بهداشت, بهش, بوی, بود, بودم, بودن, بيشتر, بین, بیچاره, بیشتر, با, بالایی, باور, باید, بابا, بازي, باشم, باشند, باشه, باشيد, باشیم, باشید, ببینیم, بحث, بخش, بد, بدونید, بدست, بر, برو, برکناری, برا, برای, براتون, بررسی, بزودی, بس, بعد, تفریحگاه, تمام, تمرکز, ته, تهی, تو, تونم, توجه, توسط, توش, توضیح, تیم, تا, تالار, تالارها, تاپیک, تجربه, تر, تشکر, تصمیم, تعداد, تعریف, ثابت, جمع, جناب, جنبه, جهت, جور, جا, جای, جایی, جدی, جدا, حفاظت, حمایت, حال, حالا, حتما, حس, حسی, خلاف, خلاصه, خوام, خواهم, خواهد, خواستار, خوب, خود, خودم, خودمو, خودت, خودتون, خودرو, خودش, خوش, خيلي, خیلی, خیر, خارجه, خارجی, خبره, خدا, خداوند, خصوصی, دلم, دو, دوست, دوستان, ديگه, دینی, دیگه, دیدم, دیدن, دانش, دادم, دادند, داده, دار, دارم, دارن, داره, داريم, دارید, دارید،, داشت, داشته, در, دریا, درخواست, درخواست مدیریت, درد, دست, رو, روی, روانشناسي, روانشناسی, روز, روزی, را, راه, رایانت, راحتی, رسید, رسیدگی, زمین, زمانی, زودتر, زير, زیاد, زیر, زبان, زدن, سلام, سمت, سایت, سابق, ساعت, سخت, سر, سطح, شما, شه, شوم, شوخی, شود, شورش, شاید, شد, شدم, شدن, شده, شروع, شرایط, شعر, صورت, طرف, علم, علم و دانش, علی, علاقه, عکس, عادی, عجب, عزیز, عزیزی, عضو, غم

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 323
!WARNING!, * Zeus *, *****H@M!D*****H@M!D*****, **gol yas**, *Keyvan*, *LOVELY_BEAUTY*, *samira*, *y@lda*, +30na, .:f@rid:., .:SAYED:., .AmirHossein., .PARNAZ., 100af, 1391, 13rooz, @Eblis, @mohsen@, abj, Admin, adriana13, AИITA, Afof, AGHA FARIBORZ, AghaFariborz, Ali, ali67, ali_P, alone..girl, Al_Günəş, AMETISGOON, Ami9, AMIR HOSEIN SH, AmirHP, amprator, anana, ANCIENT, angelic, Antirium, arefeh joon, AREZOO*, armin_2afm, Asal729, ASHIL, Atash, Ayl@r, azizame bebakhshid, ™Sp|R|T, ♥I&U♥, baaran, bache kord, Bad Boy2, badbakht, BAHARAK1970, baran2, baranjoon, bArOnI, behsa97, Biker Boy, Bita2, bitaa, Blue Rose, BOOOGH, C bar, C.Morgh, C.RONALDO.7, Close, cm punk, Commando, crazy alone, d@rya, dajes, danger2, dokhtare barfi, dxc, 𝒮𝒜𝑅𝒜𝐻, eem, ELH@M, ELiiii, Elizabet, Erika, eror, eshqam, estela, Ex!R, F.B.I, f.m, f.s, Fanoos 941, farah, fardin75, Farshad TL, Faryaad, Faryas, felfel, feranak, Fertax, Freedom, gandom, ggi, Gh@sedak, ghadah, gol yas, h o d a, h.a, h2o2, H4maN, H@CK3R $2H, H@mid, haji, hamyari, Hanieh, happy girl, Harry Potter, hastiiii72, heessam2000, helboy_ali7, hesam tnhay tnha, HICH hich, hp722, icon, iman.1368, iman_tara_125, inana, isaac, is_me, Αzαd, ιllι ғ α я п α z ιllι, janata, javad khan, joojem, just only, K.L, KAKA, Katrin, katrin13, Kiarash, kordavar, KOROSH BOZORG, laila556, LaNTeRn, LeO, lil.wein, lok khosh shans, LORD ArThAs, love-A, love-me, m a h m o u d, M-T, m.kwolf, m.n, m@ryam, Mah Khorshid, Mahdi71, mahnazed, malawane Zebel, Marcopolo, MaRyAm Is DeAd, Maryam1377, mashqedel, masoumeh., masoumeh_3015, maxi7, mehrdad.a, Meisam., melisa78, metanom, meysam.d, mig mig, Mino, Mirgholami, mitra*, moein_mz, mohamad69, mohammad h, mohammad92, Mohsen 68, mohsen b, mohtasham, mostafa_1368, Mot@h@rehh, Mr AliReza, mum, n.one, nabz, nane pari, NARSIS*, nasim-1374, nasim_1374, nastaran123, NAZANIN77, Negar69, niloofarnaz, niloufar 27, NILOUFAR313, nirvana, niyayesh, nobody, Notrika, old_y@s, organoon, OURANUS, P@nisa, P@RIA, PaNjAreH, Pariya, parvaneh92, PATRIN, pejareh, pink panther, poone, poriya, pranses, qahremane perese sine, Radesh_5, rafat, Rahgozar, ramin21, RapSun, rastakhiz, Rayan, RaZoR*, REZA JOON, reza.shams54, rezarezai, roksana902, romina, RoobinaA, S1390, s@eed, S@m!ra, s@mira, SaeeD ToHi, saeed Z, saeedeh, Saeed_258, saeed_naz, saeide, Safir, SaGhi, Sahar, sahar1996, SaHeL, saleh_jafarzadeh, Sam, samira42, samroz, sara, sara13, sara69, sarnaz, sasan34, sasy, SATAN, sej, selia, sepehr2fm, servin, Set@re, shadiiiii, shaghayegh76, shahin_&_FeReshte, SheYda, shokufe, silver girl, Sina haadi, SKYFALL, sofijun, sogand, sogoli, soheil star, sohr@b, sokoot_shab, somic, Son Aryan, soniya, Soror, SOSHA, sweetest, TAK BOY, tak dokhtar, tak pesar, Tak Self, tanhaytanha, tarkan, Tina73, tina74, tinaa, titans, tnhay tnha, Tohid, trOneT, turk kizi, UnForGiv3n, V4I-I!D, Vanoshe, varesh1064, VenooS, venus65, venusian, Violet, webspider, wolfs.city, y@lda, yalqiz, YARAN, YAS, YAS 021, yasi joon, Yasin, yasna, z@hra124, z@hra_f, Zahra*, zahra12, zahra63, Zaytoon, zeinab, zelzeleh, zomorrod, _mohamad, ~ sOuDi ‍~, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش