تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > انجمن نبض فردا > انتقادات و پیشنهادات > چگونه مدیر شوم؟

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-22-2014   #651
.:SAYED:.
عضو ویژه

.:SAYED:. آواتار ها

.:SAYED:. به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedeh نمایش پست ها
سلام
میخواست در خواست کنم مدیریت قسمت وسایل نقلیه رو لطف کنین بدین به من.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepehr2fm نمایش پست ها
سلام من خواهش میکنم از ادمین که مرا به مدیریت کل بخش بازی ها را به من بدهد
سلام از ماست;

دوستان عزیز سعیده جان و سپهر خان هر کدوم از شما کمتر از 500 تا پست ارسال کردین ...

سپهر جان شما که درخواست مدیریت کل تالار بازی ها رو دادین،شما باید بیشتر روی بازی بپردازین
اخرین موضوع شما به 1 هفته قبل برمیگرده که ارسال کردین
با این فعالیتی که میکنین به شما امیدی نیست .
فعالیتت رو بیشتر کن یا اخی

اما شما سرکار سعیده
شما نسبت به سپهر جان فعالیت قابل توجهی داشتین ولی این اندازه هم کافی و وافی و شافی نیست.
ازتون میخوام که برای کسب سمت مدیریت شما هم به فعالیتتون بیافزونید.

[نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ]
.:SAYED:. آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
قدیمی 09-22-2014   #652
saeedeh
عضو رسمی

saeedeh آواتار ها

saeedeh به Yahoo ارسال پیام

ممنون......
saeedeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-24-2014   #653
dajes
عضو ویژه

dajes آواتار ها

صندوق مدال ها

dajes به Yahoo ارسال پیام

هااااااااااااا

با سلام بنده تمایل دارم مدیر تالار نظامی بشم

زود بررسی کنید
قدیمی 11-27-2014   #654
m@ryam
عضو تالار

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dajes نمایش پست ها
هااااااااااااا

با سلام بنده تمایل دارم مدیر تالار نظامی بشم

زود بررسی کنید
به به سجاد عزیز
خوشحال شدم از درخواستت

یکم فعالیت کن ببینم

انشالا همکار میشویم
m@ryam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-23-2015   #655
.PARNAZ.
عضو ویژه

.PARNAZ. آواتار ها

سلام من میخوام سرپرست تالار باشم میشه آیا؟

[نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ]

.PARNAZ. آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-30-2016   #656
iman.1368
عضو تازه وارد

iman.1368 آواتار ها

با سلام و خسته نباشيد خدمت محسن مدير كل نبض فردا و مديران ارشد كه نميشناسم و ميدونم حتما زحمتها كشيدن كه به اين سمت رسيدن اينو گفتم چون قبلا كسايي ديگه بودن به هر حال اومدم فعاليت كنم به شوق قديم قديما به شوق خاطرات درخواست مدريت تالارنظامي رو ميدم برام مهم نيست مديريت رو بدين يا ندين ولي بخدا يه شوقي دارم در اين سايت كه نگو تشكر از همتون
iman.1368 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-07-2016   #657
Faryas
نام کاربری قبلی : MeysaM2Joker

Faryas آواتار ها

صندوق مدال ها

Faryas به Yahoo ارسال پیام

سلام ایمان جان .
میثم هستم . در خدمت شما .
به شدت به مدیریت نیاز داریم .
اما محسن جان چند مدتی اصلا من نمیتونم باهاش تماس داشته باشم .
اما حتما پیگیر درخواستت باش . من از دیدگاه خودم قبولت دارم .

Faryas آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
), *, 1, 10, 12, 125, 15, 17, 2, 22, 227, 23, 24, 244, 25, 26, 28, 29, 3, 35, 36, 37, 38, 4, 40, 41, 42, 43, 45, 460, 47, 48, 483, 5, 50, 500, 55, 57, 6, 60, 62, 7, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 79, 8, 82, 89, 9, 90, 98, ;, a, admin, af, b, c, com, d, e, game, gif, gmail, h, h.a, hacker, id, morgh, nabzefarda, net, os, pat, sara, show, فقط, فک, فکر, فکرش, فرد, فردا, فعالیت, قول, قوی, قوانین, قانون, قبل, قبلی, قبول, قسمت, قصد, كل, كنيد, كه, كاري, كاربران, لیست, لطف, لطفا, مفید, من, منم, منابع, مند, مهمتر, موقع, موافقت, مورد, مورد علاقه, می, میتونم, میخوام, میخام, میزان, میشه, مکانیک, ما, متمرکز, مثل, مثبت, مجموعه, محمدرضا, مدير, مديريت, مدیر, مدیر ارشد, مدیریت, مدیریت در تالار, مدیریتی, مدیران, مدیران ارشد, مرحله, مسئله, مشاهده, مشخص, مطلب, مطرح, معطوف, نمی, چندین, چه, چيه, چی, چیه, چیه؟, چیکار, نیاز, نیازمندی, نیازمندی های مدیریت, چیزی, چک, نکنید, نگه, نام, نباشم, نباشد, نبض, نبض فردا, نداره, نداریم, ندارد, نرم, چرا, نشان, نشد, چطوری, نظر, نظرتون, هفته, هم, همچنین, همه, همین, همکار, همکاری, هنوز, هنرهای, هک, ها, هاي, های, هاتون, هارو, هر, هرچی, هست, هستم, هستیم, و, وقت, وقتی, ولی, واقعا, واگذار, وارد, واسه, وجود, ورزشی, وسعت, وظیفه, يكم, يه, یه, یک, یکی, یا, یعنی, کل, کم, کمک, کمتر, کن, کنم, کنه, کنیم, کنید, که, کامل, کاملا, کاندید, کاندیدا, کاندیداتوری, کاری, کاربر, کاربری, کاربران, کدوم, کدام, کرد, کردن, کردین, کردید, کس, کسی, گفت, گفته, گفتگو, گفتگوی, گیم, گیج, گیر, گیری, گذاشتن, گذشت, گرفته, گروه, پلیس, پيدا, پیشنهاد, پیشنهادی, پاک, پزشکی, پزشکی و بهداشت, پس, پست, پستی, پشتیبانی, voroojak, yas, ], _, ،, ؟, آقایون, آمادگی, آگاه, آزمایشی, آزاد, افزار, ال, الان, البته, ام, امنیت, اموزش, امیدوار, امکان, اما, انتقادات, انتخاب, انتظار, انجمن, انجام, اول, اون, اونایی, اوضاع, اي, اين, ایمان, این, اینکه, اینا, اینجا, ایجاد, اگه, اگر, ابتدا, اجازه, احداث, اخبار, ادبیات, ارتقاء, ارسال, ارشد, از, از اول, ازاد, اسم, اسپم, استفاده, استخدام, اشکالی, اصرار, اعلام, بچه, بند, بنر, به, بهم, بهتون, بهتر, بهداشت, بهش, بوی, بود, بودم, بودن, بيشتر, بین, بیچاره, بیشتر, با, بالایی, باور, باید, بابا, بازي, باشم, باشند, باشه, باشيد, باشیم, باشید, ببینیم, بحث, بخش, بد, بدونید, بدست, بر, برو, برکناری, برا, برای, براتون, بررسی, بزودی, بس, بعد, تفریحگاه, تمام, تمرکز, ته, تهی, تو, تونم, توجه, توسط, توش, توضیح, تیم, تا, تالار, تالارها, تاپیک, تجربه, تر, تشکر, تصمیم, تعداد, تعریف, ثابت, جمع, جناب, جنبه, جهت, جور, جا, جای, جایی, جدی, جدا, حفاظت, حمایت, حال, حالا, حتما, حس, حسی, خلاف, خلاصه, خوام, خواهم, خواهد, خواستار, خوب, خود, خودم, خودمو, خودت, خودتون, خودرو, خودش, خوش, خيلي, خیلی, خیر, خارجه, خارجی, خبره, خدا, خداوند, خصوصی, دلم, دو, دوست, دوستان, ديگه, دینی, دیگه, دیدم, دیدن, دانش, دادم, دادند, داده, دار, دارم, دارن, داره, داريم, دارید, دارید،, داشت, داشته, در, دریا, درخواست, درخواست مدیریت, درد, دست, رو, روی, روانشناسي, روانشناسی, روز, روزی, را, راه, رایانت, راحتی, رسید, رسیدگی, زمین, زمانی, زودتر, زير, زیاد, زیر, زبان, زدن, سلام, سمت, سایت, سابق, ساعت, سخت, سر, سطح, شما, شه, شوم, شوخی, شود, شورش, شاید, شد, شدم, شدن, شده, شروع, شرایط, شعر, صورت, طرف, علم, علم و دانش, علی, علاقه, عکس, عادی, عجب, عزیز, عزیزی, عضو, غم

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 323
!WARNING!, * Zeus *, *****H@M!D*****H@M!D*****, **gol yas**, *Keyvan*, *LOVELY_BEAUTY*, *samira*, *y@lda*, +30na, .:f@rid:., .:SAYED:., .AmirHossein., .PARNAZ., 100af, 1391, 13rooz, @Eblis, @mohsen@, abj, Admin, adriana13, AИITA, Afof, AGHA FARIBORZ, AghaFariborz, Ali, ali67, ali_P, alone..girl, Al_Günəş, AMETISGOON, Ami9, AMIR HOSEIN SH, AmirHP, amprator, anana, ANCIENT, angelic, Antirium, arefeh joon, AREZOO*, armin_2afm, Asal729, ASHIL, Atash, Ayl@r, azizame bebakhshid, ™Sp|R|T, ♥I&U♥, baaran, bache kord, Bad Boy2, badbakht, BAHARAK1970, baran2, baranjoon, bArOnI, behsa97, Biker Boy, Bita2, bitaa, Blue Rose, BOOOGH, C bar, C.Morgh, C.RONALDO.7, Close, cm punk, Commando, crazy alone, d@rya, dajes, danger2, dokhtare barfi, dxc, 𝒮𝒜𝑅𝒜𝐻, eem, ELH@M, ELiiii, Elizabet, Erika, eror, eshqam, estela, Ex!R, F.B.I, f.m, f.s, Fanoos 941, farah, fardin75, Farshad TL, Faryaad, Faryas, felfel, feranak, Fertax, Freedom, gandom, ggi, Gh@sedak, ghadah, gol yas, h o d a, h.a, h2o2, H4maN, H@CK3R $2H, H@mid, haji, hamyari, Hanieh, happy girl, Harry Potter, hastiiii72, heessam2000, helboy_ali7, hesam tnhay tnha, HICH hich, hp722, icon, iman.1368, iman_tara_125, inana, isaac, is_me, Αzαd, ιllι ғ α я п α z ιllι, janata, javad khan, joojem, just only, K.L, KAKA, Katrin, katrin13, Kiarash, kordavar, KOROSH BOZORG, laila556, LaNTeRn, LeO, lil.wein, lok khosh shans, LORD ArThAs, love-A, love-me, m a h m o u d, M-T, m.kwolf, m.n, m@ryam, Mah Khorshid, Mahdi71, mahnazed, malawane Zebel, Marcopolo, MaRyAm Is DeAd, Maryam1377, mashqedel, masoumeh., masoumeh_3015, maxi7, mehrdad.a, Meisam., melisa78, metanom, meysam.d, mig mig, Mino, Mirgholami, mitra*, moein_mz, mohamad69, mohammad h, mohammad92, Mohsen 68, mohsen b, mohtasham, mostafa_1368, Mot@h@rehh, Mr AliReza, mum, n.one, nabz, nane pari, NARSIS*, nasim-1374, nasim_1374, nastaran123, NAZANIN77, Negar69, niloofarnaz, niloufar 27, NILOUFAR313, nirvana, niyayesh, nobody, Notrika, old_y@s, organoon, OURANUS, P@nisa, P@RIA, PaNjAreH, Pariya, parvaneh92, PATRIN, pejareh, pink panther, poone, poriya, pranses, qahremane perese sine, Radesh_5, rafat, Rahgozar, ramin21, RapSun, rastakhiz, Rayan, RaZoR*, REZA JOON, reza.shams54, rezarezai, roksana902, romina, RoobinaA, S1390, s@eed, S@m!ra, s@mira, SaeeD ToHi, saeed Z, saeedeh, Saeed_258, saeed_naz, saeide, Safir, SaGhi, Sahar, sahar1996, SaHeL, saleh_jafarzadeh, Sam, samira42, samroz, sara, sara13, sara69, sarnaz, sasan34, sasy, SATAN, sej, selia, sepehr2fm, servin, Set@re, shadiiiii, shaghayegh76, shahin_&_FeReshte, SheYda, shokufe, silver girl, Sina haadi, SKYFALL, sofijun, sogand, sogoli, soheil star, sohr@b, sokoot_shab, somic, Son Aryan, soniya, Soror, SOSHA, sweetest, TAK BOY, tak dokhtar, tak pesar, Tak Self, tanhaytanha, tarkan, Tina73, tina74, tinaa, titans, tnhay tnha, Tohid, trOneT, turk kizi, UnForGiv3n, V4I-I!D, Vanoshe, varesh1064, VenooS, venus65, venusian, Violet, webspider, wolfs.city, y@lda, yalqiz, YARAN, YAS, YAS 021, yasi joon, Yasin, yasna, z@hra124, z@hra_f, Zahra*, zahra12, zahra63, Zaytoon, zeinab, zelzeleh, zomorrod, _mohamad, ~ sOuDi ‍~, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش