تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > فرهنگ، هنر و اندیشه > هنرهای تجسمی > مجسمه سازی

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-29-2011   #1
tak pesar
عضو تالار
 

تاریخ عضویت: Mar 2011
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
نوشته ها: 6,843
تشکرهای ایشان: 447
904بار در592پست از ایشان تشكر شده است
tak pesar به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض طرز تهیه خمیر عروسک سازی

توی تایپیک "رو یخچالی های من" دوستان درخواست کرده بودن که طرز تهیه خمیر رو براشون بذارم. از دوستان به علت تاخیر زیاد عذرخواهی می کنم.
مواد لازم:
چسب چوب 1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 پیمانه
کرم مرطوب کننده معمولی 1 قاشق غذا خوری
مقداری گلیسیرین
مقداری وازلین
اول پیمانه ای (مثلا یک لیوان) را که میخواهیم چسب چوب را با آن پیمانه کنیم با گلیسیرین چرب می کنیم تا چسب چوب به آن نچسبد. (بار اول بهتر است با یک پیمانه کوچک مثل استکان کار کنید.)
چسب چوب و نشاسته رو توی یه ظرف یک بار مصرف می ریزیم و به همراه کرم، با قاشق مخلوط می کنیم تا یک دست شود. (خمیر به دست آمده در این مرحله شل است.)
حال کف یک ماهیتابه نسوز را با وازلین چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را درون آن میریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم به صورتی که ضخامت آن حدود یک سانتیمتر شود سپس آن را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
پس از چند دقیقه (یکی - دو دقیقه) روی خمیر حباب های ریزی نمایان می شود. سعی می کنیم با قاشق و به کمک دست خمیر را وارونه کنیم . اگر خمیر هنوز از جایش بلند نمی شود کمی دیگر صبر کنید تا سفت تر شود. (موقع وارونه کردن خمیر، اگر مقداری از خمیر به ماهیتابه چسبیده باشد (ته دیگ) باید جدا شود. )
سمت دوم را نیز به همین ترتیب می پزیم. (سمت دوم زودتر از سمت اول پخته می شود.)
بعد از اینکه احساس کردید خمیر سفت شده و دیگر به دست نمی چسبد آن را از تابه بیرون می آوریم و کمی با دست ورز می دهیم ( در این مرحله دستتون ممکمه سرخ بشه) و درون یک پارچه تمیز که مطمئنیم رنگ پس نمی دهد قرار می دهیم تا کمی حرارتش گرفته شود. سپس یک کیسه فریزری را با وازلین چرب می کنیم و خمیر را در حالی که هنوز حرارت دارد درون یخچال می گذاریم.
پس از 2 ساعت خمیر آماده است.
فقط یک نکته دیگه مونده، اونم اینه که ماهیتابه ای رو که استفاده می کنید دیگر برای مصرف غذایی مناسب نیست و سعی کنید از ماهیتابه ای استفاده کنید که دیگر برای غذا درست کردن از اون استفاده نمی کنید.
tak pesar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
یک کاربر از پست مفیدtak pesarتشکر کرده است:
Sponsored Links
پاسخ

برچسب ها
1, 18, 2, 8, 88, com, gif, h, قرار, لازم, من, مناسب, موقع, مخلوط, مرحله, مرطوب, مصرف, معمولی, نمی, چند, چوب, نکته, چرب, نسوز, همین, همراه, هنوز, های, وارونه, یکی, یخچالی, کف, کمک, کنم, کننده, کنیم, کنید, که, کوچک, کیسه, کار, کردن, کرده, کردید, گرفته, پشت, آماده, آمده, آن, این, اینکه, اگر, احساس, از, استفاده, بلند, به, بهتر, بودن, بیرون, با, باید, بار, باشد, برای, تمیز, تهیه, تایپیک, تاخیر, جدا, حباب, حدود, خمیر, دقیقه, دهیم, دهد, دوم, دوستان, دیگه, دیگر, دارد, درون, درخواست, درست, دست, ذرت, رنگ, رو, روی, زودتر, زیاد, سازی, ساعت, سرخ, شل, شود, شده, صاف, ضخامت, طرز, ظرف, علت, عذرخواهی, عروسک, غذا, غذایی


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 4
baran 2, selia, tak pesar, venus65
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 07:03 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.8
.Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd

Free Persian Language By Persian Forum Ver 3.0
« ثبت شده در پایگاه ساماندهی وزارت ارشاد »
مسئولیت متون درج شده در این پایگاه اینترنتی، بر عهده ی نویسنده ی آن می باشد.