![]() |
|
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو تازه وارد
![]() |
در دوران ابتدایی ما تو یکسری برگه امتحانی انشا مینوشتیم.
موضوعات جالبی برای انشاها مطرح میشد. بهترین موضوع انشایی که برای شما مطرح شده چی بوده؟ شما بهترین انشایی که نوشتید چی بوده؟ . . . . . . در ضمن به انشای این کودک عزیز ما چند میدین؟ __________________ ویرایش توسط sara : 05-24-2011 در ساعت 09:33 دلیل: عدم نمایش تصویر |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#2 |
|
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2011
تشکرهای ایشان: 7,966
2,320بار در1,027پست از ایشان تشكر شده است
|
در هر زمان یک سری موضوعات کلیشه ای است که همه ی معلمان و دبیران ، مجبور به اطاعت از آن هستند و معمولاً اختیاری از خود در مورد موضوعات ندارند . در زمان ما هم بهترین موضوع انشاء « فواید گوسفند » بود که من یادمه از همه ی بچه ها بهتر مینوشتم . هر چند که بچه ی شهر بودم و از گوسفند سر رشته ای نداشتم . اما از بس که از همان سال دوم ابتدایی همین موضوع را نوشته بودیم ، تقریباً میشه گفت که همگی خوب می نوشتیم . به غیر از چند نفر که آنها هم خودشان با گوسفند تفاوت چندانی نداشتند .
|
|
|
#4 |
|
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() |
دوران ابتدایی فقط این یادمه که علم بهتر است یا ثروت...؟
اما دوران راهنمایی یادمه ی موضوع تحت ویرانی بم بهمون دادند که وقتی سر کلاس میخوندمش همه اشک میریختن. منم عاشق انشا بودم. همیشه واسه یه موضوع چندین انشای متفاوت مینوشتم.
|
|
| یک کاربر از پست مفیدghorb@tتشکر کرده است: |
|
|
#5 |
|
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2011
تشکرهای ایشان: 3,147
3,059بار در1,215پست از ایشان تشكر شده است
|
نامه ای به امام رضا(ع)
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, 3, 4, 6, 62, «, », b, ba, ce, com, em, gif, h, icon, ir, item, فقط, فواید, من, مورد, موضوع, موضوعات, میشه, میشد, ما, متفاوت, مجبور, مطرح, نفر, چند, چندین, چه, نوشته, چی, نامه, ندارند, همه, همین, همیشه, همگی, همان, هیچ, ها, هر, هستند, وقت, وقتی, واسه, یه, یک, یکسری, کلاس, که, کودک, گفت, گوسفند, ], ،, ؟, آن, آنها, اما, امام, انشا, انشاء, ای, این, از, است, اشک, اطاعت, بم, بچه, به, بهتر, بهترین, بود, بودم, بودیم, بود؟, برگه, برای, بس, تفاوت, تو, تحت, ثروت, جالبی, خوب, خود, خودشان, دوم, دوران, دوست, دادند, در, راهنمایی, رشته, رضا, زمان, سال, سر, سری, شما, شهر, شده, ع, علم, عاشق, عزیز, غیر |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 6
|
|
| adriana13, arash86, ghorb@t, organoon, sara, Tak Self |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|