![]() |
|
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
اقاقیا: عشق نهانی - عشق پاک گل مروارید:خدا حافظی - دوستی صادقانه لادن:میهن پرستی - پیروزی - غلبه – فتح گیاه بامیه:زیبا یی و لطافت گل آفتابگردان : ستایش - غرور – پرستش گل صورتی:عشق گل رز صورتی : قدردانی ، وقار ، ستایش همدلی ، لطافت ، شادکامی ، باور کن تو خیلی دوست داشتنی هستی گل کاملیا صورتی : در آرزوی تو هستم گل نرگس:غرور . زیبایی گل نرگس زرد : احترام ، جوانمردی ، تا زمانی که تو در کنار من هستی خورشید بر من خواهد تابید گل حسرت:امید گل رزماری : یادآوری ، خاطرات ، یادگاری ![]() بنفشه: اندیشه های ناگفته- سفر- "سفر بخیر" -پاکدامنی فروتنی. تواضع رزسرخ:زیبایی محصورکننده سنبل آبی:وفاداری لاله: عشق - عاشق تمام عیار - "باورم کن -زرق و برق حسن یوسف:رشادت "پا مچال :ابتدای جوانی - "بدون تو قادر به زندگی کردن نمیباشم گل یاسمن : شادی ، شیرینی ، دلپذیری وقار گل میخک : شیفتگی ، عشق زن ، ستایش ، بله یاسمن زرد: شادی یاس ارغوانی:عواطف عشق همیشه بهار: خاطره ی فراموش نشدنی داوودی : دوستی - حقیقت ، تو دوست فوق العاده من هستی داوودی قرمز: من عاشقت هستم شب بوی زرد: وفا داری و صمیمیت در دوران مصیبت مروارید: دوستی صادقانه غنچه رز: نماد پاکی و زیبایی-جوانی-عشق نوپا یک شاخه گل رز: سادگی-سپاسگزاری-عشق تازه یک شاخه گل رز سرخ: "دوستت دارم- سادگی ، سپاسگذاری-عشق تازه رزسفید عروس: عشق مبارک و فرخنده رز قرمز سیر: سوگواری رز سیاه: مرگ ترکیبی از رز سفید و سرخ: اتحاد-سازش رز کاملا شکفته: "من متعهد به تو هستم"-"هنوز دوستت دارم دسته گل رز: قدردانی دسته گل رز کوچک: "من به یاد تو هستم رز نارنجی: اشتیاق-شیفتگی-آرزو رز بنفش: عشق در نگاه اول رز سرخ: عشق بی ریا-زیبایی-شجاعت- احترام-تبریک-دوستت دارم "رز سفید: پاکی-معصومیت-راز-سکوت-فروتنی-احترام- "عشق من به تو عمیق و خالصانه است رز صورتی: قدردانی- "متشکرم" وقار-ستایش-همدلی-لطافت شادکامی- "باورم کن" - "تو خیلی دوست داشتنی هستی" گل رز زرد : شادمانی ، رفاقت ، شوق ، حسادت ، آغاز دوباره -فراموش نکن – معذرت می خواهم ارکیده : محبت و زیبایی - عشق آفتاب گردان : درخشنده ترین ستاره بودن - پاکی و بی گناهی زنبق و سوسن : خلوص و دوست داشتنی بودن گل مریم : لذت – عشق - دوست داشتن گل نیلوفر آبی : حقیقت گل سوسن سفید : دوشیزگی ، پاکی میخک: شیفتگی - عشق زن - ستایش کاکتوس: پایداری – استقامت پیچک: عشق - صداقت - وفاداری قاصدک: وفاداری - خوشبختی - صداقت - پیام آور عشق نسترن: آرزو - همدلی - دوستم داشته باش اطلسی: شرم - ازدواج فرخنده یاسمن: شادی - شیرینی - دلپذیری - وقار رزماری: یادآوری - خاطرات - یادگاری گل مروارید: خدا حافظی شکوفه ی پرتغال:خلوص و دوست داشتن گل برف:پاکی خشخاش قرمز:تسلی، دلداری بگونیا: هشدار کاملیا صورتی:در آرزوی تو هستم کاملیا قرمز: عشق تو همچون آتشی در قلب من است کاملیا سفید: تو در خور پرستشی فراموشم نکن: خاطرات گذشته- عشق ناب گلایل: ستایش - صداقت - "به من فرصت بده زنبق: اندوه - تاسف آنتوریوم: عاشق مرغ بهشتی: شکوه – عظمت گل نسترن : آرزو ، همدلی ، دوستم داشته باش گل سرخ: عشق بی ریا-زیبایی-شجاعت-احترام-تبریک- دوستت دارم گل صدتومانی:حیا یچ امین الدوله:صمیمیت یاسمن زرد:شادی مرغ بهشتی: شکوه – عظمت مریم: لذت از زندگی عاشقانه و صداقت در عشق
|
| Sponsored Links | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| #, *, **, 000, 3, 30, 50, 6, af, –, b, ce, com, google, j, فوق, فتح, فراموش, فرصت, قلب, قادر, قدردانی, قرمز, لاله, لذت, من, مبارک, محبت, مروارید, مریم, مرگ, مرغ, معنی, معذرت, نکن, نگاه, ناگفته, ناب, نارنجی, نشدنی, همیشه, هنوز, های, یوسف, یی, یک, کن, کنار, که, کوچک, کاملا, کردن, گل, گل نرگس, گلها, گیاه, گذشته, پیام, پیروزی, پایداری, پاک, پرتغال, پرستی, ], ،, آبی, آغاز, العاده, امین, اندیشه, اول, اتحاد, احترام, ازدواج, اسم, است, اطلسی, بنفشه, بهار, بوی, بودن, باور, ببینین, بخیر, بده, بدون, بر, برف, برق, تمام, تو, تاج, تبریک, ترین, ترکیبی, جوانی, جالبه, حقیقت, حسن, حسادت, خواهم, خواهد, خورشید, خوشبختی, خیلی, خاطره, خاطرات, خدا, خشخاش, دوباره, دوران, دوستی, دوستت, دیوانگی, دارم, داشتنی, داشته, دسته, راز, رز, زمانی, زندگی, زیبا, زیبایی, زرد, سفر, سوسن, سیاه, سیر, سکوت, ستاره, شیرینی, شکوه, شاخه, شادمانی, شادی, شادکامی, شب, صداقت, عمیق, عیار, عاشق, عاشقانه, عروس, عشق, عشق من, غلبه |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 6
|
|
| fardin75, Kiarash, mohsen b, S@har, samin 65, sogand |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|