![]() |
|
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() |
شرکت مهندسی ادسافت پس از سالها فعالیت پیرامون بومی سازی و شمسی کردن تاریخ مجموعه آفیس و بر اساس تجربیات فراوان شرکت در این ضمینه نرم افزار راه کار فارسی Microsoft Project 2007 را ارائه می دهد.
محصول Edeta اولین و کاملترین مبدل تاریخ شمسی و فارسی ساز Microsoft Project 2007 می باشد. این مبدل بسیار قدرتمند پشتیبانی تاریخ و تقویم شمسی را در نمودار ها, گزارشات, فیلد های تاریخ و تقویم Microsoft Project را مهیا می سازد، علاوه بر این امکانات تایپ صحیح فارسی و چاپ صحیح را در پراجکت ممکن می سازد. توسط این نرم افزار به راحتی استفاده از تاریخ میلادی می توان از تاریخ و تقویم هجری شمسی در مایکروسافت پراجکت استفاده نمود. یکی از مهمترین مزیت های این نرم افزار پشتیبانی از فایل های پروژه که توسط نسخه های قدیمی تر مایکروسافت پراجکت ایجاد شده اند می باشد. از دیگر مزیت های این محصول مهیا ساختن صدور گزارشات بهمراه تاریخ شمسی به محصولات دیگر مجموعه آفیس از جمله Excel و Visio است. مهمترین دلیل اینکه این نرم افزار بسیار قدرتمند تمامی بخش های مایکروسافت پراجکت را به هجری شمسی تبدیل می کند و سازگاری کامل با با این برنامه و ویندوز دارد اینست که این برنامه یک Add-On نمی باشد تا محدودیتی در عملکردش داشته باشد و همچنین فایل های سیستمی یا فایل های برنامه را تغییر نمی دهد و بهمین دلیل برنامه ای بسیار سازگار با پراجکت و ویندوز می باشد قابلیت های ویژه بشرح زیر میباشد . تاریخ و تقویم هجری شمسی در تمام بخش های Microsoft Project 2007 قابل نصب بر روی انواع سیستم عامل های ویندوز از جمله ویندوز Vista سازگاری کامل با نسخه های دیگر Microsoft Project سازگاری کامل با Microsoft Project Server سازگاری کامل با محصولات دیگر آفیس نصب آسان و سریع و امکان حذف گزینه های انتخابی امکانات فارسی از قبیل تایپ راست به چپ و اعداد فارسی انتخاب تاریخ در تمام بخش های پراجکت به کمک تقویم هجری شمسی که در کنار فیلد های تاریخ قرار دارد انتخاب قالب های مختلف تاریخ هجری شمسی ارتقاع Microsoft Project 2007 یا نصب Service Pack بدون اختلال در کار مبدل تاریخ امکان صدور گزارشات به هرماه تاریخ هجری شمسی از پراجکت به Excel 2007 و Visio 2007 راهنمای استفاده از برنامه : فعال کردن تاریخ هجری شمسی در Microsoft Project 2007 [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] تنظیمات تاریخ و زمان [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] مروری بر Microsoft Project 2007 و امکانات جدید این محصول [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] دانلود: [نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ] کرک: http://www.mediafire.com/?5mdymgw1sp2
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#2 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010
تشکرهای ایشان: 0
2بار در 1 پست از ایشان تشكر شده است
|
سلام
پس چرا این برنامه edeta پس از کرک کردن اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر در روش اجرا و کرک کردن نکته ای وجود داره بگید لطفا؟ یا بدون کرک حداقل کلید و نام بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
| این2کاربر از mahsa.s بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند |
|
|
#3 | |
|
عضو ویژه
نقل قول:
دوست عزیز، کسانی که دانلود کردن هیچ مشکلی نداشتن.از چند نفرم پرسیدم گفتن مشکلی نیست.متاسفانه من خودم از این برنامه استفاده نکردم تا قدم به قدم شما رو راهنمایی کنم ولی از دوستانی که این برنامه رو دانلود و استفاده کردن خواهشمندم اگه نکته ای برای کرک کردن برنامه وجود داره اینجا بگید
|
|
| یک کاربر از پست مفیدhp722تشکر کرده است: |
|
|
#5 |
|
عضو ویژه
دوستان صبرکنید تا من یه کرک یا سریال جدید برای این برنامه پیدا کنم.پیدا کردم اینجا لینک دانلودش رو میذارم
|
|
|
#6 |
|
عضو ویژه
اینم کرک و سریال این برنامه.ببخشید دیر شد.پیدا کردنش واقعا سخت بود:
[نمایش لینک، فقط برای اعضای سایت امکان پذیر است. ]
|
|
|
#7 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: May 2010
تشکرهای ایشان: 6
2بار در 1 پست از ایشان تشكر شده است
|
|
|
|
|
| این2کاربر از fixxxer بخاطر پست مفیدشان تشکر کرده اند |
|
|
#8 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
0بار در0پست از ایشان تشكر شده است
|
بچه ها من خیلی از کامپیوتر سر در نمیارم از من سریال می خواد چه کار باید بکنم خیلی گیرم خواهش می کنم کمکم کنید
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010