تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > موضوعات عمومی > خانواده و زندگی > آشپزی

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-02-2012   #1
Zahra*
عضو ویژه
 
Zahra* آواتار ها
 

تاریخ عضویت: Jan 2012
محل سکونت: KeRmAnShAh
نوشته ها: 9,596
تشکرهای ایشان: 10,333
10,323بار در3,733پست از ایشان تشكر شده است

صندوق مدال ها

Post بورک اسفناج

یک غذای گیاهی برای روزهای جشن و مهمانی هاي شما

خمیربورک

-------------
:
آرد تقریبا 500 گرم - شکر برای ور آمدن خمیر مایه 1قاشق مرباخوری - نمک باندازه نوک قاشق چایخوری - خمیر مایه 20گرم (2قاشق غذاخوری ) تخم مرغ 2 عدد - شیر ولرم نصف پیمانه - کره آب شده یا روغن مایع 100 گرم

طرزتهیه : آرد و نمک و شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و روغن و تخم مرغ و شیرولرم را اضافه میکنیم و کمی ورز میدهیم تا خمیر صاف و یکدست شود . خمیر را 20 دقنقهمیگذاریم تا استراحت کند
.

مایه داخل بورک
:
سویا ( بطریقی که قبلاگفته شد می جوشانیم ) - پیاز داغ - نمک و فلفل - اسفناج خرد شده پخته شده - سبزیجاتمعطر تازه یا خشك . پینر پیتزا در صورت دلخواه


طرز تهیه : سویا را با پیازداغ تفت داده و نمک و فلفل میزنیم و سپس اسفناج پخته شده و سبزیجات معطر را به آناضافه میکنیم . و میگذاریم که سرد شود . در صورت دلخواه میتوان از فلفل قرمزاستفاده کرد که بهتر است کمی تند شود . در غیر اینصورت میتوان آنرا با سس کچاپ تندمیل کرد
.

حالا خمیر را باز میکنیم و مایه سرد شده را روی خمیر میمالیم ودر صورت مصرف پنیر آنرا روی مایه میریزیم و سپس آنرا بصورت رول در میاوریم و آنرادر یک ظرف نسوز میگذاریم و روی آنرا کمی زرده و شیر میمالیم و کمی کنجد و سیاهدانهمیپاشیم . در فر داغ بمدت 20-30 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود
.
نوش جان .
بورگ ( نوعي بورگ با گوشت
)


مواد لازم برای خمير
:
------------------------------
آرد گندم( مخصوص کيک ) 5/2 ليوان

ماست 2/1 ليوان

روغن مایع 2/1 ليوان

سرکه 1 قاشق چايخوری

آببه مقدار لازم

نمک به مقدار لازم
-

برای داخل بورک
:
-----------------------
روغن مایع 3/1 ليوان

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پياز 1 عدد متوسط

جعفری 3-2 قاشق غذاخوری خرد شده

نمک و فلفلسياه به مقدار لازم


برای روی بورک
:
--------------------
زردهتخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 2-3 قاشق غذاخوری


چگونگی تهیه

-------------------

آرد را الک کنيد . ماست ، روغن و سرکه و نمک و آبرا به آرد اضافه کنيد و خمير درست شده را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد . خمير رابه تکه هايي به اندازه تخم مرغ تقسيم کنيد . به کمک وردنه هر تکه را به قطر 3-2ميلي متری پهن کنيد
.
سپس آن را به چهار قسمت تقسيم کنيد . روی خميرها را چربکنيد . پياز را رنده کرده با روغن تفت دهيد . گوشت را به پياز اضافه کنيد و به تفتدادن ادامه دهيد . گوشت که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنيد – در آن جعفری ، نمک وفلفل بريزيد
.

از اين مايه گوشتی تقريبا يک قاشق غذاخوری لبه خمير قراردهيد سپس آن را لوله کنيد و درو خودش به صورت حلزون بپيچيد . سيني را چرب کنيدبورک ها را داخل سيني بچينيد . زرده های تخم مرغ را هم بزنيد و 2-3 قاشق غذاخوریروغن به تخم مرغ اضافه کنيد و روی بورکها بماليد . در دمای 180 درجه سانتي گراد فرقرار دهيد به مدت زمان 40-50 دقيقه بپزد .
__________________






Zahra* آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
Sponsored Links
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 1
Zahra*
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 09:21 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.8
.Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd

Free Persian Language By Persian Forum Ver 3.0
« ثبت شده در پایگاه ساماندهی وزارت ارشاد »
مسئولیت متون درج شده در این پایگاه اینترنتی، بر عهده ی نویسنده ی آن می باشد.