![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#881 |
نام کاربری قبلی : D@Ni23
|
![]()
نمیدونم.....................
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#882 |
سرپرست تالار
![]() |
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
اخراجی
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2014
|
![]()
به اینکه خدا نكند چيزي در آدم بميرد.
خدا نكند كه زندگي آدم كمرنگ شود. چيزي كه هست، رغبت نمي كني بپوشيشان! هي نگاهشان مي كني و مي گويي نه! امروز نه. آدم براي خوشحال بودن هم بايد حال داشته باشد. آدمي كه شال سبز و مانتوي قرمز مي پوشد بايد بخندد. بايد لبخند بزند. اگر اينطوري نباشد مي شود آدم گند دماغي كه يا مي خواهد الكي ديده شود يا پز روشنفكري دارد خفه اش مي كند! آدم بايد بداند كه رنگ يعني چه! آدم بايد دلش بكشد كه شلوار زرشكي داشته باشد. آدم بايد بفهمد خدا چرا رنگ را خلق كرد |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]()
به اینکه اگر بتوانی دلی را بدست بیاری ، خوشحالش بکنی
چقدر لذت بخش است من امشب دو تا دل را خوشحال کردم دل دو تا دختر جوانی که آرزوها دارند به سر ![]()
![]() |
#885 | |
عضو ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2012
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ها ! بله! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#886 |
اخراجی
|
![]()
به این فکر میکنم که گویا پیرزن جوالدوز به دستی , درونم زیست می کند، که هر از گاهی بیدار می شود و می افتد به جانم.
آنقدر جوالدوزش را در جگرم فرو می کند که چیزی شبیه فریاد تا زیر گلویم بالا می آید، دهانم را باز می کنم اما به جای اینکه فریاد بزنم نفس عمیقی می کشم و فریادم را فرو می دهم. ولی پیرزن خستگی ناپذیر است و دوباره دست به کار می شود و من مقاومت می کنم. سعی می کنم این فریاد را درونم نگه دارم. +ویرایش شد |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]()
چشمان شما ، همیشه زیبا و روشن
![]() ![]() ها ! بله ! ![]() ![]()
![]() |
#888 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
امروز تو خیابون بودم صحنه ای دیدم که به عمق جهالت مردم پی بردم و ارزو میکردم کاش کور بودم و چنین صحنه های رقت انگیزی نمیدم به این فکر میکردم این جهالت تا کی میخواد ادامه داشته باشه این همه سال بس نبود که مردم عین کبک سرشونو کردن زیر برف:l
![]() |
![]() |
#889 |
اخراجی
|
![]()
به لیست کتاب های نخوانده
به "مسیح بازمصلوب" نیکوس کازانتزاکیس. هیچوقت کامل نخواندمش و چند صفحهای را لایی کشیدم تا برسم به آخرش. آنقدر عذابم داد که تصمیم بگیرم دیگر هیچ کتابی از کازانتزاکیس را نخوانم. |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
همچنان به جهالت مردم که به خاطر خرافات ها چه خفت ها که نکشیدن
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |