تالار گفتمان نبض فردا  

بازگشت   تالار گفتمان نبض فردا > موضوعات عمومی > تفریحگاه

اطلاع رسانی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-17-2015   #641
organoon
مدیر ارشد

organoon آواتار ها

صندوق مدال ها

جای همه شما خالی

دو دقیقه پیش رفتم به سال 2010

نبض تازه تأسیس شده بود

هیشکی نبود

ادمین تنها بود

با یک زیر پیراهن و یک تک پوش

داشت توی نبض میچرخید واسه خودش

منو که دید از خجالت آب شد

گفتم به جای آب شدن

بهتر نیست این نبض را آپ دیت کنی

گفت : برو گم شو بابا

سرت بوی قرمه سبزی میده ؟

میخای قرمزت کنم ؟

براش شکلک در آوردم و گفتم : قرمزته

فکر کنم خوشش نیامد

احتمالاً باید میگفتم : مشکیته

حتم دارم این یکی دیگه ارسال نمیشه

آخه دعاش نکردم هنوز
قدیمی 10-18-2015   #642
organoon
مدیر ارشد

organoon آواتار ها

صندوق مدال ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط H4maN نمایش پست ها
جای من.....

آره به جان خودت . چشم درشت زشت .

جای همه بچه های خوب نبض خالیست .

یه جورایی دلم لک زده برای کلی دعوا

کسی نیست آیا ؟
قدیمی 10-19-2015   #643
KOROSH BOZORG
سرپرست تالار

KOROSH BOZORG آواتار ها

KOROSH BOZORG به Yahoo ارسال پیام

فقط نرگس...

به یاد تیمسار داریوش ضرغامی
و تکاور بی سر محمدرضا مرادی
و به یاد شهریار شفیق فرمانده خوشنام نیروی دریایی
یادشان تا ابد گرامی باد
KOROSH BOZORG آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-20-2015   #644
Tiyam_F7777777
نام کاربری قبلی : D@Ni23

Tiyam_F7777777 آواتار ها

صندوق مدال ها

جای خودم خیلی خالی بود
قدیمی 10-21-2015   #645
KOROSH BOZORG
سرپرست تالار

KOROSH BOZORG آواتار ها

KOROSH BOZORG به Yahoo ارسال پیام

نرگس و یاس و عفی و سینا و هامان و به طرز فاجعه باری وارنینگ نیستش کمی بخندیم:l

به یاد تیمسار داریوش ضرغامی
و تکاور بی سر محمدرضا مرادی
و به یاد شهریار شفیق فرمانده خوشنام نیروی دریایی
یادشان تا ابد گرامی باد
KOROSH BOZORG آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
#, (, ), 1, 10, 12, 120, 13, 138, 14, 15, 16, 160, 17, 18, 19, 2, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 29, 3, 30, 34, 35, 36, 37, 38, 385, 4, 40, 41, 42, 43, 47, 48, 5, 52, 6, 60, 62, 7, 70, 72, 74, 79, 8, 80, 82, 85, 87, 88, 9, 93, 98, ;, a, admin, b, black, blue, com, d, devil, e, f, ghostvirus, gorgeous, h, hp, k, lovely, mooshoolina, nabzefarda, pat, pink, sara, فقط, فكر, فکر, فاميل, فروم, فرياد, فریاد, فردا, فعال, فعالیت, قهرمان, قبل, قبول, قد, قديم, قديمي, قدیمی, كم, كه, كي, كرد, لك, ملا, من, منم, منو, مهدی, موفق, موقع, موضوع, می, میگه, میخواد, میزنم, ما, محمد, محترم, مدير, مدیر, مروارید, مستر, مسخره, مشاهده, مشخصه, مشغول, معلوم, نفر, نفری, نمی, نمیاد, نمکی, چند, چه, چهار, چون, چی, چیه, نیس, نگه, نبض, نبض فردا, نداره, چرا, نظر, هفته, هم, همه, همون, همین, همیشه, هنوز, هیچ, هیجان, ها, هاي, های, هایی, هادی, هر, هست, هستم, هستش, و, وقت, وقتی, ولي, ولی, ويروس, ویژه, ویروس, واسه, وطن, يه, يا, يعني, یه, یک, یکم, یکی, یا, یاد, یازدهم, یاس, کم, کن, کنم, کنه, کنیم, کنکور, کنکوری, که, کی, کار, کاربرای, کردم, کس, کسی, گفت, گفتم, گفتی, گل, گی, گراش, پنجره, پول, پیدا, پر, پس, پست, پسر, پشت, virus, ], ؛, ؟, ؟؟؟, آب, آخه, آدم, الان, البته, امور, اميد, اما, امام, امتحان, اچ, انگار, انجمن, اول, اومدم, اون, اونايي, اونایی, اوباش, اين, اينكه, اينجا, این, اینو, اینکه, اینجا, اگه, ابی, احمد, احساس, اخر, ادمین, ادغام, ارجمند, از, اسم, است, اصلا, اعضاي, بلك, بلک رز, بلال, بچه, به, بهمن, بهش, بود, بودند, بياد, بيشتر, بیکار, بیا, بیان, بیاد, بگم, با, بالای, بالایی, بام, باور, بايد, بابا, باحال, بار, باران, باز, بازم, باش, باشم, باشه, باشد, ببینیم, بخونین, بده, بدبخت, بره, برو, برگشته, برا, براي, برای, براش, بزن, بزرگ, بعد, بعدیت, تموم, تمام, تمامی, تنگ, تهی, تهدید, تو, توجه, توضيح, تکواندو, تا, تاپيك, تبریک, تحویل, تحریم, تذکر, تر, جنازه, جون, جواد, جا, جالبه, جان, جاي, جای, جات, جدا, حق, حلال, حمید, حال, حالا, حالتو, حامد, حاضر, حذف, حرف, حرص, حضرت, خونه, خواهد, خوب, خود, خودم, خودمو, خودت, خودش, خوردن, خوش, خوشحال, خيلي, خیلی, خیر, خالي, خالی, خانم, خانوم, خاتون, خاطر, خاطره, خاطرات, خبر, خبری, خدمت, خدا, دل, دلم, دلیل, دو, دوباره, دوست, دوستان, دي, ديگه, دی, دیگه, دکستر, داد, دارم, داره, داری, داشتن, داشته, در, درس, دعای, رفت, رفته, رو, روح, روز, رایانت, راست, رز, رسيدن, رسیدگی, رشته, زمان, زنده, زهرا, زود, زير, زیر, زده, سكوت, سلام, سه, سکوت, سکوت شب, سال, سالها, سايت, سایت, سارا, سر, سرباز, سرش, شما, شه, شهاب, شوک, شاید, شاد, شاداب, شب, شبه, شد, شده, شده؟, شدت, صبح, صد, ع, عنوان, عینک, عاقبت, عج, عزيز, عزیز, غریبه

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

(View-All تعداد کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 125
* Zeus *, */\/!€$o)-(*, *samira*, *y@lda*, .:SAYED:., .PARNAZ., /\/!€$O)-(, 100af, abc, abolfazl74, Admin, adriana13, Ali, amir020, Antirium, aqa mohem, Atash, aTiSh, bache kord, bati gol, Biker Boy, Black Rose, d@rya, dajes, danger2, eem, Erika, estela, Ex!R, f10, Fanoos 941, Fertax, gandom, h.a, H4maN, HADISE, Hanieh, helboy_ali7, house24, I am piano, inana, ιllι ғ α я п α z ιllι, katrin13, kerekht, Kiarash, kimiyakhanom, KOROSH BOZORG, LORD ArThAs, m a h m o u d, M e L i N a, m.r.f, m@ryam, maari, Mah Khorshid, mahnazed, MaRyAm Is DeAd, Masoum, masoumeh., Meisam., metanom, mohamad69, m_ahmad_b, n!Na, n.one, NARGES_20, NARSIS*, Negar69, niloofarnaz, Notrika, ONLY-SS, organoon, P@nisa, Pariya, parvaneh92, pink panther, poone, qahremane perese sine, raha20, REZA JOON, SaeeD ToHi, saeed_naz, Safir, Sam, samira42, sana..., sara, sara13, SATAN, selia, shahab73, shahin_&_FeReshte, SheYda, sofijun, sogand, soha71, sokoot_shab, somic, SoN!A, Soror, sun-boy, t@h@b@d, tabasom*, taekwondo_gerash, TAK BOY, tak dokhtar, tak pesar, Tak Self, tapesh, tarkan, Tina73, tina74, Tiyam_F7777777, tyson, VenooS, venus65, voroojak, yalqiz, YARAN, yasi joon, zahra12, zahra63, Zaytoon, zelzeleh, ~ sOuDi ‍~, ~ֆαƦα~
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش