![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#641 |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]()
جای همه شما خالی
دو دقیقه پیش رفتم به سال 2010 نبض تازه تأسیس شده بود هیشکی نبود ادمین تنها بود با یک زیر پیراهن و یک تک پوش ![]() داشت توی نبض میچرخید واسه خودش منو که دید از خجالت آب شد ![]() گفتم به جای آب شدن بهتر نیست این نبض را آپ دیت کنی گفت : برو گم شو بابا سرت بوی قرمه سبزی میده ؟ میخای قرمزت کنم ؟ ![]() براش شکلک در آوردم و گفتم : قرمزته ![]() فکر کنم خوشش نیامد احتمالاً باید میگفتم : مشکیته حتم دارم این یکی دیگه ارسال نمیشه آخه دعاش نکردم هنوز ![]()
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#642 |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]() آره به جان خودت . چشم درشت زشت . ![]() جای همه بچه های خوب نبض خالیست . ![]() یه جورایی دلم لک زده برای کلی دعوا ![]() کسی نیست آیا ؟ ![]()
![]() |
#643 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
فقط نرگس...
![]() |
![]() |
#644 |
نام کاربری قبلی : D@Ni23
|
![]()
جای خودم خیلی خالی بود
![]() |
#645 |
سرپرست تالار
![]() |
![]()
نرگس و یاس و عفی و سینا و هامان و به طرز فاجعه باری وارنینگ نیستش کمی بخندیم:l
![]()
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
صندلی داغ این هفته با فریاد | Antirium | صندلی داغ | 283 | 03-28-2012 12:48 |
محسن یگانه: یا این مصاحبه را نخوانید، یا تا انتها بخوانید! | Atash | اخبار فرهنگی | 1 | 01-22-2012 10:18 |
عمو پورنگ بمیرد شما راحت میشوید؟! | .:SAYED:. | تلویزیون | 0 | 02-11-2011 11:22 |
مصاحبه با ویدا امانی ، مهندس ارشد کمپانی های Adobe و Apple | Admin | اخبار آی تی IT | 2 | 09-07-2010 02:31 |
افشاگری های مجاهد خذیراوی بعد از 10 سال در رابطه با پارتی شبانه ای که در آن دستگیر شد | PaNjAreH | فوتبال ایران | 0 | 06-26-2010 03:24 |