![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
سرپرست تالار
![]() |
![]() نقل قول:
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#352 | |
مدیر کل
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
![]() |
![]() نقل قول:
خوش اومدی به خونه ی خودت ![]() ما هم خیلی خوشحالیم که دوستان قدیمی رو داریم می بینیم. امیدوارم روزی دوباره جامعه های مجازی کلاسیک زنده و فعال بشن ![]() هر کجا هستید شاد باشید و پیروز
![]() |
![]() |
#353 | |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
مرسی از شما که دوباره سایت رو راه انداختین که مرور خاطراتی بشه خودم شخصا لذت بردم از اینکه نبض دوباره نبضش میزنه ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
- آرزوت چیه
+زیربارون بغلت کنم،توچی؟ - بارون بباره |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
چه حس خوبیه مثل قدیما اینجا پست بزاری
همین که یادمون نرفته چجوری پست بزاریم خداروشکر میکنم ![]() انجمن و تالارگردی باورکنید بهتر از سایر شبکه های اجتماعی هست اینجا همه همدیگرو میشاختیم و همیشه باهم بودیم |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
من..
سختۍکشیدنکنارکسۍکہ دوسشدارمروترجیحمیدم... !♥️
![]() |
#358 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
هر که عیب دگران پیش تو آورد و شمرد
بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد... 01/02/03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2022
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
* Zeus *, *amir*, *y@lda*, .:f@rid:., .:SAYED:., aavaa, abolfazl74, Admin, afsane, amoo joon, Atash, Ayl@r, baran2, bati gol, Behnaziiii, d@rya, dorna, eem, ELiiii, estela, Ex!R, fardin75, Farshad TL, ggi, golbahar, H4maN, I am piano, inana, ιllι ғ α я п α z ιllι, just only, KalameZiba, katrin13, KOROSH BOZORG, lil.wein, M e L i N a, maari, Mino, MNS, mohamad69, mohsen b, Mr AliReza, n-m-b, nabz, nane pari, Negar69, neushaLOVES1D, nirsan, niyayesh, oOo FaTeMeH oOo, organoon, P@RIA, Paniz69, parvaneh92, qahremane perese sine, Radesh_5, raha20, Rahgozar, raze eshgh, S@m!ra, Saeed_258, saeide, Sahar, Sami2s, sara, sara13, selia, setayesh7, sh@gh@yegh, shaghayegh76, shahab73, Shekast khorde, Sheyda+, SnOw DrOp, sofijun, Son Aryan, tabasom*, tanhaytanha, Tina73, tina74, UnForGiv3n, Vanoshe, venus65, y@lda, yasi joon, zahra63, _melisa78, ~ sOuDi ~, ~ֆαƦα~ |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|