![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
سرپرست تالار
![]() |
![]() نقل قول:
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#352 | |
مدیر کل
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
![]() |
![]() نقل قول:
خوش اومدی به خونه ی خودت ![]() ما هم خیلی خوشحالیم که دوستان قدیمی رو داریم می بینیم. امیدوارم روزی دوباره جامعه های مجازی کلاسیک زنده و فعال بشن ![]() هر کجا هستید شاد باشید و پیروز
![]() |
![]() |
#353 | |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
مرسی از شما که دوباره سایت رو راه انداختین که مرور خاطراتی بشه خودم شخصا لذت بردم از اینکه نبض دوباره نبضش میزنه ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
- آرزوت چیه
+زیربارون بغلت کنم،توچی؟ - بارون بباره |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
چه حس خوبیه مثل قدیما اینجا پست بزاری
همین که یادمون نرفته چجوری پست بزاریم خداروشکر میکنم ![]() انجمن و تالارگردی باورکنید بهتر از سایر شبکه های اجتماعی هست اینجا همه همدیگرو میشاختیم و همیشه باهم بودیم |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
من..
سختۍکشیدنکنارکسۍکہ دوسشدارمروترجیحمیدم... !♥️
![]() |
#358 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
هر که عیب دگران پیش تو آورد و شمرد
بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد... 01/02/03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
عضو تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2022
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
یه دیالوگی بود که میگفت
اگه کسی در حقت ظلم کرده مستحق مجازاته اگه راحت ببخشیش اونو از حقش محروم کردی راحت نبخشش از شما که میگذره ولی حداقل واسه ادمای بعدی زندگیش دیگه این اشتباهو تکرار نمیکنه... |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
* Zeus *, *amir*, *y@lda*, .:f@rid:., .:SAYED:., aavaa, abolfazl74, Admin, afsane, amoo joon, Atash, Ayl@r, baran2, bati gol, Behnaziiii, d@rya, dorna, eem, ELiiii, estela, Ex!R, fardin75, Farshad TL, ggi, golbahar, H4maN, I am piano, inana, ιllι ғ α я п α z ιllι, just only, KalameZiba, katrin13, KOROSH BOZORG, lil.wein, M e L i N a, maari, melisa78, Mino, MNS, mohamad69, mohsen b, Mr AliReza, n-m-b, nabz, nane pari, Negar69, neushaLOVES1D, nirsan, niyayesh, oOo FaTeMeH oOo, organoon, P@RIA, Paniz69, parvaneh92, qahremane perese sine, Radesh_5, raha20, Rahgozar, raze eshgh, S@m!ra, Saeed_258, saeide, Sahar, Sami2s, sara, sara13, selia, setayesh7, sh@gh@yegh, shaghayegh76, shahab73, Shekast khorde, Sheyda+, SnOw DrOp, sofijun, Son Aryan, tabasom*, tanhaytanha, Tina73, tina74, UnForGiv3n, Vanoshe, venus65, y@lda, yasi joon, zahra63, _melisa78, ~ sOuDi ~, ~ֆαƦα~ |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|