![]() |
![]() |
|
ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | کلوب بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2010
|
![]() [/quote]
نقل قول:
![]() |
Sponsored Links | |
![]() |
![]() |
#12 |
عضو رسمی
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2011
|
![]()
مردادي ها عاشق دريافت گل و هديه و توجه هستند
متولدين مرداد ماه براي ارضاي خواستههاي خود مايلند همواره و تحت هر شرايطي مورد تاييد و تحسين قرار بگيرند و محبت و حمايت محض طرف مقابلشان را خواهانند. هميشه اطمينان حاصل کنيد که از زيبايي آنها به حد کافي تعريف و تمجيد به عمل ميآوريد. آنها عاشق دريافت گل و هداياي مختلف هستند. آنها مايلند هميشه و در همه حال، کانون توجهات افراد را به خود اختصاص دهند. از اين رو در يک رستوران، ميزها و صندليهاي وسط را انتخاب ميکنند تا در معرض ديد همه قرار بگيرند. آنها افرادي بسيار پر جنب وجوش و فعال هستند، از اين رو ساعات خوابشان کمتر از حد معمول است. در کنار آنها تا جاي ممکن مطيع و فرمانبردار باشيد چرا که آنها خواهان برخورداري از تسلط کامل در يک ارتباط هستند. آنها از برقراري مراودات متعدد لذت ميبرند و اهل معاشرت و گفت و گو با اطرافيان هستند، ولي دوست ندارند که طرف مقابلشان را در چنين وضعيتي مشاهده کنند. همواره به آنها ابراز علاقه کنيد و بگوييد که چقدر برايتان ارزشمند هستند. اگر به آنها بياعتنايي و بيتوجهي نشان دهيد، بيدرنگ با طغيانهاي بيامان و غيرقابل کنترل آنها مواجهه ميشويد. هميشه کاري کنيد که آنها در کانون توجهات قرار بگيرند، وگرنه احساس حسادت شديدي به سراغشان ميآيد آنها هميشه از غرور، نخوت و تکبر کاذبي برخوردارند، پس به جاي سعي در عوض کردنشان بهتر است اين خصيصهشان را به همان شکل بپذيريد و همواره اين احساس را در آنها تقويت کني . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
عضو فعال
![]() ![]() ![]() |
![]()
آباني ها سريع دل بسته و سريع تر دل ميکنند
متولدين آبان ماه براي ارضاي خواستههاي خود گاهي نسنجيده و آني عمل ميکنند. در واقع، به همان سرعتي که دل ميبازند، سريعتر دل ميکنند! آنها معمولا خواهان عشق در يک نگاه هستند و به سرعت عاشق ميشوند. هميشه آماده باشيد تا در مورد عميقترين خواستههاي دروني، اسرار زندگي و روياهاي شخصيتان با آنها صحبت و تبادل نظر کنيد. آنها خواهان مشاهده شور و شوق وافر در وجودتان هستند. آنها عاشق سفر و تفريح هستند و اگر پا به پاي آنها پيش نرويد، بدون شک ترکتان ميکنند. آنها در هنگام کار مايلند موسيقي بلندي بشنوند. مردان متولد آبان ماه مايلند در طول روز هزاران مرتبه از شما ابراز علاقه ببينند تا خيالشان راحت شود. هرگز و تحت هيچ شرايطي حس حسادت آنها را تحريک نکنيد، وگرنه با واکنشي به مراتب بدتر از سوي آنها مواجهه خواهيد شد. به سرعت و قبل از آن که دريابيد چه اتفاقي افتاده ترکتان ميکنند. در حقيقت، سريع دل بستن و سريعتر دل کندن، يکي از عادات هميشگي آنها محسوب ميشود .
![]() |
![]() |
#14 |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]()
فهیمه ! کوفته تبریزی می خوری ؟
![]() بگو بله ![]() دختر گلم بگو بله بگو بله بگو بله بگو بله ![]() رفتی گل بچینی ؟ ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: May 2011
|
![]() نقل قول:
![]() حیف که نقل قولهایت ، نقل قول نشد ![]() وگرنه دونه دونه میگقتم که کدومش راسته و کدومش چاخان ![]() چاخان خان ![]()
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
![]() |
|
.:SAYED:., Admin, hiSs, I am piano, LaNTeRn, metanom, organoon, OURANUS, sara, tarkan, VenooS |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|